-
Mno, pokud to bude skutečně MechWarrior se vším všady a ne Hawken, který sice vypadá pěkně, ale je to jen pěkná FPS a ne skutečné řídění battlemechů, budu jen rád...
BTW - Jaké je to MechWarrior Living Legends? Koukal jsem na videa, ale přišlo mi, že je to taky spíš FPS než MechWarrior (prostý pohyb místo akcelerace/decelerace, nesmyslné náhlé změny směru pohybu apod...)? -
-
Mě to přišlo jako obyčejná střílečka s jakoby battlemech tématikou. Crosshair se nehne ze středu obrazovky, trpí to stejným neduhem, jako všechny mech hry od dob MW4 (včetně MW4) a to sice pocit, že jsem buď ve hračce nebo hraji za člověka, který na sobě má mech kostým z papíru... je to hrůza. A něco mi říká, že v tomhle "rebootu" můžu už jen čekat samo-opravování, superzjednodušený HUD a ovládání...až se mi z toho dělá spatně.
-
-
akože nič v zlom, ale od ohlásenia "rebootu" s "ingame" videom som dúfal v parádnu kampaň a hlavne hi-tech dizajn stanovený sériou MW a nie online Battletech kde majú roboti ešte aj ruky. Viem, že to je klasika, ale mne to proste nesedí :(
-
WHAT?! -kazeta von, kazeta dnu- WHAT?!
-
Pred 15. rokmi som kupil braškovi stolovu hru Battletech, take male postavičky z tvrdrho papiera, hraciu mapu, a 3 zošity manualu, hadzalo sa kockou, zasahy sa kreslili do papierovych terčov, vštko to bolo take zložite a neprakticke, ale hrozne nas to bavilo a velmi sa mi pačil dizajn tych OBROV-Atlas, Zeus, Huchback, Jenner proste všetkych a vravel som si OMG ked sa raz urobi PC hra presne podla tejto predlohy...som rad že tato hra nezanikla a vracia sa nam v tejto podobe...dufam že to vyvojary nezmrvia...mala ochutnavka:
http://www.youtube.com/watch?v=3CWr3ZUQJeo&feature=player_embedded -
-
Masakr
-
jo jo to jsem taky hral bylo to super a dokonce jsem cetl nejaky knihy z tohoto sveta
-
-
Sice jsem krapet nedůvěřivý k vývojářum, jak se jim to povede, přesto jsem pokaždé zanechal MW4 hlavně kvůli absenci inteligentního protivníka...
-
Jo, tahle hra se velmi hodi pro online hrani. Vzdycky bojovaly tymy proti tymum a zivy hrac je lepsi nez ai. Jsem zvedav na provedeni.
-
Tak se nám konečně znovu objevila ta slibovaná singlovka *16*
-
A ja uz se tesil, ze to bude kvalitni plny MechWarrior. Nejak jsem tomu F2P nikdy neprisel na chut. No uvidime. Take by se mi libilo, kdyby se vratil MechCommander. Klidne by to mohl byt predelany CoH nebo Dawn Of War 2 s Mechy, ale jako system by to nebylo k zahozeni.
-
Škoda, vážně jsem doufal v pokračování jako AAA titul, tenhle Onlive 3 2 play se mně moc nepozdává, mám trošku strach jak to dopadne, no uvidíme.
-
A do tý doby než vyjde něco rozumnýho to jistí Living Legends.