Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    Podle me praveze jo ne? Sak xelnagove vypadaji velice podobne jako ti hybridi zergu a protossu.
  • Mato1987
    bronze league hero, happy and proud :D
  • Mato1987
    Ak máš na mysli krátku ukážku kde kerrigan utrhne tá obluda ruku, tak to pochybujem, že to by mali byť práve xel'naga...
  • Blue.Shark
    Legacy of the Void je současný už z toho důvodu, že ještě ani nevyšel...ošemetná věta, ale věřím, že dává smysl. Starcraft je graficky na velmi dobré úrovni. Každému nemusí sednout jeho stylizace, ale ta dovoluje, aby jej hráči rozběhli i na slabších strojích a celek pořád k něčemu vypadal.

Opírat se o hratelnost a mechaniky Starcraftu je s prominutím neuvěřitelně hloupé - před 16 lety se první Starcraft právě pro své mechaniky začal hrát profesionálně a hraje se dodnes; ostatně je to jedna z nejlépe vybalancovaných strategií. Jsem rád, že právě hratelnost a mechaniky druhého dílu zůstaly víceméně věrné originálu - Blizzard (narozdíl od Microsoftu) pochopil, že není nutné měnit to, co funguje. Ty prostě haníš Starcraft jen tak ze zvyku.

Uznávám, že ostatní strategie, které jsi napsal, jsou velmi dobré. Vypíchnul bych hlavně DoW1 a SupCom:FA. Chtělo by to ale otevřít oči, protože Starcraft mezi ty dobré strategie rozhodně patří.
  • prosím každého, kdo není aspoň v Diamodnu a chce se jakkoliv negativně vyjadřovat o této hře, aby okamžitě opustil tuto diskusi, neb není kvaliifikován o ní jakkoliv diskutovat *1*
  • tak ono tahle hra se hraje hlavne kvuli MP. já takhle vyhrál pár lokálnich turnaju s docela slušnou prize money. ale musel jsem si trochu pomoct cheatama protože proti tem skillerum by se to jinak fakt nedalo *1*
  • species
    ja docela souhlasim, Hots bylo o dve tridy horsi nez WoL, sak tam recyklovali bosse z diabla3
  • hele wings of liberty sem si koupil a dohral... ok dobry dalo se ale žadnej zazrak. do hots jsem jit nechtěl tak sem řekl bratrankovy.. řekni co bylo podle tebe dobry a ja si to skusim. takže sem dohral poslední misi pak nějakou z křižníkem a ještě 2 další. A byla to prostě nuda. Poslední misi sem vyhral mas swarmem protože AI neumí ani používat radar *7* *7* *7* *7* to jako mysleli vážně ??? ability jako je radar EMP nebo psystorm umělo AI používat ve starem starcraftu a ve dvojce to jako nejde ??? *1* bliznam nasra... evidentně si s tim moc prace nedali
  • species
    Nechces delat recenzenta na games? Imo "hral jsem u bratranka ctyri mise pac mi rek ze sou dobry" je neco podobnyho jako "wasteland sem nedohral protoze to neumim"
  • species
    Charge mel war uz od bety, intercept(o kterym pravdepodobne mluvis) taky.

Wowko se ROZHODNE nekomplikuje, ty predelany talenty jsou spatnej vtip.

Kdyz uz tady ze sebe budes delat hlupaka tak prosim alespon na urovni.
  • jediny co mě zaujalo je teleport pro battle cruiser v multiplayeru.....

heart of swarm sem hral jen u bratrance kterej mě řekl ktery mise jsou dobry (ČTYŘI !!!! Z CELE HRY) ty sem zahral a prostě nuda a šeď. Nejhorší ubulená limonáda, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!

takže na Void jim se....
  • Nejlepsi je ceske infinitum.. (http://www.infinitumgame.com/cs)
  • kostejnesmrtelny
    Nějak tak si představuju polovinu místních. Včetně týhle trosky, samozřejmě.
  • species
    Sak uz je to videt v traileru....
  • To bude tí, že cinematics dělá samostátný tým, kdežto ty hry pořád dělají na úplně stejném enginu od dob WC3, jenom to vždycky upraví...
  • Mato1987
    Možno sa aj konečne dozvieme a uvidíme ako v skutočnosti tí starovekí Xel'naga aj vyzerajú, veľmi sa teším.
  • Blizzard nejlepší *14*
  • To si doma se smyčkou okolo krku, přiškrcený honíš nad mínusy?
  • wow se naopak porad vic komplikuje
  • starcraft 2 taky není současnej: hratelnost z doby pred 15 lety a grafiku maji o hodne lepší ty tituly co jsem napsal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit