Přejít na výpis diskuzí
Parodie na Deus Ex: Human Revolution jako hratelný mod
9.9.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Neřekl bych, že za to můžou konzole... spíš hloupá volba vývojářů.
Resident Evil 4, což je jedna z nejlepších konzolových her minulé generace, má stejný inventář jako DE:HR a nikdo si nestěžoval... takže nesváděj to na konzole, ale na vývojáře. -
asi tak.. autoheal je stejně k ničemu.. a je to tam i oduvodněné a popsané ta augmentace auto-healu
-
Ja porad nevim proc vsichni narazi na autoheal. Mě tam přijde HP naprosto zbytecne, za celou hru sem zabil jen bosse a ty sli vyridit EMPckem, jinak me nikdo ani nevidel => hp nepotrebne.
-
Jn, "excelove" inventare jsou moderni diky zpropadenemu xboxu :/
-
V tom Petrově článku není nic konkrétního zmíněno. A např. clusterfuck s DLC video vystihuje výborně.To samé autoheal.
-
hodnotenie DeusEx Hr - 9/10. V hodnoteni je zaratane -1 za boss fights a +1 za klasicky stvorcekovy inventar (nie blby Bioware Excel vypis veci)
.
btw. momentalne najlepsia hra roka a spolu s Fallout New Vegas najlepsia hra poslednych par rokov. -
Nechce se mi to zbytečně stahovat, zkoušel to někdo? Co ej tam navíc? Je tam nějaká upravená grafika a hudba z HR nebo jen ohraničené věci a možnost zabíjet "instatně"?
-
Já si půjčím Petrova slova a nebo k nim rovnou odkážu, je tam link na článek ohledně toho videa. Víceméně paroduje a dělá "blbějším" některé věci, které nesouvisí, případně jsou v trojce plně funkční a opodstatněné. Což nic nemění na tom, že to je i tak zábavné.
-
Co přesně tam bylo vůči HR nefér? Já HR dohrál a řekl bych že to bylo spot-on.