-
Next-gen konzolím? Mám to chápat tak, že už se připravuje nová generace konzolí? O těch současných vykopávkách se už nedá říci, že by byli next-gen. Ale co aspoň nemusím pořád upgradovat počítač.
-
takze to vyjde na PS4 a xbox720 a PC? napsali jste totiz v clanku next-gen konzole *5*
-
-
Tato generace konzolí se označuje jako next-gen. Jak se bude jmenovat 7. generace (PS4, Xbox720) je otázkou - možná FullHD gen.
-
Vole... xbox 720 má být oznámen až kolem vánoc příštího roku a hra vychází 30. března... zkus si z toho něco vyvodit a netroll pořád
-
-
ty de**nte ja jsem narazel na to ze v clanku je oznacovana soucasna generace jako NEXT GEN tak pres tan hulit smazko a radsi si di precist knizku *11*
-
-
V klidu... za chvilku ti začíná večerníček... maminka ti dá mlíčko... kdyby ale viděla jak tady píšeš tak bys měl zákaz *3*
-
-
Jediné co vím já je že na CES 2012 by MOHL být představen nový xbox, ale pochybuju že by byl už v březnu, podle mě je tohle nějaká blbost.
-
-
-
Mimochodom, Ferrari vydalo pre Ferrari virtual academy nove auta - aktualny monopost F1 a 458.
-
-
Nevydalo to Ferrari, ale KUNOS Simulazioni, tvůrci netKar PRO, na jehož podvozku FVA jede.
-
-
Ja viem, ale to nie je az take dolezite. Ten kto to pozna vie o co ide. *3*
-
-