Přejít na výpis diskuzí
Páčení zámku i palba z odstřelovaček na videu z Wolfenstein: The New Order
29.4.2014 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
čau lidi můžete mi prosím napsat nějaký rozdíl ve hratelnosti oproti cod ?
-
-
hádam stačí len jeden a to zásadný, kde cod sa snaží vyzerať dôležito ale vyznieva skôr komicky a nie je vôbec zábavný, na to ide nový wolf hneď od začiatku zábavne a nesnaží s v žiadnom prípade hrať sa na dôležitého.
-
-
No právě...a přitom měl RTCW tak hutnou a úžasnou atmosféru...o MP nemluvě.
-
-
rtcw bol na svoju dobu fakt premakaný, skvelá hudba a dĺžka kampane aj príbeh bol zaujímavý a multiplayer bol tiež extrémne návykový :) ináč hru robili vtedy tvorcovia kingpina a skvelej strielačky rednecks rampage, ešte stále mám krabicu od hry doma :D
-
-
hmm nevedel som, že za ním stoja ludia od skvelého Kigpina a RR, zaujímavé !
Inak hudba v rtcw bola skutočne výborná a mala veľký vplyv na tej mrazivej nacistickej atmosfére celej hry, možno aj vďaka nej som bol ako decko z tej hry tak pos*aný. -
-
nj aj pre mňa sú kingping a rednecks rampage srdcovky :) a hudba o rtcw bola fakt parádna a dávala tej hre nezabudnuteľnú tajomnú atmosféru :)
-
-
-
-
-
-
Velmi dobré. Škoda, že na to teď nemám čas. Ale co, zasejc to budu moct pořídit levněji třeba o prázdninách.
-
Tohle bude zase řežba, už se těším až do toho zase nasypu nějakou pětku a podpořím tuhle klasiku.
Za mě všech pět prstů nahoru. Takových her je hodně málo !!!!! *14* -
Po shlédnutí streamů mě ta hra docela láká čistě pro to abych věděl jak se poperou s tím vším Nacistickým ve hře, ale vypadá to že je to na dobré cestě. A bonusové body bych dal za Swastiku i v evropě dofejme že Deutschland'ani už konečně přestanou předstírat že WWII se nestala.
-
-
Tak to vis, no Nemci se snazej jak muzou ale proste svou minulost jen tak zaslapat do zeme nelze. To plati pro rusy i fanaticke Japonce. Kazdy svym dilem nejak prispel na chod dejin no. At uz pozitivne nebo negativne a dostal poradne na prddel ( USA vs. Vietnam)... me spise mrzi ze si asi nikdy nezahrajeme za "nepritele" vzdyt Nemci byli vzdycky jen ti spatni. *3*
-
-
Jacku, jsi blbec. Nic víc neřeknu. Protože Němci jsou prakticky jediní v současné Evropě (ještě VB), kteří nezapomínají na II. světovou válku a její zvěrstva. Ale chápu, že při IQ houpajícího koně, co byl nejdál u rybníka ve vedlejší vesnici to nechápeš.
-
-
Jsem blb, ale ja sem nereagoval ani na tebe... hele Pleskoslave, mej si svoji pravdu a ja zas budu verit me pravde.
Ja neverim treba ze byli vsichni nemci spatni ... Tak hlavni je ze si to beres osobneji (mas Nemce radsi nez jine sousedy).
Je dobre se orientovat na internetu a mit prehled a nastudovano z nej, Wikipedia to jisti ze
*2*
Jinak vim ze urazky rad mas... a ja zas vim ze Nemci se celkem dost snazily veskere mista spojene s zverstvy valky poupravit, (zasypani , zbourani ... ) jenze praveze kdyz vis a znas respkt se vyznas trochu vis ze... to maji marne ten kdo zna vi kde mel Hitler svuj dum atp. Tak proste se nenecha opit rohlikem ze tam nestal.
I kdyz nevim jestli je o to smutnejsi ze (napr v Polsku koncentracni tabor Auschwitz Osvětim je hojne nastevovana "pamatka" defakto tam nic uz neni ale hned na cloveka dychne ta atmosfera kominy pece, zed kde podrezavali ... kde poprve spustily cyklon b... no jde z toho mraz po zadech).
Vis, jenze hloupy lide co neumi psat, maji IQ houpaciho kone se s Veskoslavenstvím merit nemuzou.Preji prijemne prozity zbytek, Večera. *4* Mimochodem byl jsem pred par tdyny za velkou louzi... to je trochu dal nez jen za "rekou". *1* -
-
Velkou louží? Ty se ještě i počůráváš?
-
-
http://magazin.ceskenoviny.cz/cestovani/cestopisy/velka-louze/
*4*
-
-
Facepalm až do bezvědomí
-
-
dildo: To, že němci likvidují místa spojená s válkou, aby něco ututlali je jedna vevlká hovadina.
-
Sice to napsal jako Yoda, ale má pravdu chlapec. Takže si facepajmuj co chceš.
-
-
-
-
-
Proboha zjisti si, proč je zákon o Nacismu v Německu takový jaký je! A zrovna Němci nezapomínají, co se stalo ve 2. světové. Narozdíl od takových SSSR tedy Ruska (masakr v Katyni například, kdy se 40 let tvrdilo, že to byli Němci a přitom je povraždili Rusáci), také se zapomíná, že Rusko spolu s Německem rozpoutalo dělení Evropy a byli to důležití spojenci. Mimoto jsou i dokumenty, které ukazují, že Stalin plánoval napadnou Německo ještě předtím než to udělal Hitler. Na to také mnoho lidí zapomíná. Ale vyčítat Německu, že předstírá, že se WWII nestala? To může vážně jenom id*ot....
-
-
Ok tak mě nazývej idiotem, ale když se podíváš tak v Německu tam je mluvit o Hitlerovi, Třetí Říši, Holokaustu a válečných zločinech bráno jako tabu a nesmíš se na to ani ptát natož o tom mluvit veřejně. Pravý člověk se postavý minulosti a zabělec uteče a to se nikdy nezmění.
-
-
A na to jsi přišel jak? Viděl jsi někdy německé učebnice dějepisu? *7* Viděl jsi kolik je přednášek na téma holocaust atd. během konce druhé světové války v Německu? Byl jsi vůbec někdy v Německu?
-
-
Možná jsem potkal špatné lidi tak ale jsem id*ot takže to je docela pravděpodobné XD
-
-
Nech pleskoslavka ... prece nechces aby se tu vyrojily dalsi podobne smyslejici NICKY ( ehm Avatááři) a obhajovaly jeho nazory. Let live and live free...
-
-
-
-
kamo....presne...to co rikas se ani neuci na skolach(aspon na te moji se neucilo)....njn hold jsme potomci komousu *11*
-
-
Pořád lepší než potomek Kretoše.
-
Komunismus? Kde a kdy?
-
-
-
-
tá hudba :D kurnik vyzerá to stále lepšie a lepšie, slintám :) taká tá pravá fps tu nebola už veľmi dlho, teším sa ako malý
-
Tim, jak se ta hra vůbec nebere vážně, si u mě získává čim dál větší sympatie!
Video mě dost pobavilo, zvlášť ty B.J.ovy ksichty jak ze starých stříleček *15* -
-
A tohle mi na tom přijde taky sympatický. Že se snažili, aby BJ vypadal jak ze starýho Wolfensteina.
-
-
Až teď mi nějak dochází, že nový BJ je takový čistý Árijec:-D
-
-
-
Nerad bych, aby novej Wolf dopadl špatně. Dobrých FPS je poslední dobou jak šafránu.
-
-
A co teprve nedostatek strategií :(
-
-
Čekal jsem trochu víc, loni mě bavily 2 doomovky, Metro a Shadow Warrior remake. Vlastně ono jich snad ani víc nebylo ? :)
-
Jako dobrý...jen nechápu proč jsou Náckové navlečeni v "cool" panceřové zbroji když jí pronikne i jedna kulka ráže 7,65, respektive 9mm
-
-
je potřeba přesně střílet . . viz druhá část videa *1*
-
-
Já myslím, ze toto zachrání jenom slíbenej Doom.
Jestli nebude ani on tak AUR REVOIR blbci