Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já v tom mám mírný chaos, protože jsem hrál oba ME několikrát, s různými postavami a dělal samozřejmě i jiná rozhodnutí.
    Přinejhorším to udělám, jako to navrhuje kolega přede mnou, že před vydáním trojky znova zahraji oba díly.
    Hlavně, aby se trojka povedla :)
  • No troufnu si tvrdit, že ME se příběhem i postavami Baldurs Gate minimálně vyrovná.
    V BG má většina postav jen pár hlášek a moc se neprojevují a ani je nemůžeš vyměnit. Jak je jednou dáš z party pryč, tak se naštvou odejdou a konce :(
    Příběh se pořádně rozjede, až když se dostaneš do města, ale nejvíc mě na BG štve, ten pitomej skillcap. Mít před půlkou hry max level to bylo utrpení :)
  • LTM3
    Reaguji na tu spoilerovací část: Měli by se objevit v 3 po tvém boku. Jelikož říkala v 1, že mu pomůže (nebo něco v tom smyslu). Ve 2 to bylo jen takový aby se neřeklo, že je úplně vynechali (nebo mně to aspoň tak přijde).
  • Cosi
    Výrazné projevy rozhodnutí jsou na místě, koho zajímá, že podle rozhodnutí v závěru prvního dílu, se představení Elcorského Hamleta odehrává o 6 měsíců dříve nebo později. Takhle mohli říct, a do Pr materiálu napsat, že Mass Effect 2 má nespočet různých dějových alternativ, ale kdo si toho všimne, jeden příklad za všechny: zachránil jsi královnu Rachni, proto ti v druhém díle posílá pozdravy. Já chci vidět ovlivnění děje a ne jen takovéto pff, do ztracena.

Když už trochu vylepšili možnosti renegátských otázek a odpovědí u Dragon Age 2, měli by volbám dát větší váhu. Sakra.
  • Akorát si instaluji Baldurs gate...tak mě napadlo.... V těchle starých hrách jsme se bavili o zlých protivnících, zamotaném příběhu, zbraních a konec konců taky spolubojovnících. Když pokaždé kouknu na diskuzy ohledně ME, řeší stále jen jedno...
  • Zayl
    Nedopadne to stejně jako "konce" ve třetích falloutech, kde si vývojář dovolí počítat každý recap pro město či osobou jako "konec"? Jo, těch tam opravdu může být 200, ale s koncem jak ho vnímá hráč mají kulové společného.

Nevím, tyhle vyjádření vývojářů před vydáním hry mi vždycky přijdou jako ztráta času, kolikrát už nám bylo slíbeno modré z nebe, jen abychom opět dostali hnědé z ...
  • Já myslim, že jste všichni vedle jak ta jedle, páč tohle se řešit vůbec nemusí, jelikož tady jde o Liaru *5*
    Navíc Ashley stejnak hrdině zemřela na Virmiru *4*
  • MishKonn
    Já bych řekl, že s Jack *3*
  • LTM3
    Proč by se měla poprat s Tali? Snad s Mirandou ne? *1*
  • Já sem zůstal ashly věrnej :D
  • Tak to ja pri nejmensim zakladni kostru vc. mnou zvolenych klicovych rozhodnuti v ramci obou predchozich dilu kupodivu bezproblemu, ale to bude tim ze me serie ME dostala svou atmosferou a pribehem snad az na VtM: Bloodlines jako zadna jina.
  • dilinja
    Ashley is dead baby everything its all right *1*
  • Hairy_Ass
    Tak já to mám vyřešeno se savem, kde můj Shepy zůstal věrný Ashley a místo vášnivé noci před akcí se jen trapně díval na rámeček s fotkou. *1*
  • takže ted už se to za mě dokonce i samo pohybuje z jednoho mista do druheho aby mě nahodou něco netrefilo hle kdy konkretně se ke hram bude povině přibalovat nevypinatelnej aimbot aby si někdo nestěžoval že musi miřit? strašna to představa co *1*
  • MrSanta
    Já jsem hlavně zvědavej jak bude probíhat setkání Ashley s Tali... Snad se holky nepoperou *1*
  • tak si těsně před vydáním udělej maraton
  • Na začátku 3ky by to chtělo nějaké shrnutí všech důležitých rozhodnutí z předchozích dílů, protože už teď si nepamatuju, co jsem udělal, co teprve příští rok *2*
  • Tak já doufám, že ve trojce se s rozhodnutíma vyblbnout. A předchohích dílech to bylo slabší. Což je škoda - ale jakože je plně chápu. Ono rozvětvit příběh úplně jiným směrem v půlce trilogie je z vývojářskýho hlediska sebevražda. Ale rozvětlit pár hodin před koncem už je poměrně brnkačka. Tak doufám, že toho využijí. A následky navlíkou i na volby z jedničky.
  • Amim
    No, už bylo načase.
  • No ja vzdycky ME ohledne rozhodovani hystericky hajil, ale ted po zahrani za previta trosicku strizlivim. Porad v tomhle ohledu patri mezi elitu, ale to rozhodovani je (zejmena ve dvojce) do znacny miry jen sikovne navliknuta iluze. Za sobeckou mrchu jsem si celkem casto pripadal, jako by mi nekdo nakonec stejne strhnul volant na tu "spravnou" cestu...
    To jsem tedy zvedav na trojku - prohlubovat to jiste pujde : P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit