-
Hmm, tak vážená společnost jako Bioware jistě ví co dělá.
-
-
<3 Miki *14*
-
-
Dík majku.
-
-
-
Ac je ve hre uz spousty padesatek,dle oficialniho fora to stejne vypada ze vetsina hracu je kolem 30-45 lvl. Takze jim vlastne nejake zpozdeni muze byt ukradene.
Nejvetsim paradoxem je,ze ac jde snad o nejrychleji levelovatelne MMORP poslednich let,stejne si hraci (nekteri) stezuji ze se leveluje moc pomalu *15* -
-
Mno, u wowka jsem postupne vylevlil asi 8 charu a nedelalo mi to problem. U toru mam 50tku vanguarda (kterej pri expeni malem nema dmg aby neco vubec zabil) a ted lvlim smugglera, lvl 27 a vubec nemam touhu to zapnout a lvlit dal. Byt to ma "story" tak tam je neco diky cemu to proste neni zabavny.
-
-
vanguard nema dmg tak super joke som uz dlho nepocul :O
-
Huh, to jste rychlíci. Já mam asi tak 125 hodin a lvl 35 *1*
-
-
Santo, co tvoje prozatimní dojmy? Já furt nevím, jestli do toho jít.
-
-
Hele těžko říct bráno z pohledu MMO a end-contentu. Tam logicky nemám tuchy. Ale samotné questení v SP stylu mě baví velmi. Trooper je pašák, nakousnul jsem si i jedi knighta (jen na pár hodin, zaparkoval jsem ho v kantýně, aby byl "rested" až na něj přijde řada) a zábava velká.
Příběh a jeho podání je podle mě na velmi dobré úrovni, prostředí se celkem střídá, vzato kolem a kolem se to dá docela dobře hrát i jako singl, semo tamo si seženeš pug na heroic questy a na Flashpointy.
Záleží kolik pro tebe znamená 1000 korun za hru. Jestli ti případně postačí i ten měsíc questění, i když třeba já jsem za ten měsíc tu postavu nevytáhnul. Jo a ještě je tam pěkné lore, to já moc rád. Crafting taky dobrej, hlavně velká radost, když se ti povede konečně přes reverse engineering získat fialový schéma *1*
Jestli máš rád Star Wars tak do toho jdi. Určitě ten 1. měsíc se bavit budeš. Co bude až dolevelím vanguarda na 50 netuším. Ale v záloze je ještě jedy knight, pak možná bounty-hunter za impérium (jeho příběh je snad nejlepší, prubnul jsem ho v betě a fakt luxus). -
Já myslím, že nepochybně - kamarádka mi právě říkala, že s tou hrou končí ona a celá její in-game parta, přestože byli poměrně natěšení (pre-order)... Takže Ti uvolňují místo, mistře jedi! *3* *5*
-
-
No prave *9*
-
-
-
Lamerééééééééé
-
-
Mozna to chce trochu min hrat. Kolik mas odehrano cisteho casu? Lidi tvrdi ze pod 100 hodin levelovani 50 nejde.
Nesnazim se moralizovat. Jenom si myslim ze cim vic neco prezenes,tim drive to omrzi. Je to logicke a normalni.
btw ja jsme 50 lvl v LOTRU dal presne za rok. A to bylo denni hrani. Ve SWTOR mam 40 lvl a zadneho alta. -
-
Cca 105 hodin to bylo na 50tku. A to jsem se hodne flakal, myslim ze by to slo rychleji. Ale je fakt ze 20 a dal jsme to jeli ve dvou. Hodne jsem to tlacil pres vanoce, bylo volno, ted kvuli zkouskam jsem uz snad tyden mozna dva nejak vazneji nehral. Ale porad me to netahne. Ono by bylo lepsi hrat po trochach, ale zase kdyz tomu das hodinu denne tak nejde videt zadny posun. Lvlit 100 dni by bylo moc. Paradoxne i pres to ze ve wow me to lvleni bavilo, tak tady je to spis nutny zlo. Jsem hlavne pvp hrac a low lvl v pvp je pain. Scoundrel/operativ dostane svoje "ultimatni" ability az na 36 a 40. Do te doby je to spis takovej prudic. No a 27-40 neni zrovna malo. Proste nejak nemam motivaci.
-
-
105 hodin za cca mesic,to zase tak malo neni(3.5 hod/denne) A to se porad bavime o jedne postave.
Tvuj nazor ti neberu,koneckoncu ja zase pro zmenu pvp hrac nejsem a pvp me vubec nezajima. Ale PvP pry skutecne prilis kvalitni jeste neni. Snad se dockas pozdeji. -
-
Ja se bojim ze ty nejvetsi problemy jako odezva jsou proste soucasti toho enginu a ze s tim nikdo neudela nic pokud nepredelaji sitovej kod, a to asi tak jednoduchy nebude. Ale i wow prosel za tech nekolik let obrovskym pokrokem (kterej ho nakonec v mojich ocich docela potopil *15* ) takze urcite se to bude vyvijet.
-
-
-
-
ja souhlasim, zdaleka me to nevtahlo jako EVE nebo Lotro
-
-
-
"Lepší malé zpoždění, než hromada bugů." Ja stále nezapomněl na Gothic 3, proto si tuto větu rikam pokazde, kdyz ma nejake DLC/patch/hra zpozdeni. Haleluja *15*
-
-
a ted si vyber: lepsi male zpozdeni nez par bugu; lepsi velke zpozdeni nez hromada bugu
-
-
Radši si počkám, jestli se to na vysledku projevi. Vydržel jsem to 2 tejdny, tak vydrzim i par dni.
-
Odpovědné chování *4*
-
zase spoždění