Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dildo_Vagins
    Sice to napsal jako Yoda, ale má pravdu chlapec. Takže si facepajmuj co chceš.
  • Velkou louží? Ty se ještě i počůráváš?
  • A ještě by bylo zajímavější zjištění, že koncentrační tábory existovali ještě před oběma světovýma válkama a jejich původci nejsou Němci. Malá nápověda. Dneska se považují za supervelmoc.
  • doufam, ze nekdo pak preskinuje ty nemce za rusaky a swastiku za srp s kladivem... hned to bude zabavnejsi
  • Facepalm až do bezvědomí
  • To, jak zde někteří jedinci smýšlí o Němcích, je jen důkaz veleúspěšného vymývání mozků, které tady bylo 40 let. Stejně tak je zábava vidět téměř u každé zmínky o Němcích slovo "koncentrační tábor" - ten je pro některé snad synonymem pro slovo Německo... Občas není na škodu si připomenout, že koncentrační tábory byly hračkami několika Hitlerových zrůd, nikoliv Německa nebo německé armády. A taky není na škodu zjistit si, kdo první začal koncentrační tábory používat a kdo vše je za 2. světové války používal (i když se jim říkalo jinak).
  • Odulin
    Těšba. Nic nesleduju, chci bejt překvapenej. Snad se to povede...a snad tam taky někam procpou "get psyched" :D
  • kazdopadne zabijanie nackov schvalujem.. nielen v hre ..
  • Jack1947
    BIA holt nebyla pro hrace COD no... muselo se taktizovat viz sice zapadle ale dobre tahove Full spectrum warrior 1,2 jo to bejvalo dneska uz o takovehle hry neni zajem. Hlavne at tam sou efekty! vsechno boucha a cim vetsi lesk tim lepe nejlepe kdyz je hrac ozaren tak aby netrefil ani svate hoovnoo!

To je panecku obtiznost! *15*
  • Jack1947
    Mam to v profilu, pred tydnem jsem uspesne dosel k 23 rokum... *4* Jo optmilizace stala zaprd, a ta grafika *7* me se to nelibilo a to veslovani s lodi me doslova vytacelo WTF? ve FPS potrebujes veslovat ?:! .
  • Mato1987
    a sakra máš ty pravdu :D cod3 bol len na konzolách, neviem prečo som si to splietol :D ale čo ja viem, mne sa aj tá trojka lúbila, aj keď síce bola robená len na konzoly tak tá optimalizácia stála fakt naprt :D
    len tak na okraj koľko máš rokov? :)
  • Jack1947
    COD2 konzola ale kdeze *15* , to si pletes s COD3 ne to byl průůser nastesti to hned zaslo.

Ne, asi nemuzu bohuzel na me je grafika stara hral jsem onehdy MOH a proste jsem to hrat moc nemohl... (krom toho ze me to moc nebavilo). Uz jsem holt odkojeny dnesni grafikou ale (ne) hratelnosti. I kdyz i trochu jo.
  • BJ je zpatky ..muhehe *14*
  • Jack1947
    Nech pleskoslavka ... prece nechces aby se tu vyrojily dalsi podobne smyslejici NICKY ( ehm Avatááři) a obhajovaly jeho nazory. Let live and live free...
  • Mato1987
    nj aj pre mňa sú kingping a rednecks rampage srdcovky :) a hudba o rtcw bola fakt parádna a dávala tej hre nezabudnuteľnú tajomnú atmosféru :)
  • C-BEAM
    hmm nevedel som, že za ním stoja ludia od skvelého Kigpina a RR, zaujímavé !

Inak hudba v rtcw bola skutočne výborná a mala veľký vplyv na tej mrazivej nacistickej atmosfére celej hry, možno aj vďaka nej som bol ako decko z tej hry tak pos*aný.
  • je potřeba přesně střílet . . viz druhá část videa *1*
  • TheGGG
    tidle týpci dokáží zrecenzovat hru i podle fanartu
  • MickeyMutant
    Odpověď na otázku v závorce: Zdá se ti to.

Jinak dík za bleskové shrnutí v jedné z prvních minirecenzí na netu.
  • Mato1987
    rtcw bol na svoju dobu fakt premakaný, skvelá hudba a dĺžka kampane aj príbeh bol zaujímavý a multiplayer bol tiež extrémne návykový :) ináč hru robili vtedy tvorcovia kingpina a skvelej strielačky rednecks rampage, ešte stále mám krabicu od hry doma :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit