Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V klidu... za chvilku ti začíná večerníček... maminka ti dá mlíčko... kdyby ale viděla jak tady píšeš tak bys měl zákaz *3*
  • jindra.veliky
    ty de**nte ja jsem narazel na to ze v clanku je oznacovana soucasna generace jako NEXT GEN tak pres tan hulit smazko a radsi si di precist knizku *11*
  • splash
    Jediné co vím já je že na CES 2012 by MOHL být představen nový xbox, ale pochybuju že by byl už v březnu, podle mě je tohle nějaká blbost.
  • Vole... xbox 720 má být oznámen až kolem vánoc příštího roku a hra vychází 30. března... zkus si z toho něco vyvodit a netroll pořád
  • Bude tam aj ferrari?
  • Cokoliv spojované s Test Drive zásadně odmítám...
    Koupil jsem si TDU 1 na PC ... super paráda, všechno fuguje, docela dobrý jízdní model, multiplayer paráda a dokonce jsem byl i 23. na světě v instant chalange. Jediné co mě mrzelo byla větší popora xbox 360 než PC platformy. Tak jsem si TDU 2 koupil na xbox 360... Věčně nefunkční servery, zabugovaná hra, totálně nesmyslná kariéra, Pomalu i menší výběr vozů než v prvním díle, jízdní model snad z needforspeed undercover (totálně podělaná arkáda) Bylo to nejhůře vyhozených 1500,- v mém životě... Tak jsem jim napsal děkovný dopis na který ani nedokázali odepsat... Už nikdy nebudu investovat své peníze do něčeho se jmenovkou Test Drive a nebo jakoukoliv hru od jejich vývojářů. Pak můžou brečet, proč se jejich hry pirátí.
  • jindra.veliky
    takze to vyjde na PS4 a xbox720 a PC? napsali jste totiz v clanku next-gen konzole *5*
  • Next-gen konzolím? Mám to chápat tak, že už se připravuje nová generace konzolí? O těch současných vykopávkách se už nedá říci, že by byli next-gen. Ale co aspoň nemusím pořád upgradovat počítač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit