Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kotty
    EVE jsem zkousel jen kratce a musim uznat, ze je to neskutecne komplexni hra (coz je urcite plus). Podle me to ale dost zabiji nudny a repetetivni gameplay, aspon v pripade souboju. A nejsem jediny na koho to takhle pusobilo, vcetne hracu, kteri v EVE stravili podstatne vic casu, nez ja. Vzdycky jsem si rikal, ze tam postradam jakoukoliv interakci se samotnou postavou, zvlast, kdyz k tomu promakany editor charakteru (na zacatku hry) primo vybizi. Tenhle pridavek by mohl hru aspon z myho pohledu dost osvezit, ale jestli to bude jen pro konzole, tak to, at si strci nekam.
    Kazdopadne za video chvalim. ;)
    • Vsadím se, že sis připadal nějak takhle :) http://www.youtube.com/watch?v=lMSjd6HNQdY
      Na EvEovi je fajn, že má snad nejbrutalnější filtr na hráče, co jsem kdy viděl, každý vidí jen skořápku a jde pryč. Ty, které to opravdu zaujme, tak u toho setrvají. Proč je asi taky věkový průměr hráčů myslím 24-27 let? Pro mládéž to není dost kewl.. Jako nováček Absolutně nečekej nic, že bys mohl začít po prvním měsíci plenit Vesmírné stanice.. tam si tak rok počkáš no.. Jak nemáš známosti a tak :)

A ano, interakce s postavou budou no.. chystá se chození a tlachání po stanicích ala The Sims, což mi zrovna moc nechybělo.. Ale tak.. *7*

Taký se tam budou přidávat Nebuly do pozadí ( http://www.youtube.com/watch?v=uXFuMyuWFDU ) a nové animace děl ( http://www.youtube.com/watch?v=tm8A1t9Y3ZQ ), což byly změny též představeny na FanFestu.
      • kotty
        To prvni video docela sedi. :)

Ale obrazek o mne mas docela mylny. Krome toho, ze se uz nejaky ten patek neradim mezi teenagery, me rozhodne nejde o cool efekty, nejsem zadny typicky hrac CoD, vlastne doted aktivne hraju - mimo jine - staricky (tzn. s absenci kul efektu), neprilis znamy, ale presto komplexni MMORPG Anarchy Online. To taky neni "newb-friendly", trva klidne i roky, nez clovek poodhali vsechny moznosti hry, a system skillu a twinkovani je tam jeden z nejkomplexnejsich vubec. Presto, kdyz se v AO do neceho pustim, tak se musim aktivne zapojovat, jinymi slovy nenudim se u toho. Neni to jen "lock target" a pak jit na pul hodky sledovat hokej (zvelicuju, ale ne zas tak moc *4*).
    • Ten editor (tedy ten nový) je už určený pro ono procházení se po stanicích. A ty souboje zdaleka nejsou pořád stejné, zvlášť v PvP.
      • kotty
        No to me zkusenejsi hraci tvrdili taky. Doslova "Start PvPing or you'll get bored." Ale hadam, ze to zvlast v EVE nejakou dobu trva. Rozhodne nic, co by se dalo stihnout za 10 dni (trial). A propos, to nemeni nic na faktu, ze bych rad uvital ten pridavek i na PC.
        • Tak hraji rok a půl a jediné PvP je zdrhání v low-secu. Nepočítám ztrátu jedné z prvních fregat na počátku mé kariéry při nevědomé návštěvě null-secu, kde se vyskytovali Pandemic. Ehm... Nicméně, i přes absenci PvP mě to pořád baví :) . A jo, Dust 514 by byl fajn na PC. Moc fajn.
  • to je moc pěkné, ale co vím, tak Dust 514 má být zásadně pro konzolisty, takže PCčkáři můžou hrát eve ve vesmíru a konzolisti jim můžou oddřít tu akci na planetách :)
    nicméně já bych si tu dřinu na planetě oddřel radši na svém PC :)
    • Taky se toho spojeni trochu bojim,nicmene EVE je kralem scifi MMO sceny uz nekolik let a jelikoz se CCP neboji zkouset nove veci,tak jim fandim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit