Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Acc od kamaráda, na normal dohráno za 10h, celkem příjemné to bylo jen jsem si přišel jak kdybych hrál graficky skvělou "flashovku" a ne plnokrevné rpg, protože "skilly" jsou teda slušně zeštvané na lvl odemykací styl + runy. Když pak slyšim kamaráda, který žádné jiné diablo nikdy nehrál, jak si hrozně switchuje ty buildy na magičce a dává si to protože je skilled - tak se mi chce smát i brečet zároveň. K DIII už se nevrátim, ani větší obtížnosti mě nelákají, do nightmaru sem vběhl, udělal první pár q, vypnul to a od té doby to nezapnul. Torchlight 2 to jistí.
    • Sam d3 vlastnim, a mrzi me pristup vyvojaru, aktualne jsem v 3actu infernu a je to vetsi zabava. Kouzelnici konecne uzivaji spelly, ne meel attack (s dmg 0), a meel potvory aury apod. Proste konecne zacina byt zabava... ale na zacatku to je chude jako prase.
      Jo a obtiznost, kor diky aukci, vubec neresit (protoze zadna neni?! alespon do hellu). Bossfight s WD je prochazka ruzovym sadem (a to pety vubec neuzivam).
      Dalsi vtipna vec je to, ze nema smysl moc resit dex/str/int, ale DPS. Hnal jsem za ruzne chary ruzne vlastnosti, mychal a tak. Ale proste DPS mi zatim vede ;-) Nechci rict ze je to hlavni, ale trosku ztraci smysl resit jine veci, jak vit a dps (pri dobrem buildu, kdy ma clovek slusny CC a res heal).
    • Shania
      me se chce spis brecet, kdyz prvnich dvact levelu musim potvory mlatit klackem po hlave, protoze si nemuzu do niceho dat bod.
  • Super, tesim se na Paragony. Diablo 3 je urcite hra, u ktere vydrzim mnoho let stejne jako u Diabla dvojky. NA Trojku jsem cekal cele roky a jsem nadseny, prozatim odehrano kolem 350 hodin, do konce roku urcite dam 500-600 :-)) hlavne ted kdyz se bude levelovat do zblbnuti s tim novym paragonem, to bude zase bezesnych noci na roky dopredu :-)

    tesim se
    • Hura pridali ti tam prouzek ketrej bude neustale pribyvat hura do hrani a stale hraj DOKOLA tu samou NUDU ale ted pribyva prouzek tak to bude zabava *1* *1* *1*
      • Ono to tak právě funguje :-D Stačí dát lidem pocit že to co dělaj není zbytečné a oni to dělat budou :-D Protože se mění někde nejaká čísílka!
        • A o čem je třeba Wow, nehrajnější hra světa ? Si ubohej
          • C-c-c-c combobreaker!
  • Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob! BEZKONKURENCNI BOMBA
    • lol
    • Ty jsi bud hodne mladej nebo hodne blbej
      • Ty si blbej blbče. Hraju D3 denne a BUDU HRAT D3 DENNE A NIKDO NA TOM NIC NEZMENI!!! D3 je nejlepsi hra vsech dob
        • A nezapomen si napsat domaci ukoly :)))
        • tak zas tak moc popularnich her neni kde by stacilo jedno tlacitko na mysi click click a jede to i totalni lama to zvladne*1*
          • Lama jako ty..
        • Evidentně jediná hra, kterou ti rodiče dovolí *15*
  • KRAL JE MRTEV (protoze stary zabil sam sebe) AT ZIJE NOVY BUDOUCI KRAL V PODOBE - GRIM DAWN a kdyz ne on tak dalsi alternativy v podobe Torchlight II ci Patch of Exile jedno je jiste vsechny 3 zminovane hry budou 100% lepsi, nez tento zmetek z Blizzardu.

    DIABLO3 si opravdu nezaslouzi nosit nazev DIABLO, protoze s puvodni serii nema nic spolecneho.
  • Já nevím jak vy ale hraju to prakticky deně nějaký konec pro mě je ničím konec na normala sem dal za dva dny mě než o příběh de o nestálé oběvování lepších a lepších věcí a souboje z bossy,Barbar ->normal,nightmare,hell dokončen
    Demon Hunter ->normal,nightmare,hell dokončen
    Monk ->normal,nightmare,hell 3 akt
    takže sem jel 8x celou hru a baví mě výce méně pořád stejně a když loguju tak se těším ne že bych to hral z principu což mě žádné jiné rpg od diablo 2 LoD nedalo ostatní rpg sem ani jednuo nedohrál a skoušel jich mnoho jak je to teda možný ?
  • Dodatek k clanku, Nephalem Valor 5 stacku bude take pridavat experience bonus, cili 75% pro levelovani paragonu.
  • Diablo III vs Diablo II vs Diablo
    Prakticky se jedná o tři velice odlišné hry! Můseme brát ohledy na to, že prostě hrajeme různé hry, i když jsou to jejich nástupci. Diablo III si najde určitě svojí stálou klientelu hráčů, ale nebude činít více než 2 milióny hráčů a to mám ještě poměrně optimistický odhad, spíše jich bude něco kolem 0,8 - 0,9 miliónu hráčů ze 20 - 22 milióny co jí koupí, drtivá většina odehraje normál a odchází, je to zcela přirozené a normální. Prostě většina si hráčů si zahraje jenom jednou a půjde jinam :-)
    Pohlížejte na Diablo III jako na úplně novou hru, prakticky je remake klasického Diabla II, kde nebyla runová slova, přehazování slotů a podobně. To co většina zvás na Diablu II vychvalujete přišlo, až s Diablem II Lod, která se stala povinnou součástí Diabla II a znečně hru vylepšilo. Díky tomu se stala hra velice populární.
    S pozdravem!
    • Jeden z neustále předhazovaných argumentů, který neříkám, že není nepravdivý, ale je (v úvozovkách) zjednodušující. Diablo II mě táhlo i bez datadisku, prostě systém přidělování bodů mě, a mnohé jiné, motivoval. Datadisku hru výrazně rozšířil, to beze sporu, ale nezměnil koncept hry. Mnozí, kterým se DIII nelíbí je právě kvůli zaměření na drop itemů a budování gearu, které je postavené nad všechno ostatní. Někoho baví nakupovat na aukci, hledat, prodávat... já si myslím, že aukce ve hře být nemusí a mohl by ji nahradit jiný způsob směňování itemů přímo ve hře. Znám spoustu lidí co hrálo DII a itemy měnilo jen v rámci "náhody" při multiplayeru. Nehledali buildy na netu, hru si užívali vlastním zkoušením, rádi se zlepšovali, ale nemuseli být nejlepší s nejlepším vybavením. Přesto to bylo hledání a postupování hrou motivující.
      • Omlouvám se za chyby a hrozné slovní obraty. *7*
    • Dovolim si maximalne nesuhlasit....Vies kolko ludi si bude chciet zarobit cez real aukciu pripadne zamienanie golda za eura... tu je dalsi priklad presne toho co som napisal predtym....tipujem ze hru nehras pravidelne a nesedis pri nej hodiny...inak by si take nieco nenapisal ver mi....nieje problem cez diablo hru zarobit aj 600 milionov golda za den ...to jest 1200 euro za den....a to sa vyjadrujem ako minimalne za den... nie to este ked mas troska stastia...to je fakt minimalna ciastka 1200 euro ak nie 1500 euro za den ... Ak ste 4 ludia na to... ked hras sam tak 400 euro zhruba.Chces povedat ze len 1 miliona hracov bude hrat v europe :D....Si na velkom omyle...cim dalej hra bude pokracovat tym viac a viac ludi bude hrat...to je samozrejme...lebo ludia stale hraju viac a stale vidia v ociach ze mozu zarobit viac a viac = dokonala hratelnost nakolko clovek zaraba cash...a chce sa predierat na vrchol pyramidy k bohatcim ludom...avsak to ma velmy tazske pretoze plati tato veta.

      Ak si v diable 3 uz teraz bohaty tak nim aj ostanes a ak si chudobny ze si zacal hrat teraz tak ostanes chudobnym... Je to ako s bankou... mas kapital velky tak si zavodou a ani rukou nemusis pohnut ...chudobny si musi pozicat aby mohol zit a potom musi chudak splacat dlh takze pravdepodobne aj ostava vo vacsine pripadov chudobnym...toto plati aj v diable :)
      • No rekl bych to asi takhle, hoodne opravdu hoodne moc pseudohracu v DIII chce na nem vydelat veliky balik penez, vzdyt staci malo, jen farmit od rana do vecera a tisice se pohrnou ...
        A ted zpet k realite, neznam nikoho, kdo by na teto hre zbohatl, ale znam jednoto typka, ktery take farmi od rana do rana, je to takovy ten typ hospodskeho povalece, ktery o praci nezavadi, ale jen by sedel u her popr. v hospode, fajn, ale myslis si, ze se zneho stal samozivitel v podobe farmitele DIII ? Ejhle nestal, prodal jeden item za 3 eura a to hraje nonstop ...

        A takova to je realita, plane nadeje pubertalnich deticek, povalecu a najivnich blbu, kteri si mysli, ze na hre zbohatnou, protoze se sem tam objevi clanek, kde se pise, ze se podarilo některému blbovi, prodal item za tolik a tolik eur a nasel se jeste vetsi blb, ktery tento kus niceho koupil.

        A takovy je to obraz teto skvele pecky zvane DIII, kde blizzard misto kvalitni akcni rpg hry, vytvoril tento megahybrid a ho*ne a vetsina hracu co podlehla hypu jiz davno pochopila, ze blizzardu naletela na spek a hru jiz davno nehraji …

        Apropo krom toho jednoho povalece jiz neznam nikoho v mem okoli, kdo by tento nesmysl hral a vubec se tomu nedivim. I panove v blizardu se lekli, ze jim jaksi ubyvaji hraci a tak nasadi trumfove eso v podobe Paragonu – na to se da napsat jen jedine LOL
        • Aby si sa neprekvapil :D... ze 3 euro a od rana do vecera :D... kamo , nepisal som bludy naozaj je mozne realne vydelat 1200+ euro za den a to ratam bez lucku a podobne...s priemernym stastim bezne 2000+ euro...a jasne ...zas sa budem opakovat a po 3x krat napisem ze zas to nehras aktivne nevies si predstavit ako to vobec funguje....a jasne zas vidim masa ludi dava rate up cloveku ktory nema ponatia ako to funguje a bude fungovat...a chlapik ktory to hra aktivne ak hodnotenie davaju dole ....

          Takto to vzdy bolo ze masa ludi povecsine uvery co sa im viac zalubi alebo co je blizsie na prvy pohlad k realite bez nadhladu a zamyslenia sa ze to mozne je...staci pouzit mozog a je jasne ze to mozne je.
          • To co milý Morte píšete je do nebe volající blbost. Musíte být strašně naivní a věřit těmto blábolům, takže vám to trochu upřesním. Existují 2 cesty jak si V D3 přivydělat pár korun. Buď farmíte goldy nebo itemy. Hráč s gold find výbavou je schopen nasbírat zhruba 100k goldů za hodinu. Pakliže budete hospodský povaleč a nemakačenko a budete hrát cca 10 hodin denně. nafarmíte tak 1 milion goldů. No a tento 1 milion goldů prodáte tak kolem 15 eur. Nebo budete farmit předměty a prodávat je na real money auction house, jenže.... Jelikož milion goldů je mnohdy levnější než tento item, pak stačí lidem nakoupit 1 milion goldů za 15 euro a koupit si tento item na normální aukci místo na aukci za reálné peníze, kde tento item stojí třeba 50 eur. Vaše teorie o 1200 nebo 2000 eur denně je opravdu úsměvná kravina, ve kterou věří maximálně tak prosťáčci. 1200 eur za MĚSÍC! se podařilo vydělat jen těm, kteří prodávali hned z kraje real money auction house. Po příchodu možnosti nakupovat miliony goldů za pár euro nemá real money auction house vůbec smysl. Nashledanou
  • Na paragon 100 to údajně bude trvat jako v Diablu 2 na 99. Takže dlouho.
  • o by měl celý slavný paragon systém přinést je separace magic findu z předmětů, což už nyní způsobuje velmi kontroverzní swapování vybavení těsně před killem.
    Paragon úrovně už hráč dosáhne sám o sobě magic find capu, takže magic find na gearu nebude potřebovat a odpadne tim swappování, pokud tomu všemu správně rozumím.
    RE-
    Je sice pravda ze ked budete mat 100 paragona tak mate 300% teda cap + 85 zhruba s valorou...netreba vsak zabudat ze valori idu cez 300% takze cap je sice 300 ale + valor k tomu takze zhruba 385.
    Ono to niekomu bude trvat mesiace roky kym da 100lvl paragon.
    Takze stale je velmy ale velmy podstatny magic find gear...ak spocitate vsetok gear a nepocitam valory a legendarnu jednorucku(25mfs) a stit(20mfs) tak maximum sa da ziskat 286... takze ono ked aj vyjde paragon tak stale nemozete dosiahnut cap...az na 5 levely paragonu dosiahnete cap 300.(+valory dalej k tomu)...

    Takze by som to nenazval ani capom ... cap to bude mat vyznam len pre tych killerov na samom vrchu pyramidy.
    Trosku by som to teda pozmenil a nezavadzal ludi... vidno ze redaktor netravi hodiny casu nad hrou a potom je mu tazske na take nieco prijst :) ale chapem na druhej strane.
    Ak by niekto potreboval vediet ako som prisiel k tym cislam rad vysvetlim.
    • Mno naspané to máš moc pěkně jen jsi malinko opomenul fakt, že magic find gear už nebude (prostě tvá legendárka teď bude bez 25 mfs, nula nic zero atd.) takže budeš získávat mf s příbývajícím paragonem. Smůla, myšlenka to byla pěkná.
    • Ackoli na me ten post pusobi, jako ze jsi chtel dat odbornou radu hracum, mas tam dost chyb.

      NV je 15 mf, takze tech tvych "zhruba 85" je "presne 75" a maximalni mf, ktery jsi mohl ziskat bez NV a followera jde pres 300 (na nekterych profilech jsem videl 324).
      • Ano ten valor som zaokruhloval nechcelo sa mi longut do hry na presne mf toho valoru za to som napisal zhruba...ano ved som napisal ze jednorucky legendarne 25 mfs a stit 20 neratam mno....switchovanie aj tak bude opravene casom pred zabitim packu...inak tam nemam chybu ziadnu
        • U vás na Slovensku se zaokrouhluje 75 na 85? To je mi ale novina.
          • Shania
            Ale prosím tě, snad jsi to pochopil, i když to nenapsal úplně přesně.
  • Veskoslav
    Musím se pochlubit:)Dneska padla:

    http://www.2i.cz/d50bb69c4f
    • Po 250+ nahraných hodinách mi padla jediná legendárka a to butcherova sekera. Krom tohoto jediného "úletu" mi nepadlo takřka nic o použitelných prstýncích nebo nedej bože setové věci ani nemluvě. D3 jsem dávno odinstaloval. Komické předměty s komickým drop ratem můžete opravdu najít jen v D3. Zlaté zábavné nájezdy na bose v D2, kdy jste meli pocit, že děláte něco, co má smysl a z deseti nájezdů jste si oddnesli nějakou tu setovku nebo legendárku.
      • Veskoslav
        Za celkově 62 hodin 12 Legendárek+12 skutečně luxusních "obyčejných" předmětů (např. rukávku 100 Vitality+89 inteligence, armor 90 na level 31)
        • Trol.diskuzni
          Tož to seš asi velkej drsňák...?
          • Trolle, proc to komentujes kdyz si to nehral ?.. BTW Honza: "Zlaté zábavné nájezdy na bose v D2, kdy jste meli pocit, že děláte něco, co má smysl a z deseti nájezdů jste si oddnesli nějakou tu setovku nebo legendárku."
            Funny..
    • Masakr sekera :D
      • Veskoslav
        Tak když ti to padne jako levelu 10, tak je luxusní:)A v aukci za 10000 pak prodat:)
    • Trol.diskuzni
      Axe class jenom 9-17 damage? To bude nějaký sh*t, kolego... *1*

      (Jestli tohle je maximum, co v D3 padá bez nutnosti sáhnout hluboko do kapsy, tak potěš pánboha s D2 ,-) )
      • Veskoslav
        Co třeba se podívat na level, na který to je;)
        • Trol.diskuzni
          Ha, přehlédl jsem! Přesto přeji příště více štěstí... *3*

          (Jestli tohle je maximum, co v D3 padá bez nutnosti sáhnout hluboko do kapsy, tak potěš pánboha s D2 ,-) )
    • Mě po 150+ hod. nepadlo nic. Takže každou chvíli čekám epický loot *1*
      • Trol.diskuzni
        Málo cashe jsi do toho dal, ono to samo o sobě padat asi nebude... To nejni D2 ,-)
        • Veskoslav
          Asi málo hulíš, co? Trole, nemel s prominutí, sraččky o něčem, co jsi ani nehrál. Nemusíš do toho narvat ani korunu navíc, nikdo Tě nenutí a přesto můžeš mít jedny z nejlepších předmětů, co jdou a to včetně Legendárek.
          • Spíš bere moc prášků. Ale je to velice diskutabilní.
          • Pokud máš 8 životů a nebo 100 otroků. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit