-
zase spoždění
-
Hm koukam, uz se dlouho nepodelal patcher. *16*
-
nemelo byt dnes demo na KoA?
-
-
A JE TO TU!! TITANIC narazil do LEDOVCE!! TED uz jen klesne do LEDOVYCH VOD F2P. Co bylo uz POMINULO!!!!!
-
-
Ano o pár dní odloženo škandál velebnosti,škandál *15*
-
hmm sory spatne jsem to vlozil ale prohlaseni plati..
-
-
-
Hmm, tak vážená společnost jako Bioware jistě ví co dělá.
-
-
<3 Miki *14*
-
-
Dík majku.
-
-
-
No ac moje anglictina neni zrovna good, tak po protrpeni prvnich 10 lvlu v zakladni lokaci je tato hra defakto WoW v SW kabate. Momentalne mam lvl 24 a hru si vicemene uzivam. Priznavam vsak ,kdybych poradne rozumel pribehu, asi by to byla uplne jina hra a daleko lepsi, kazdopadne i pres jazykovej handicap a pomoc strycka googlprekladace je to dobra hra a nebojim se rici ,ze zapadne v sedi a pozdeji zachranuji situaci F2P modelem, tak jako jine mmo, ktere mely velike oci.
Jedna otazecka: hraji na PvP serveru LoL za sitha a zatim jsem v lokaci nepotkal zadneho hrace z druhe frakce, bude to takhle az do lvl 50 ? Pri hrani hlavniho pribehu ? Protoze i kdyz je to PvP server, tak mi tento stav plne vyhovuje :) a nemusim se starat o to ze me nekdo ze zadu zakerne sejme ci bude reskilovat. -
-
První dvě planety a pak ještě Taris a Balmorra mají oblasti pro Republiku a pro Impérium oddělené. Na ostatních se na hráče z druhé strany narazit dá, i když většinu questů mají jinde.
Questy z hlavního příběhu jsou snad všechny v instancích, takže pokud k tomu nedojde cestou na místo, tak už světelný meč do zad nehrozí *4* -
-
Ale tou cestou si tě někdy vychutnají. Zatím mám skóre 1:5, ta jediná výhra byl sólo imp, takže jsme měli vlastně duelík*1*. Jinak jsem narazil vždycky na skupinku a zrovna jsem byl sám, to je těch 5 proher.
-
-
taky se mi stalo že jsem narazil na skupinku (byli teda jenom dva - trooper + sage), dal jsem si oba tím způsobem, že jsem je pomocí force push odhodil do výtahové šachty, pak jsem je ale potkal o kousek dál a to už jsem neměl šanci
-
-
Ha, zlotřilý imperiál *16*.
Na mě se seběhly 4 impové v rozmezí 40 - 45 lvl. To jsem toho s mým Vanguardem na lvl 34 moc nenadělal. Po respawnu jsem byl nepozorný a nevšimnul si jich, takže mě dali hned znova *1*
-
-
-
-
První planeta na které je oblast, kde dělájí questy jak republik tak impérium je Tatooine, když tě sejmou tak to probíhá stejně jak když umřeš někde jinde ve hře, když se oživíš na místě dostaneš navíc ještě extra pvp time.
-
-
Zdar parani chtel jsem se zeptat hracu SWTOR jak je to ve hre s PvP myslim ted World PvP a tedy z mych MMO zkusenosti kdy jsem davno hraval na DT jako alik, tak mentalita zdejsich hordaku radeji bez komentare 10 na jednoho byla normalni akce a reskilovani hracu se delo bezne, no proste IQ sumisi travy. A protoze nechci hrat jen PvE server ,ale nekdy i PvP tak se chci zeptat jak je tohle prave u SWTOR , jestli se frakce neustale mydlej a jestli take dochazi k zabijeni low lvlu reskilovani a vubec zda se v pohode daji delat Q v poho az do 50 atd proste me to zajima
-
-
na serveru co hraju je "prej" priblizne 5x vic impu nez republiky, hraju za republiku a beru to tak, ze mam moznost dat 5x vic killu nez imperialove :) Co se IQ sumivy travy tyka, tak utocit ve vice lidech se ti muze zdat jako svinarna, ale nikdo nerikal, ze to bude ferovy, expit v parte s aspon jednim dalsim clovekem se proste vyplati. Celkove vsechny nevyhody, co si napsal na wowku jsou o hracich a ne o hre, kdyz budes i po treti smrti porad behat v contested territory sam, tak si o to primo koledujes, pokud nemas silu na to se ubranit.
-
Po smrti se nejprve na poměrně dlouhou dobu objevíš neviditelný, v PvP (tedy když tě zabije hráč) je navíc tato doba delší, takže pokud tě opravdu přepadlo několik lidí nebo výrazně vyšší level, máš dost času po oživení prostě odejít, než na tebe vůbec může znovu zaútočit. Čili campování se nekoná.
Co se týče world PvP, tak je prostě stejné jako ve WoWu (technicky), v praxi jsem zatím gankovací grupy nepotkal, ale samozřejmě se najde čas od času někdo, kdo s kamarádem "loví" protistranu.
-