Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další hrozný recyklát, nemám slov, co se to s tím herním průmyslem děje, naprostý úpadek, žádná kreativita, žádná inovace, technologicky zastaralé, konzoloidní nepovedené porty na desktop, už je z toho prach obyčejný business, tvůrci her nemají žádný vliv na samotný výsledek jejich tvorby, vše je v rukou producentů, který jde jen a jen o zisk a minimalizaci nákladů. Musíme spustit revoluci. Založte nějaký šifrovaný protokol, mimo legislativu EU a USA, musíme je zničit, celý tento systém.
  • solidně provařený téma
    • Izmæl
      Přesně, snaha vyvolat válku v roce 2025 mezi USA a Čínou, to už jsem viděl tolikrát, že jsem se během deseti minut byl čtyřikrát vyzvracet.
      • *1* mno, ještě před pár lety to bylo mezi USA a Ruskem a teď holt Rusáky vytlačili Číňani. Zápletky je prakticky stejná jako v prvním Modern Warfare, jen mě zarazil ten coment k hlavní postavě padoucha, který svou moc budoval v 70. a 80. letech min století a děj se odehrává v roce 2025, budu-li předpokládat, že mu tehdy bylo 25, tak v hlavní dějové linii by mu bylo přes 80 let, což je docela solidní věk a přesto hovoří jak můj 60 let starý otec. *8*
        • Izmæl
          On snad v tom traileru nevypadá, jako by mu bylo přes 80? Řekne jen jednu větu, které ani nerozumím, ale pokud řekl "Now it begins.", tak mu teda rozumím. *1* A navíc, nemyslím si, že to bude typ záporáka, s kterým se na konci utkáš hand-to-hand soubojem, ale bude to takový ten padouch, který tě ochcává mozkem ze svého sídla a na konci mu nejspíš proženeš jen kulku hlavou.
  • Adam_M
    Hhmm ze by Max? :D 0:41
  • Who cares ?
    • Pokud tohle člověk napíše u jiné hry je to hater, pokud u CoD je z něj hrdina :D
    • Tak když tě to nezajímá, tak sem nic nepiš ... další pablb snažící se vyvolat flame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit