Přejít na výpis diskuzí
Padoušský padouch v traileru na Black Ops 2
11.7.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Všiml si někdo těch hnusných ksichtů? *8*
-
-
v rámci té přestárlé technologie jsou pěkné. Nicméně "Brilliant visuals" je perla *1*
-
Ne, bydlím v šestým patře a z okna moc xichtů nevídám. A v televizi se na nějaký záznamy z poslanecké sněmovny nekoukám
Ne, teď vážně, graficky ta hra na špici fakt nebude, ale trochu zlepšení tam oproti hroznýmu MW3 vidím..nebo se mi to zdá? Kupovat to stejně nebudu. I když příběhově byl BO zajímavej víc než dost. Zasažený do lepšího kabátku a lepší hratelnosti, byl by to fajn konspirační příběh. -
Jo.
-
-
Preorder and get the bonus map :DDDDDDDDDDDDDDD
Then get the 56 DLC's map by map :D and then fkU casue we got your money again stupid asshole :) -
-
*1* *1*
-
-
Já jim stále věřím, i přesto, že vím, že tvůrci nepřijdou s ničím novým. Změnili dobu, pěkný - různé hi-tech hračky, s kterými bude zábava, lepší zbraně, podle všech videí, co jsem zatím viděl to vypadá, že se bude hra odehrávat i v atraktivních lokacích, zombie mod a nakonec příběh. I přesto, že s grafikou se teda moc nepředvedli, tak pořád věřím v příběh a hratelnost.
Jo, já vím, jakmile neonanuji nad Skyrimem, tak jsem CODkkt - nemusíte mi to připomínat. *6* -
-
single player u CoDu me prekvapive taky bavi, to z multiplayeru je mi na bliti... Jenze ma cenu za 6 hodin hrani vyplaznout litr a pak tu hru zahodit?
-
-
Nebo počkat až se objeví v bazaru, či si ji jen od někoho půjčit.
-
-
Nebo ji prostě stáhnout z torrentu. Beztak nebudou mít zase o peníze nouzi.
-
-
-
-
Mě se opět zdá že engine je zase úplně stejný. Už i na těch trailerech to vypadá hodně špatně. Jak už tady někdo psal...stejně se to bude prodávat více a více ale já už to opravdu nechápu. Za ty prachy co se to prodává by se to už mohlo posunout kousek dál. Uvidíme.
-
Pro tuto hru je jediným řešením její zrušení.
-
hehe, to zase bude vypsáno v credits patnáct scénáristů a deset designérů u čtyřhodinového ratatata filmečku :)
-
Jak se tak dívám, tak v roce 2025 amjí všichni lidi vyrážku soudě dle ruk a obličejů *1*
-
-
amjí?
-
-
mají... Cpt. Obvious logging off
-
-
-
Já bych teda každý další vydání CoD označil za prachsprostý zneužívání dětí.
-
Hhmm ze by Max? :D 0:41
-
Hned jsem si na začátku v roli generála vybavil Tonyho Todda. :) Jinak asi není co dodávat, nějak impozantně se to asi nemá vypadat, opět stejná písnička - zajímavá na pohled, ale kvalitou o kulovém, byť to bylo jen představení "hlavního padoucha". Co mě však vždy dostane jsou ty popisky typu - A od toho a toho studia a od toho a toho slavnýho panáčka a E3 ocenění o nejlépe se jevicí srandu a poznámka o nejlepší hru století a jak nějaká teta neřekla, že to nevypadá ambiciózně a podobně. To má opravdu mít nějakou funkci, to má opravdu někoho nalákat takovým laciným reklamní žvástem?
Každopádně, koupě posledních dílů CoD kvůli čistě SP zážitku se vyplatí v momentě, až vyjde kompilace všech dílů Modern warfare a Black Ops série v jedné krabici, která bude stát něco před 6 kil. -
-
Pravda, to mě taky pokaždé trochu pobaví, včetně té předobjednávky na konci kvůli jedný mapě. Na druhou stranu, když si přečteš kdo se podílel na scénáři a na hudbě a jedná se třeba o člověka, jehož tvorbu máš rád (scénář, hudba), tak tě to alespoň víc navnadí se o hru víc zajímat.
-
-
To jistě, ovšem veškerý zájem padá v momentě, když si uvědomíš, že ambicióznost celýho projektu s byť sebelepším scénářem a soundtrackem se týká značky, která svůj věhlas už dávno ztratila a těžko, velmi těžko dělá tak, aby svůj nevalný status změnila.
-
-
Máte pravdu, Call of Duty, Black Ops, vždyť ta hra vypadá úplně stejně jako před deseti lety, technologicky, hratelnost je horší, hra je simplifikovaná, naprostý úpadek.
-