Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by hezký, kdyby se to hrálo stejně dobře, jako Rage, který je taky lineární až hamba (v 21. století)
    • Mato1987
      za prvé píše sa hanba a za druhé 21 storočie začalo rokom 2000, od vtedy vyšli stovky hier ktoré boli lineárne, tak o čom to točíš priateľu?
      Najviac ma zaráža, ako všetci kritizujú Rage za lineárnosť, čo by ste chceli 8 koncov ako u mass defectu kde všetky boli v podstate rovnaké? nenechaj sa vysmiať. Rage je podľa mňa jednou z najpodarenejších hier po half life 2.
      • rage nabizi nejlehkovaznejsi pomijive rozptyleni a nejletmejsi pozitky nahodile rozkose. hlavne pak dlc scorchers a vysperkovana zbran nailgun/rebar/railgun slouzi ukojeni planouci touhy a rozkose tak smyslne, jako jest okamzik straveny v objeti ejakulacnim. Vlastnictvi teto hry jest predmetem primo bytostneho naturelu.
        RAGE power
  • BoB.2
    Jen další hřebíček do rakve téhle hry. *9*
    • Veskoslav
      A já myslel, že si hry vybíráš podle toho, jestli ti je někdo přeloží:-D Jinak by to chtělo rozvést tvou hlubokou myšlenku o hřebíčku;)
  • Jack1947
    On ani nikdo necekal ze se vrati RTCW... dneska se hraje na efekt a vse je v podstate vice arkadove.
    s tim ja problem nastesti tolik nemam. *3*
    • Mato1987
      RTCW :) toľko dobrých spomeniok mám na tú hru, asi si ju idem znova prejsť :D
      • Jack1947
        Ja ji nedohral... ale verim *3* (treba to nekdy napravim).
        • Mato1987
          tak stále je to skvelá strielačka, aj na dnešnú dobu, grafický kabát pôsobí troška zastaralo ale kľudne sa dá pri tom na 12 až 15 hodín zabaviť ak budeš hľadať poklady a skryté miestnosti, pre niektorých nových hráčov môže RTCW pripadať náročný, ale jednoducho vtedy sa hry robili takto, žiadny autoheal, coversystém a podobne kokotiny :)
          • Jack1947
            COD2 konzola ale kdeze *15* , to si pletes s COD3 ne to byl průůser nastesti to hned zaslo.

Ne, asi nemuzu bohuzel na me je grafika stara hral jsem onehdy MOH a proste jsem to hrat moc nemohl... (krom toho ze me to moc nebavilo). Uz jsem holt odkojeny dnesni grafikou ale (ne) hratelnosti. I kdyz i trochu jo.
            • Jack1947
              Mam to v profilu, pred tydnem jsem uspesne dosel k 23 rokum... *4* Jo optmilizace stala zaprd, a ta grafika *7* me se to nelibilo a to veslovani s lodi me doslova vytacelo WTF? ve FPS potrebujes veslovat ?:! .
            • Mato1987
              a sakra máš ty pravdu :D cod3 bol len na konzolách, neviem prečo som si to splietol :D ale čo ja viem, mne sa aj tá trojka lúbila, aj keď síce bola robená len na konzoly tak tá optimalizácia stála fakt naprt :D
              len tak na okraj koľko máš rokov? :)
          • Jack1947
            Lekarnicky se mi zda padly s 2COdem... (na PS3 ne a konzolich..) ja vim, jen neni nejaky ten mod co by zlepsil grafiku? Ted uz mi to prijde dost zastarale koneckoncu 2002 uz bylo pred drahou dobou.
            • Mato1987
              no aj mne to pripadalo zastaralo ale postupom času mi to už skoro vôbec nevadilo, nedávno som si dokonca prešiel hl1 spolu s datadiskami a bavil som sa náramne, tam mi grafika tiež nevadila a tuším autohealth bol prvýkrát použitý v konzoloidnom cod 2, máš pravdu
  • TheGGG
    luxus *14*
  • Keyz
    Palba ze dvou odstřelovaček.

Jo, Německá armáda byla vždy na vrchu.
  • XXHUGOXX
    Perfektné video. ID Tech 5 engine je krásny, akcia dynamická, stealth v pohode. Super, teším sa !!! *4*
  • Pěkná taškařice, s řízným hudebním doprovodem. Ale jo až nadejde okurková sezóna tak proč ne. Co mě zaujalo byl precizní odhad "hráče" na to že mířidla na zbrani prakticky nepoužíval a vzhledem k absenci viditelného crosshairu trefoval vše velmi precizně. Tu obouruč sniperku snad nebudu ani komentovat. Naopak musím pochválit za destrukci zábradlí. Matně si vzpomínám že v "pokrokovém" BF3 sem nebyl schopen zastřelit protivníka skrz zábradlí a to bylo jen ocelová konstrukce bez výplně.
    • Tohle mě štvalo na Brother is Arms. Kde jsi musel obejít protivníka za každou cenu, skrz plot střílet nešlo a ještě kus nad překážkou byla neviditelná zeď pohlcující kulky.
      • Mato1987
        tak u bia to bolo skôr preto, že to boli taktické strielačky nie?
        • Jack1947
          BIA holt nebyla pro hrace COD no... muselo se taktizovat viz sice zapadle ale dobre tahove Full spectrum warrior 1,2 jo to bejvalo dneska uz o takovehle hry neni zajem. Hlavne at tam sou efekty! vsechno boucha a cim vetsi lesk tim lepe nejlepe kdyz je hrac ozaren tak aby netrefil ani svate hoovnoo!

To je panecku obtiznost! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit