Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam d3 vlastnim, a mrzi me pristup vyvojaru, aktualne jsem v 3actu infernu a je to vetsi zabava. Kouzelnici konecne uzivaji spelly, ne meel attack (s dmg 0), a meel potvory aury apod. Proste konecne zacina byt zabava... ale na zacatku to je chude jako prase.
    Jo a obtiznost, kor diky aukci, vubec neresit (protoze zadna neni?! alespon do hellu). Bossfight s WD je prochazka ruzovym sadem (a to pety vubec neuzivam).
    Dalsi vtipna vec je to, ze nema smysl moc resit dex/str/int, ale DPS. Hnal jsem za ruzne chary ruzne vlastnosti, mychal a tak. Ale proste DPS mi zatim vede ;-) Nechci rict ze je to hlavni, ale trosku ztraci smysl resit jine veci, jak vit a dps (pri dobrem buildu, kdy ma clovek slusny CC a res heal).
  • Shania
    me se chce spis brecet, kdyz prvnich dvact levelu musim potvory mlatit klackem po hlave, protoze si nemuzu do niceho dat bod.
  • vysvetli to fanboys :D
  • C-c-c-c combobreaker!
  • Lama jako ty..
  • Trolle, proc to komentujes kdyz si to nehral ?.. BTW Honza: "Zlaté zábavné nájezdy na bose v D2, kdy jste meli pocit, že děláte něco, co má smysl a z deseti nájezdů jste si oddnesli nějakou tu setovku nebo legendárku."
    Funny..
  • A o čem je třeba Wow, nehrajnější hra světa ? Si ubohej
  • A nezapomen si napsat domaci ukoly :)))
  • To co milý Morte píšete je do nebe volající blbost. Musíte být strašně naivní a věřit těmto blábolům, takže vám to trochu upřesním. Existují 2 cesty jak si V D3 přivydělat pár korun. Buď farmíte goldy nebo itemy. Hráč s gold find výbavou je schopen nasbírat zhruba 100k goldů za hodinu. Pakliže budete hospodský povaleč a nemakačenko a budete hrát cca 10 hodin denně. nafarmíte tak 1 milion goldů. No a tento 1 milion goldů prodáte tak kolem 15 eur. Nebo budete farmit předměty a prodávat je na real money auction house, jenže.... Jelikož milion goldů je mnohdy levnější než tento item, pak stačí lidem nakoupit 1 milion goldů za 15 euro a koupit si tento item na normální aukci místo na aukci za reálné peníze, kde tento item stojí třeba 50 eur. Vaše teorie o 1200 nebo 2000 eur denně je opravdu úsměvná kravina, ve kterou věří maximálně tak prosťáčci. 1200 eur za MĚSÍC! se podařilo vydělat jen těm, kteří prodávali hned z kraje real money auction house. Po příchodu možnosti nakupovat miliony goldů za pár euro nemá real money auction house vůbec smysl. Nashledanou
  • Acc od kamaráda, na normal dohráno za 10h, celkem příjemné to bylo jen jsem si přišel jak kdybych hrál graficky skvělou "flashovku" a ne plnokrevné rpg, protože "skilly" jsou teda slušně zeštvané na lvl odemykací styl + runy. Když pak slyšim kamaráda, který žádné jiné diablo nikdy nehrál, jak si hrozně switchuje ty buildy na magičce a dává si to protože je skilled - tak se mi chce smát i brečet zároveň. K DIII už se nevrátim, ani větší obtížnosti mě nelákají, do nightmaru sem vběhl, udělal první pár q, vypnul to a od té doby to nezapnul. Torchlight 2 to jistí.
  • Tvoje máma byla experiment..
  • Aby si sa neprekvapil :D... ze 3 euro a od rana do vecera :D... kamo , nepisal som bludy naozaj je mozne realne vydelat 1200+ euro za den a to ratam bez lucku a podobne...s priemernym stastim bezne 2000+ euro...a jasne ...zas sa budem opakovat a po 3x krat napisem ze zas to nehras aktivne nevies si predstavit ako to vobec funguje....a jasne zas vidim masa ludi dava rate up cloveku ktory nema ponatia ako to funguje a bude fungovat...a chlapik ktory to hra aktivne ak hodnotenie davaju dole ....

    Takto to vzdy bolo ze masa ludi povecsine uvery co sa im viac zalubi alebo co je blizsie na prvy pohlad k realite bez nadhladu a zamyslenia sa ze to mozne je...staci pouzit mozog a je jasne ze to mozne je.
  • Ono to tak právě funguje :-D Stačí dát lidem pocit že to co dělaj není zbytečné a oni to dělat budou :-D Protože se mění někde nejaká čísílka!
  • Mno naspané to máš moc pěkně jen jsi malinko opomenul fakt, že magic find gear už nebude (prostě tvá legendárka teď bude bez 25 mfs, nula nic zero atd.) takže budeš získávat mf s příbývajícím paragonem. Smůla, myšlenka to byla pěkná.
  • lol
  • Omlouvám se za chyby a hrozné slovní obraty. *7*
  • Jeden z neustále předhazovaných argumentů, který neříkám, že není nepravdivý, ale je (v úvozovkách) zjednodušující. Diablo II mě táhlo i bez datadisku, prostě systém přidělování bodů mě, a mnohé jiné, motivoval. Datadisku hru výrazně rozšířil, to beze sporu, ale nezměnil koncept hry. Mnozí, kterým se DIII nelíbí je právě kvůli zaměření na drop itemů a budování gearu, které je postavené nad všechno ostatní. Někoho baví nakupovat na aukci, hledat, prodávat... já si myslím, že aukce ve hře být nemusí a mohl by ji nahradit jiný způsob směňování itemů přímo ve hře. Znám spoustu lidí co hrálo DII a itemy měnilo jen v rámci "náhody" při multiplayeru. Nehledali buildy na netu, hru si užívali vlastním zkoušením, rádi se zlepšovali, ale nemuseli být nejlepší s nejlepším vybavením. Přesto to bylo hledání a postupování hrou motivující.
  • Shania
    Ale prosím tě, snad jsi to pochopil, i když to nenapsal úplně přesně.
  • Shania
    Pokud Blizz nekrachne, tak budou, stačí se podívat na jejich předchozí hry, nějak nevidím, že by rušili podporu.
  • tak zas tak moc popularnich her neni kde by stacilo jedno tlacitko na mysi click click a jede to i totalni lama to zvladne*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit