Palworld dál trhá rekordy. Vývojáři plánují nový obsah
-
Už 2,1 Mega. Tímhle tempem ta hra brzo sekne snad i to Pubg :D
Ale jako jo vyplnili na trhu to co tu chybělo. Není to dokonalý ba v některých sekvencích je to mech, ale prostě pokud se do toho člověk ponoří a má rád survival element, open world a pokemony. Tak je to dost návykové. Plus to že to je ještě multák a zbraně. V ruku ruce se ani nedivím že to tak vystřelilo. A jestli je pravda co píší o tom kolik měli budget a kde to všude dělali. Tak všechna čest :)
-
Taky, taky. Nic nic a najednou je toho všude plno. Souběh více trendů, multiplayer open world survival a crafting, Pokémoni, a zrovna všechno z toho mě míjí, stejně jako tato hra.
Ale je od nich každopádně odvážné, prudit zrovna Nintendo, firmu která je schopna se soudit kvůli kdejaké blbosti. Bych se divil kdyby jejich právníci teď neměli napilno a nesekali přesčasy než to vypukne...
-
Tak jsou to Pokemoni. Pokemoni se samopalama. Splněný sen lidí, co vyrůstali na Pokemónech. 😂
Ale taky bych to nehrál. Asi jsem nezbožňoval ty Pokémony dostatečně.
-
Začali to hrát kámoši, jeden má dokonce vlastní dítě ten druhý je prostě ajťák, bylo to v gamepasu, docela to chválí, že je to sranda ale oni jsou v survivalech kovaní takže se jim nedivím že je to baví.
-
Taky to úplně nechápu ale je vidět že o "Pokemony" je zájem i na jiných platformách. Kdyby bylo Nintendo otevřený k ostatním platformám mohli trhnout balík.
-
No, je to úplně jednoduché. Roky si už lidi stěžovali, že Pokemoni stoji za úplný ho*no. A ted konečně někdo udělal Pokemony co za úplný ho*no nestojí. A lidi kupují a kupují a stále kupují. Jo a maj samopal, to je automaticky plus 50% k prodejům.
-
U dětí to chápu, ale jinak ne.
-
Je tu někdo, kdo ten úspěch nechápe stejně jako já? 😀