Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co teprve nedostatek strategií :(
  • Jack1947
    Ja ji nedohral... ale verim *3* (treba to nekdy napravim).
  • Mato1987
    tak u bia to bolo skôr preto, že to boli taktické strielačky nie?
  • Mato1987
    RTCW :) toľko dobrých spomeniok mám na tú hru, asi si ju idem znova prejsť :D
  • Mato1987
    za prvé píše sa hanba a za druhé 21 storočie začalo rokom 2000, od vtedy vyšli stovky hier ktoré boli lineárne, tak o čom to točíš priateľu?
    Najviac ma zaráža, ako všetci kritizujú Rage za lineárnosť, čo by ste chceli 8 koncov ako u mass defectu kde všetky boli v podstate rovnaké? nenechaj sa vysmiať. Rage je podľa mňa jednou z najpodarenejších hier po half life 2.
  • Mato1987
    tá hudba :D kurnik vyzerá to stále lepšie a lepšie, slintám :) taká tá pravá fps tu nebola už veľmi dlho, teším sa ako malý
  • Veskoslav
    Až teď mi nějak dochází, že nový BJ je takový čistý Árijec:-D
  • A tohle mi na tom přijde taky sympatický. Že se snažili, aby BJ vypadal jak ze starýho Wolfensteina.
  • kubi-wan
    Tim, jak se ta hra vůbec nebere vážně, si u mě získává čim dál větší sympatie!
    Video mě dost pobavilo, zvlášť ty B.J.ovy ksichty jak ze starých stříleček *15*
  • Nerad bych, aby novej Wolf dopadl špatně. Dobrých FPS je poslední dobou jak šafránu.
  • Veskoslav
    A já myslel, že si hry vybíráš podle toho, jestli ti je někdo přeloží:-D Jinak by to chtělo rozvést tvou hlubokou myšlenku o hřebíčku;)
  • Tohle mě štvalo na Brother is Arms. Kde jsi musel obejít protivníka za každou cenu, skrz plot střílet nešlo a ještě kus nad překážkou byla neviditelná zeď pohlcující kulky.
  • Čekal jsem trochu víc, loni mě bavily 2 doomovky, Metro a Shadow Warrior remake. Vlastně ono jich snad ani víc nebylo ? :)
  • Jako dobrý...jen nechápu proč jsou Náckové navlečeni v "cool" panceřové zbroji když jí pronikne i jedna kulka ráže 7,65, respektive 9mm
  • Já myslím, ze toto zachrání jenom slíbenej Doom.
    Jestli nebude ani on tak AUR REVOIR blbci
  • Bylo by hezký, kdyby se to hrálo stejně dobře, jako Rage, který je taky lineární až hamba (v 21. století)
  • BoB.2
    Jen další hřebíček do rakve téhle hry. *9*
  • Jack1947
    On ani nikdo necekal ze se vrati RTCW... dneska se hraje na efekt a vse je v podstate vice arkadove.
    s tim ja problem nastesti tolik nemam. *3*
  • TheGGG
    luxus *14*
  • Keyz
    Palba ze dvou odstřelovaček.

Jo, Německá armáda byla vždy na vrchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit