Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...zkuste si tady někdo z diskutujících představit,jake to je vyrůst v rodině s chronickým alkoholikem,otcem:)) ...
  • Oh god. Why
  • cumpi3
    protože prothlej kondom je prothlej kondom a to se nedá nic dělat
  • :) Však vám to neberu , pokud jste se ve hře našli , podpořili jste vývojáře a už se určitě těšíte na další atmosférické dílko. Tak to má být , každý obsah si prostě najde své kupce ...
  • Těžkej facepalm... jak se něco takového může dostat přes antikoncepci... *11* *11*
  • Fascinujou mě rozbory čehokoliv od lidí, co danou věc neviděli, nehráli atd., jinak bys těžko napsal o poskakování s růžovým tatínkem.

Papo&Yo je o představivosti, celá hra je jednoduchá, ale o to silnější metafora (jedna rovina je samotná hra, další rovina je vztah hlavní postavy, monstra a dalších dvou postav) a kdo má otevřenou mysl, toho hra rychle pohltí.
  • Lehká odpočinková jednohubka na kratší odpoledne s jednoduchými, někdy až dětskými puzzly. Po výtvarný i hudební stránce ale překrásná hra a konec je ... no nebudu spoilovat, to kdyby to chtěl někdo hrát :)
  • Proč tu sakra nejsou infoboxy?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

>>do levelu je prosím nedávejte.
  • Ty jsi dobrej diletant... *6*
  • Když hraji, tak si zážitek tvořím sám, když se dívám anebo čtu nemám tolik možností .... *7*

Asi tak pokud něco sleduji ve filmu , imaginace jde stranou . Pokud čtu knížku , tak si většinu světa vlastně vytvářím sám v podvědomí na základě obsahu a popisů v knize . Když hraji hru tak si také nic nepředstavuji , ale v závislosti na typu hry prožívám zážitek tak svobodný a unikátní jak mi jen tvůrci dovolí .

Jinak kniha samozřejmě ve formě scénáře stojí na začátku výroby filmu i vývoje některých her ....

Pravdou je , že skákat s dvoupatrovým tatínkem ve formě růžového falusu po chudinském ghétu kdesi v Brazílii je možná atmosférické ale naprosto mimo mé představy promrhaného času ...
  • Keyz
    Stejně jako některé knihy jsou lepší jak hra, a některé filmy jsou lepší jak kniha. *3*
    Jen jsem chtěl říci, že u her je více problémů jak to udělat jako super zážitek a aby z toho nebyl film.
    Když hraji, tak si zážitek tvořím sám, když se dívám anebo čtu nemám tolik možností.
  • 15k3
    Těžkej facepalm... jak se něco takového může dostat pře 5/10... *11* *11*
  • janchor
    Viz nápis "Recenzovaná verze: PC" v záhlaví článku.
  • Ferdis2
    Papo & Yo je úžasný očarujúci zážitok . Takýchto hier ja naozaj málo...
  • firebug
    Je to prostorová logická hopsačka. Mrkni na vnějaké video a budeš mít hned jasno.
  • firebug
    Sorráč. Asi na mě reaguješ a možná i očekáváš nějakou mou reakci, ale vůbec nechápu, co tím tvým příspěvkem chceš vůbec říci... Asi to jeden z nás dneska přehnal s chlastem :-)
  • Jack1947
    http://www.ign.com/games/papo-yo-139039/ps3-110267 Nebyt Ign bych nepochopil ze to je taky na pc , teda jestli to je vubec pravda. ( v tom pripade bych i zkusil).
  • tak jsem z ty recenze nejak nepochipil jak se to vubec hraje
  • michaliuz18
    unreal je krasny engine , a hra rovnako:) uzil som si ju dost
  • Miserius
    Nektere hry jsou lepsi nez filmy a nemusí mít zrovna realistickou grafiku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit