Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všiml si někdo těch hnusných ksichtů? *8*
    • smejki
      v rámci té přestárlé technologie jsou pěkné. Nicméně "Brilliant visuals" je perla *1*
    • Ne, bydlím v šestým patře a z okna moc xichtů nevídám. A v televizi se na nějaký záznamy z poslanecké sněmovny nekoukám
      Ne, teď vážně, graficky ta hra na špici fakt nebude, ale trochu zlepšení tam oproti hroznýmu MW3 vidím..nebo se mi to zdá? Kupovat to stejně nebudu. I když příběhově byl BO zajímavej víc než dost. Zasažený do lepšího kabátku a lepší hratelnosti, byl by to fajn konspirační příběh.
    • spook.y
      Jo.
  • Preorder and get the bonus map :DDDDDDDDDDDDDDD

Then get the 56 DLC's map by map :D and then fkU casue we got your money again stupid asshole :)
    • *1* *1*
  • Izmæl
    Já jim stále věřím, i přesto, že vím, že tvůrci nepřijdou s ničím novým. Změnili dobu, pěkný - různé hi-tech hračky, s kterými bude zábava, lepší zbraně, podle všech videí, co jsem zatím viděl to vypadá, že se bude hra odehrávat i v atraktivních lokacích, zombie mod a nakonec příběh. I přesto, že s grafikou se teda moc nepředvedli, tak pořád věřím v příběh a hratelnost.

Jo, já vím, jakmile neonanuji nad Skyrimem, tak jsem CODkkt - nemusíte mi to připomínat. *6*
    • Shaker
      single player u CoDu me prekvapive taky bavi, to z multiplayeru je mi na bliti... Jenze ma cenu za 6 hodin hrani vyplaznout litr a pak tu hru zahodit?
      • Izmæl
        Nebo počkat až se objeví v bazaru, či si ji jen od někoho půjčit.
        • Divotvurce
          Nebo ji prostě stáhnout z torrentu. Beztak nebudou mít zase o peníze nouzi.
  • spook.y
    Mě se opět zdá že engine je zase úplně stejný. Už i na těch trailerech to vypadá hodně špatně. Jak už tady někdo psal...stejně se to bude prodávat více a více ale já už to opravdu nechápu. Za ty prachy co se to prodává by se to už mohlo posunout kousek dál. Uvidíme.
  • Pro tuto hru je jediným řešením její zrušení.
  • montatatana
    hehe, to zase bude vypsáno v credits patnáct scénáristů a deset designérů u čtyřhodinového ratatata filmečku :)
  • Jak se tak dívám, tak v roce 2025 amjí všichni lidi vyrážku soudě dle ruk a obličejů *1*
    • amjí?
      • Shaker
        mají... Cpt. Obvious logging off
  • Já bych teda každý další vydání CoD označil za prachsprostý zneužívání dětí.
  • Adam_M
    Hhmm ze by Max? :D 0:41
  • ZvacA
    Hned jsem si na začátku v roli generála vybavil Tonyho Todda. :) Jinak asi není co dodávat, nějak impozantně se to asi nemá vypadat, opět stejná písnička - zajímavá na pohled, ale kvalitou o kulovém, byť to bylo jen představení "hlavního padoucha". Co mě však vždy dostane jsou ty popisky typu - A od toho a toho studia a od toho a toho slavnýho panáčka a E3 ocenění o nejlépe se jevicí srandu a poznámka o nejlepší hru století a jak nějaká teta neřekla, že to nevypadá ambiciózně a podobně. To má opravdu mít nějakou funkci, to má opravdu někoho nalákat takovým laciným reklamní žvástem?

Každopádně, koupě posledních dílů CoD kvůli čistě SP zážitku se vyplatí v momentě, až vyjde kompilace všech dílů Modern warfare a Black Ops série v jedné krabici, která bude stát něco před 6 kil.
    • Izmæl
      Pravda, to mě taky pokaždé trochu pobaví, včetně té předobjednávky na konci kvůli jedný mapě. Na druhou stranu, když si přečteš kdo se podílel na scénáři a na hudbě a jedná se třeba o člověka, jehož tvorbu máš rád (scénář, hudba), tak tě to alespoň víc navnadí se o hru víc zajímat.
      • ZvacA
        To jistě, ovšem veškerý zájem padá v momentě, když si uvědomíš, že ambicióznost celýho projektu s byť sebelepším scénářem a soundtrackem se týká značky, která svůj věhlas už dávno ztratila a těžko, velmi těžko dělá tak, aby svůj nevalný status změnila.
    • Máte pravdu, Call of Duty, Black Ops, vždyť ta hra vypadá úplně stejně jako před deseti lety, technologicky, hratelnost je horší, hra je simplifikovaná, naprostý úpadek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit