Přejít na výpis diskuzí
Pádnější dopad voleb a rozhodnutí v Mass Effect 3
25.7.2011 | levis
40 příspěvků
-
To byl skvělý moment. Dokonalý byl Shepardův paragonský styl řešení situace. Vypadalo to spíš jako renegádská verze *1*
-
Já bych měl, teoreticky podle mých rozhodnutí, získat ultimátní podporu v podobě spojené flotily
Rachni+quariané+ghetové , tak jsem zvědavej, jak se s tím scénaristé poperou. Jestli nebude mít výraznou roli hlavně prvně jmenovaná skupina, tak budu lehce zklamán. S větší rolí dalších dvou skupin tak nějak počítám automaticky. -
Tak to je pak jasny, ja hral za 100% "svatyho" muze :) takze se v tom tak neztracim.
-
a kdy prosímtě naposled vyšlo RPG podle pravidel AD and D? Když už i bioware dělá hybridy? Nemůžu říct, že jem se u Fallout 3 nebavil, ale dvojka byla přeci jenom zajímavější...tak to je v mnoha žánrech a věcech.
-
Přesně tak! Když už iluze, tak alespoň přesvědčivá. *4*
-
odkdy je slovo renegade synonymem zla ? paragon je uplnej mirek dusin a renegade je proste drsnak kterej moc neresi jestli budou ztraty na zivotech nebo ne
-
Jak pise Cahir - renegade neni vylozene "zlej". Spis chlapak s gulema, co se s nicim nepare, na nejaky predpisy kasle, apod. Spasitel galaxie jsi tak jako tak...
A nejaka ta zla volba se taky najde. Hlavne mensich je hafo. Plus v ME2 renegade akce v rozhovorech jsou obcas dost drsny.
A s tema rozhodnutima... Urcite to neni "linearni jak bic". Voleb je spousta, a mnohy nasledky rozhodne maj. A mnohy se stocej zpatky, no.
Ale i tak na tom stoji profilovani postavy, tedy vlastne ROLE-PLAYING jak ma byt ; ) -
Já jsem renegada nikdy nebral jako zlýho. V jaký hře vlastně mlžeš bejt zlej? To jako když v BG chodim a vraždim všechno, co se hejbe? No jo, jenže to na mě pak přijdou Ohnivé pěsti a je po srandě, hráč se stejně nikam nedostane...Renegade je prostě drnsej týpek, hrdina, co řeší věci rázně a zároveň se nebojí myslet sám na sebe a na svoje blaho. Já osobně bych za něco takovýho nikdy nehrál, ale je to rozhodně zajímavej charakter. Bejt zlej zloun, co vraždí malý neviňátka, protože mu to způsobuje potěšení, je trapný. Byl by to nudnej a plochej charakter, kterj by bavil mximálně tak puberťáka.
-
Tiez som si vsimol, ked som hral za renegade-a, ze vlastne ani nemozes byt "zlym", iba "tvrdasom", ktory riesi veci raznejsie a drsnackejsie. A tie rozhodnutia su fakt len iluzia, (ktora je pri prvom hrani uveritelna), je to proste linearna hra jak bic.
-
Souhlas. Dvojka je téměř dokonalá.
Já když se bavím o dvojce, tak napíšu BG II.... -
Samozřejmě, že nemluvím o dvojce. To je snad jasné i podle toho co jsem napsal...
Každý má spoustu keců, jak byly dřív hry lepší, ale když přijde na detaily, tak najednou nevím, či si nepamatují. -
Pár minutami nemyslím přesně dvě. Vězení ti i se všema questama zabere nanejvýš 30 minut (hrál jsem na obtížnost jedna nad střední (D&D nebo tak nějak). Tudíž 30 minut znamená, že se děj rozjíždí pomalu?
-
...nezapomenutelné :-)
Joker: Commander, Jack and Miranda are in the middle of a... disagreement, can you head it off, before they tear out a bulkhead?
Shepard: I'll deal with it.
Joker: Take pictures -
Noooo, par minutami by som to nenazval... ak si to teda nehral speedrunom ;-)
Vo vaznici mas niekolko vedlajsich questov, ktore ti zaberu viac ako "par minut". -
Ámen bratře. :)
Souhlasím snad ve všem. Jo, a ještě bych ocenil, kdyby přesvědčování nebylo na základě toho, jak moc jsem hodnej nebo zlej. To absolutně nedává smysl (to už jsem trochu offtopic). -
Mluvíš o dvojce Balduru? "Příběh se rozjede, až když se dostaneš do města." To myslíš to město, do které vstoupíš hned po tom, co vylezeš z Irenicusova vězení? Jestli, jo tak si říkám, že se rozjíždí pěkně rychle, neb samotné vězení trvá pár minut.
-
Teoreticky by sa rozhodnutia mohli teraz prejavit omnoho viacej, nakolko je to koniec trilogie a nemusia si lamat hlavu s tym ako tolko moznosti natrepat do stvrteho pokracovania. Uvidime, pripadne poplaceme :)
-
Taky mi to tak přišlo, ale žádná volby v jedničce ti neovlivnila výrazně události z dvojky. Ať jsi se rozhodl zachránit Kaidena nebo Ashley, bylo to jedno. Ať si se na konci prvního dílu rozhodl jakkoliv, bylo to jedno, jenom na tebe občas prohodili větu, ve smyslu, jo tys udělal tohle a tohle, to si frajer, nebo hlupák.
-
Jednička BG taky tak užasná není. Dvojka ovšem stojí nad 99.9% žánru.
A pokud mluvíš o dvojce (jakože když se lidi baví a zmiňují BG, většinou se baví automaticky o dvojce), jsi jen fail troll. -
Ale člověka bavilo postavu skillovat, je třeba taky rozlišovat BGI a BGII....nechceš doufám tvrdit, že se příběh ME2 vyrovná BG2, že ne? :-)
Co to vůbec ME je? Já už to mám jen za zvláštní FPS. Jednička mě teda bavila, ale podruhý už mě neláká si ji zahrát.