Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Parta nadšenců vytváří vlastní Halo hru pro PC"... a další zpráva bude "Microsoft utíná snahu party nadšenců vytvářejících vlastní Halo hru pro PC". Nebo něco v tom smyslu... *6*
  • Tushan
    a co jako hromada sraček stejně jako na konzolích
  • No možna by to chtělo opravit na pětku nedávno jsem na ni viděl trailer :) a možná zrovna i tady na Games *3* *15*
  • mensi zoznam mas tu platforma "win" http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_first-person_shooters
  • Tushan
    jo tisíce ? co třeba ? užasně nudny Crisis ? ... mě dokonce nic jinyho ani nenapada takže jich asi 1000 fakt nebude. v živote si to nehral ale chytrej jak opica
  • BoB.2
    To co je na konzolích naprostá bomba a TOP střílečka to je na PC naprosto průměrná střílečka kterých jsou tisíce.
  • Tushan
    joo halo je srdcovka trojku sem dohrál na všschny obtížnosti snad 8x *14* skvělá ai a atmosféra plus zbraně kde si každý vybere svojeho mazla.... prostě paradička
  • Tedy, kdy jste psali tenhle článek? VždYť Halo 4 je v prodeji už pěkně dlouho. :)
  • já to hrál taky, první díl na PC, extrémní nuda na jakoukoliv obtížnost, nejsem zrovna fanda neférových obtížností :)
  • on byl hodně velkej rozdíl hrát to na normal, hard a pochybuju, že to šlo dohrát za nejtěžší...

ono když ty malý šmejdíky musíš kvůli munici mlátit ručně a těm větším se neustále dobíjí štíty, takže si nemůžeš dovolit ani na chvilku vydechnout...byl to adrenalin. A každý level byl úplně jiný.

Neříkám že je to bůh ví jak geniální FPS, ale bavil jsem se prožil si to (+atmosféra) jako Half-life..

hrál jsem jen 1. díl na PC
  • som na tom podobne ale mnohí by tvrdili, že je to najlepšia FPS vobec... ja som hral 3 diely + prerobený prvý diel a nič viac ako tupé strielanie ( ako vo vadšine FPS ) Gremlinov som v tom nevidel.
  • Pilgrim66
    Spíš cyklistickou helmu...
  • BoB.2
    Nikdy jsem nepochopil co je tak úžasného na střílečce s chlápkem co má kšiltovku místo helmy.
    http://www.geek.com/wp-content/uploads/2012/11/halo_armor_07.jpg
    *15*
  • Erendiel
    Čtverka už dávno dojela ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit