-
kto je to ten levis ? ved piranha games oznámila Mechwarrior "5" nejaké 2 roky dozadu tak čo znamená to "Piranha Games konečně oznámili oficiální návrat série MechWarrior" ???
a namiesto toho aby už niekdo konečne urobil poriadne single-playerové pokračovanie vyrábajú to čo už veselo funguje v podobe fanúškovského poloprofesionálneho modu Living Legends, ktorý sa neustále vyvíja a beži na engine od cryteku. -
-
Nejhorsi je ze singl MW uplne krici ze by chtel COOP hru. To by byla takova pecka a misto toho tohle. Mno to mi fakt zkazilo den...
-
Znamena to, ze Piranha Games MechWarrior 5 nikdy oficialne neoznamili (tu petku si tam pridali hraci a media, aby bylo jasne, ze to je novy MW), jen ukazali video koncept nove MechWarrior hry, ze ktere se nyni oficialne stava tento F2P projekt.
-
-
M5 bol oznámený ako Mechwarrior : reboot v roku 2009 vedenim Piranha games, takisto poskytli interview a podrobnosti o vývoji a samozrejme uvolnili trailer. To podľa vás nie je oficiálne oznámenie ? *7*
-
-
Nikdy presne nerekli, jak se hra bude jmenovat, a co to bude za hru (koncept atd.). Interview poskytli dost, ale bavili se vzdy vicemene obecne. Kdyz se rekne oficialni oznameni, tak je to oficialni oznameni aka tiskova zprava o konkretnim produktu. A znovu opakuji, to video byl koncept, nebylo to video z aktualni hry. Nicmene, nechci se prit o blbosti. Pred dvema roky oznamili, ze planuji reboot serie, coz aktualni oznameni, ze to bude F2P titul, nijak nepopira, ale navazuje na to.
-
-
No nejspíš ten trailer doma ještě mám, ale v něm bylo jméno jasně dáno, záběry byly In-Game což bylo napsáno někde v rohu videa. To že to byl jen koncept, to nevím kde jsi na to přišel.
-
to ako sa bude menovať za dvojbodkou je predsa úplne jedno aj to či to bude alebo nebude F2P titul, dôležité že pokračovanie oznámilo vedenie Piranha games a išlo teda o oficiálne oznámenie pokračovanie série.
-
-
teraz iba oznámili presný a konečný názov pokračovania plus dotatočné informácie v podobe F2P ale pokračovanie série Mechwarrior oficiálne oznámili už pred dvoma rokmi... ale ok nechajme to tak aj tak tu ide iba o slovíčka.
-
Nikdo nepopira, ze pred dvema lety oznamili, ze budou "neco" delat pod znackou MechWarrior, ale ted oznamili tento konkretni titul, to je pro nas dulezite, tak o tom piseme ;) Predtim to bylo pouze oznameni, ze na necem delaji, vyjde to buhvi kdy, buhvi na cem atd. Predtim tedy neoznamili "konkretni" titul. Drivejsi informace, screenshoty a video z pred dvou let si mohou zajemci prohlednout na karte hry. Je to vsechno doplnene.
-
-
-
-
-
-
Hmm, tak tohle mě s prominutím nas*alo. Už od dob, kdy jsem dohrál MW4: Mercenaries, jsem doufal v další díl. To video, které Piranha Games vypustili, ve mně opravdu vzbudilo naději, že nakonec někdo vezme tak fantastický koncept a udělá z něho krásně vypadající hru s osvědčenými principy a silným příběhem. Teď můžu jen doufat, že to zůstane F2P a že to nebude jen další Unreal Tournament s roboty (což nejspíš naštěstí nebude). *16*
-
Neeeeeeeeeee hlavne ne World of Mechwarriror.... F2P do plynu!
-
-
Doufam ze to budou mit stejne vychcane jako v WoT kde s jakymkoliv tankem tier 8+ zaplati bez premium uctu clovek za opravu vic naz dostane z vitezny bitvy.
Jeste ze tu mame MWLL ty jsou udelany az na ty bugy a pady hry skvele a jeste tam clovek neni omezenej jen na roboty. Uz aby vysla nova verze...
-
-
ach jo online *9*
-
A ja uz se tesil, ze to bude kvalitni plny MechWarrior. Nejak jsem tomu F2P nikdy neprisel na chut. No uvidime. Take by se mi libilo, kdyby se vratil MechCommander. Klidne by to mohl byt predelany CoH nebo Dawn Of War 2 s Mechy, ale jako system by to nebylo k zahozeni.
-
A do tý doby než vyjde něco rozumnýho to jistí Living Legends.
-
Sice jsem krapet nedůvěřivý k vývojářum, jak se jim to povede, přesto jsem pokaždé zanechal MW4 hlavně kvůli absenci inteligentního protivníka...
-
WHAT?! -kazeta von, kazeta dnu- WHAT?!
-
akože nič v zlom, ale od ohlásenia "rebootu" s "ingame" videom som dúfal v parádnu kampaň a hlavne hi-tech dizajn stanovený sériou MW a nie online Battletech kde majú roboti ešte aj ruky. Viem, že to je klasika, ale mne to proste nesedí :(
-
Mno, pokud to bude skutečně MechWarrior se vším všady a ne Hawken, který sice vypadá pěkně, ale je to jen pěkná FPS a ne skutečné řídění battlemechů, budu jen rád...
BTW - Jaké je to MechWarrior Living Legends? Koukal jsem na videa, ale přišlo mi, že je to taky spíš FPS než MechWarrior (prostý pohyb místo akcelerace/decelerace, nesmyslné náhlé změny směru pohybu apod...)? -
-
Mě to přišlo jako obyčejná střílečka s jakoby battlemech tématikou. Crosshair se nehne ze středu obrazovky, trpí to stejným neduhem, jako všechny mech hry od dob MW4 (včetně MW4) a to sice pocit, že jsem buď ve hračce nebo hraji za člověka, který na sobě má mech kostým z papíru... je to hrůza. A něco mi říká, že v tomhle "rebootu" můžu už jen čekat samo-opravování, superzjednodušený HUD a ovládání...až se mi z toho dělá spatně.
-