Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovych malickosti je bohuzel vic a neco uz bylo i v prvnim dile. Ale ze vseho nejvic me dostala upoutavka na exluzivni in-game bonus ,ktery je (a ted cituji): "vhodny pro postavy specializujici se na boj s mecem". *8*
    Jakoby vyvojari pomalu upousteli od Zaklinace a delali z toho klasickou hru ve stylu "vytvor si vlastniho hrdinu". Uz vidim jak bude Geralt v pristim dile strilet z luku *2*
  • Demente....
  • To si jako nemůžeš koupit na pc, když na konzole ano? A co že budou všude pirátské kopie.
  • Ja sem zas strasne rad ze konzolove verze jsou v nedohlednu *1* . Kdyby to totiz delaly soucasne na PC i na konzole, tak by PC verze trpela horsi grafikou, spatnou optimalizaci, hroznym ovladanim a prilis lehkou obtiznosti a dovi cim jeste(urcite by tam bylo vic loadingu nez je u druheho dilu planovano). A drzim CD Projekt Red vsechny palce, pac to bude pro me hra roku.
  • Proč má meče přez jedno rameno? Knížku jsem četl několikrát a myslim že tam byo vyloženě řečeno že je nosí křížem. To musej všechno měnit, nemohl si aspoň jeden člověk kterej to dělá si to přečíst?
  • Psychotic
    Po zážitku z jedničky bych nepřipustil, aby mi tahle hra unikla (i když z videí nejsem dvakrát nadšený). Kdyby nezrušili konzolové verze, byla by to jasná koupě, takhle je to jasné upirátění, ale výsledek stejný.
  • misho8723
    Tak z tej grafiky som unesený. Síce ešte musia na tých vlasoch popracovať a taktiež brady treba ešte vylepšiť, ale inakšie to vypadá úplne špičkovo. Mimika, svetlo, pohyby, práca kamier, HUD a keďže v hre budú celkovo len 4 loadingy, tak aj plynulé hranie. Výborná a atmosferická hudba je len čerešničkou na torte. Takisto aj dabing. Túto minihru som mal rád už v jednotke a tu tiež vypadá dobre. Ma potešili aj také detaily ako keď si vyberal kocky, tak pekný grafický efekt sa objavil a taktiež výzdoba krčmy hýri detailami. Moja najočakávanejšia hra roku 2011.
  • Pecka tuhle minihru jsem v jedničce miloval,jsem rád,že ji ponechali:-)
  • Me to lezlo na nervy uz v jednicce. Tam se sice kamera nemenila,ale nez pocitac neco vymyslel a tahnul,zabralo to pul dne. Kdyz jste hrali jednu particku,tak to bylo v pohode,ale hrat nekolik po sobe,to uz chtelo nervy. Pritom to ma tak jednoducha pravidla,takze nevim v cem je problem.
  • Ja zase nejsem znalec koste,k takze nevim zda verze kostkoveho pokru existuje i ve skutecnosti, ale na prvni pohled to ma stejne zaklady jako karetni pokr. Tzn. zakladni vklad, pote se kazdemu rozda/rozhodi 5 karet/kostek. Nasledujici kolo muzes menit nanejvyse 3 karty/kostky (jejich vymena je demonstrovana opetovnym hozenim) a muzes prihodit/dorovnat. Pak se vyklada. Vysledna stupnice je take shodna s klasicky pokrem (napr. 3 + 2 stejne hodnoty = full house atd.)
  • Akorat to meneni te kamery po kazdym hodu je pekne votravny když to budete hrat dyl asi to poleze na nerv? *11*
  • už jen to co je střed věků.Jinak zasazeno je to +/- fiktivního 15 století
  • Navic Zaklinac neni ze stredoveku. Jde o smysleny svet,kde se prolina vse mozne. Pro ty,kteri necetli knizky,je to celkem tezke vysvetlit.
  • Jde o kostkovy poker. Zrejme jsi nehral prvni dil,ani jsi se nedival na tohle video *1*
  • No ten poker se mi do té doby nějak nezdá... Spíše taroty nebo mariáš, ale poker?... Nevím nevím, ale znalec karet nejsem :-)
  • Kurňa já se těším !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit