Přejít na výpis diskuzí
Padoušský padouch v traileru na Black Ops 2
11.7.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
solidně provařený téma
-
-
Přesně, snaha vyvolat válku v roce 2025 mezi USA a Čínou, to už jsem viděl tolikrát, že jsem se během deseti minut byl čtyřikrát vyzvracet.
-
-
*1* mno, ještě před pár lety to bylo mezi USA a Ruskem a teď holt Rusáky vytlačili Číňani. Zápletky je prakticky stejná jako v prvním Modern Warfare, jen mě zarazil ten coment k hlavní postavě padoucha, který svou moc budoval v 70. a 80. letech min století a děj se odehrává v roce 2025, budu-li předpokládat, že mu tehdy bylo 25, tak v hlavní dějové linii by mu bylo přes 80 let, což je docela solidní věk a přesto hovoří jak můj 60 let starý otec. *8*
-
-
On snad v tom traileru nevypadá, jako by mu bylo přes 80? Řekne jen jednu větu, které ani nerozumím, ale pokud řekl "Now it begins.", tak mu teda rozumím. *1* A navíc, nemyslím si, že to bude typ záporáka, s kterým se na konci utkáš hand-to-hand soubojem, ale bude to takový ten padouch, který tě ochcává mozkem ze svého sídla a na konci mu nejspíš proženeš jen kulku hlavou.
-
-
-
-
Další hrozný recyklát, nemám slov, co se to s tím herním průmyslem děje, naprostý úpadek, žádná kreativita, žádná inovace, technologicky zastaralé, konzoloidní nepovedené porty na desktop, už je z toho prach obyčejný business, tvůrci her nemají žádný vliv na samotný výsledek jejich tvorby, vše je v rukou producentů, který jde jen a jen o zisk a minimalizaci nákladů. Musíme spustit revoluci. Založte nějaký šifrovaný protokol, mimo legislativu EU a USA, musíme je zničit, celý tento systém.
-
poprosim vsetky trapakov s bf3 premiom, aby tu dookola prestali riesit zvuky, grafiku, engine, DX a ine voloviny..
My si CoD kupujeme, lebo nas bavi, lebo chceme stale tu istu akciu nadupanu rok co rok, chceme multak aky je, ziadna ina hra, ani vas posraty bf3 nema takku moznost vyzitia sa v multaku a customizacii zbrani s perkami, vylepseniami ako CoD, aj z totalnej zlej zbrani sa da urobit beast gun, co sa o vasom bugfielde povedat neda a hraje sa dookola s par op zbranami..
My cod hraci nemozeme za to, ze EA vas osrala s premiom, ze musite platit dalsich 50 eur, aby ste ju mali uplnu, ze bf3 ma v zaklade menej a polovicu map ako CoD, ze EA neustale kopiruje cod aby predalo co najviac kopii, ze vas oklamala s premiom atd
Proste mi cod hraci za to nemozeme, ze nasu hru kazdy kopiruje, lebo si mysli, ze nas prilakaju na lacne triky a budeme to kupovat ako blbi..
Uz si to laskavo uvedomte, zlo nie je cod, ale EA a spol, ktory to kopiruju, darmo, novy MoH warfighter je cista kopia CoD este aj killstreaky tam budu...Prejavujte svoju frustraciu na forach EA a spol a nie tu..Dakujem za pochopenie. Je mi vas luto, ale co uz, nic s tym nenarobim *9* -
-
Ok staci svuj nazor si rekl .... ted si bez hrat to super eno nuno copy paste CoD a neotirej si tu hubu o Bf 3 jedinej blbec si ty kdyz tu branis ten uz sest let kopirovanej hnus .... kdyby to bylo znat jen na grafice nereknu nic o ty to neni ale o enginu jo. Proste je rok 2012 a todle co predvadi Cod mi nestacilo uz od Waw. Jeste k tomu kdyz uz se opakujou i ty jednotlivy pasaze v kampanich to proste ne a muzes se tu nad tim hnevat jak chces. Premium co to sem pletes a nestoji 50 ecek lolaku a nevim ale neni to vase elite placeny mesicne a kolik uz vam vyslo placenych priplatku? ale to Cod Fanboy nepochpi ze?
-
Bf 3 má mnohem lepší možnost úpravy zbraní. Perky jsou totální hovadina. Cod má víc map protože jeden Caspian Border vystačí na všechny mapy z Mw3 i s DLC. Hraju Battlefield s Karkandem (limitka) a bez Premium a je to v pohodě hratelný a K/D si udržuju nad 1.5. Cod má svoje kouzlo, ale to cos tady vyjmenoval je akorát hate na EA a Battlefield.
-
-
No nic moc... Jediné co by tu hru mohlo aspoň trošku zachránit by byl opravdu povedený nějaký Zombie Mod nebo něco v tom stylu *4*