Přejít na výpis diskuzí
Parta nadšenců vytváří vlastní Halo hru pro PC
1.8.2013 | Ladislav Loukota
34 příspěvků
-
No možná by to chtělo aby jste se oba naučili číst!!!Halo vychází v posledních dílech pouze pro konzole a tento článek je o partě co ho dělá pro PC..
-
Pro fandy Halo universa doporučuji vyzkoušet tenhle mod do hry Sins o a solar empire.
http://www.moddb.com/mods/halo-sins-of-the-prophets
Zatím je hratelná pouze UNSC frakce, ale to má brzy změnit. -
Proc? Protoze pan konzole mluvi jak hnup? Nebo protoze tys neco napocital? Zajimava logika. *7*
-
To jsi teda d$ment!A povrchni!Ted u 5 lidi jsem napocital 25 chyb,a to jen ve vyjmenovanych slovech blbe!
-
Heee ja jsem debent a neumym ceski. *12* *12* *12* he he
-
half life je presne korydorovka nebo tunel jak the last of us!Akorad the last of us je mnohem lepsi.At si udelaj pc boys svoji vlastni only on pc hru,a nekradou ji konzolistum!
-
Já zas nechápu přeháněnou glorifikaci příběhu, AI a atmosféry série, S.T.A.L.K.E.R série jí strčí do kapsy v naprosto všech vyjmenovaných ohledech a to jakýkoliv díl Halo, nemůžu nikde najít rozpočet stalkerů, ale Halo 3 je dle wiki šestá nejdražší hra všech dob a grafiku má horší než stalker jedna a atmosféru v těch hrách srovnávat nejde, nebylo by to fér vůči Halo...
-
Kdybych se mnel jenom rozcilovat, nad omezenosti lidi (nekterych) , asi bych se stal casem nelidou.
-
Njn, ono je to celkem pochopitelné, že to vlastníci práv neradi vidí. Ti takovéto věci dost špatně tráví z části i proto, že méně znalí hráči mohou nějakým vnuknutím získat dojem, že s tím daným modem jsou nějakým způsobem spjatí. Ono stačí si vzpomenout, jak Blizzard onehdy dusil toho náctiletýho kluka, který se mořil s World of Starcraft modem.
-
Tak od tebe to sedlo, ale hlavně že je ta sranda, no..
-
Ja hral i 2jku tehdy ( snad jediny duvod instalace Win vista brr co jsem si s tim smejdem uzil.)
Mozna nepostradas proto ze to neni nicem , vybocujici fps a vse jiz videne bylo , ( hlavne to stavi na mp to bezesporu - sp pribeh hezke ale mp to je na veky.) -
Halo 1 na PeCko jsem kdysi (do)hrál, celkem mě to bavilo, hudba velmi dobrá a i příběh (tehdy ještě ne tak často ve FPS vídaný) taky nebyl z nejhorších. A ano, uznávám, že na nejvyšší obtížnost to bylo už docela pekelný, i když hlavně proto, že nepřátelé měli pak nekompromisní mušku a moji NPC parťáci padali jak mouchy. (A The Flood mi pak dával docela kouř i na nižší obtížnost.) Ale nějak tu sérii jako celek na PC nepostrádám.
-
Nedivil bych se, tak skočil Halo mod do Generals.
http://www.joystiq.com/2006/09/13/ms-shuts-down-halogen-mod-why-now/
Spekulace se nakonec ukázala jako pravdivá, vyšlo Halo Wars, ale jenom na konzolách, jak víme. -
Nejde jen o halo, hate PC vs konzole je vecny , lidska blbost ale zase obcas je to i sranda.
-
Ja zase nechapu to neustale nadavani na Halo, kdy mnozi tvrdi, ze se jedna o podprumernou hru.
Serie Halo urcite neni nejlepsi FPS pod sluncem, ale sve kvality ma. Nemusi chytnout kazdeho, stejne tak jak nechytne kazdeho napriklad serie HL (pro me srdcovka).
Ja se k Halo dostal az s pc verzi a to jeste nejakej ten patek po vydani, takze vizual zcela jiste nebyl nic, co by me ohromilo.
Co me vsak na te hre chytlo byla atmosfera, stylizace a hlavne hudba. A na nejtezsi obtiznost je to uz opravdu vyzva, nepratele se chovaji celkem inteligentne (az na ty maly prcky) a vetsina chyb se stava velmi rychle pro hrace osudnych.
A i kdyz jsem prevazne pc hrac a fps na pc jsem hral spousty, tak rozhodne bych Halo nenazval podprumernou hrou, protoze sve kvality ma a mezi arkadovymi fps patri urcite k tomu lepsimu.
Ale jasne, kdyz je to jen na xbox, tak vetsina ostatnich na to bude plivat uz z principu. Castecne za to asi muze ten obrovsky hype, castecne mozna zavist a castecne jen omezenost zatvrzelych fanboyu. -
Ked tempo vyvoja bude ako Children of the Void (povodny MMX fan project) tak to si pockame HOOOODNe dlho :D, ale je tam urcita sanca ze sa dockame
-
Fanouskovske HAlo nebo alespon z prostredi hala a na pc, to by mohla byt pecka, stejne tak propadak zatim se da jen cekat. Malem bych zapomnel - ted sem si uvedomil ze to bude zdarma coz je taky 1 male/velke bezvyznamne plus
-
Mám projetý každý díl a musím říct, že ta hra opravdu výjimečná je. Jasně jde o to se prostřílet z bodu A do B, ale když tě to chytne, tak ti ta hra přiroste k srdíčku ( *1* )
-
říká opičák co to v životě nehrál a všechny ty supr čupr PC FPS warezí *1*
-
Ale furt jich je víc jak polovina lepší než Halo.