Přejít na výpis diskuzí
Patch pro Aliens: Colonial Marines se snaží zalepit tunu děr
13.2.2013 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Prvně jsem tu hru chtěl po 10 minutách vypnout ale řekl jsem si že tomu dám šanci. Víc jak hodinu jsem nevydržel... Další totální odpad, za měsíc nikdo nebude vědět že něco takového existuje. Docela to ukazuje jejich neschopnost, když za 6 let vývoje vydají tohle...
-
tak můžu tomu zkusit dát ještě jednu šanci, ale dnes jsem to zapl na deset minut a radši jsem to zase vypnul a pohrával jsem si s možností odinstalovat
-
Skvělá hra *4*
-
-
Ta hra není až tak zlá jak všichni říkají. Nění to zázrak a hodně věcí tam je prostě špatně, ale hrát se to dá a občas to má i své světlé chvilky. Hodnocení tomu odpovídá. Prostě je to průměrná hra na jedno dohrání. Kupte za pár měsíců ve slevě nebo použité. Do té doby snad většinu věcí opraví.
-
-
Od útěku mezi slepejma vetřelce mi přijde i nadprůměrná. Navíc nevím proč někdo čekal horrorovou atmosféru, když to navazuje na Aliens - a to horror nebyl....jinak, Vasqezova se s vetřelcem na blízko vypořádala :-)
-
-
Btw. právě ta sekce se slepými vetřelci mě pěkně se*e. Slepí mi nepřijdou ani náhodou (ti chrchlající nebo co to je (další pitomost, různé DRUHY). Lekat se lekám :). AI je opravdu idiotská. Unreal Enginu sci-fi sedí, to říkám pořád. No, a Vaquezová? Ta to vskutku zabila *15*
-
-
-
-
preco to aspon doboha nsepravili tak ze na nizsej obtiaznosti moze hrac prezit utok aliena s tym trapnim cod (E) mele ci to je ale na vyssej by bol utok alien smrtelny suhlasim ze pokial je v hre moznost drzat votrelca za pisk ci co to vlastne robi na to screenshote je to nskutocny trapas, boze a ked is pomeniem na tie velkohube vyhlasenia gearboxu na e3 ci kde aky su strasny fanusikovia... je mi s toho zle
-
To je smutný, ještě že jsem vydržel a hru nekoupil. Proč má puška zásobník pouze na 40ran ? To se dál upgradujou nebo to tak je napořád ? PS: jinak co je na hře pěkné je, že detektor pohybu je samostatně...
-
-
Ano puška se dá upravit na 60 nabojů + ten detektor pohybu je na ***** žádnou atmosféru nebuduje.
PS:. bohužel já si hru koupil *13* *13* -
-
no nebuduje, ale líbí se mi že tím je jeho používání složitější a je tak jak má být. PS: puška má být na 99 ran, tohle je fail....
-
-
Cca v půlce hry můžeš najít Hudsonovo pulzní pušku, která má těch 99 nábojů a střílí jen po dávkách jako ve filmu *3*
-
-
Jenže to je vlastně taky fail, protože Hudson z ní střílel dávky proto, že jako vycvičený voják ví že dávky jsou přesnější neč souvyslá střelba *3*
-
-
To není fail, je to upravená verze zbraně z filmu. Ve hře ti to řeknou.
-
-
jenže ve filmu byla M41A na 95 nábojů ( sekl jsem se, ne na 99 :)
Pusť si Aliens a záběr jak se Ripleyová chystá za Newt, nabije zásobník a na displayi naskočí 95. -
-
Ty si vážně pablb. Je to jiná odlišná verze. Co sem pořád taháš film?
-
Asi takhle, vadí mi to jako fanouškovi Alien univerza ( nějaká spešl Hudson M41A je prostě kravina ) a vadí mi to jako hráčovi série AvP
-
Ty hele, Alieni mají nosy? :D
-
A kolik má ve filmu alien chlupů v nose si počítal? Fakt by mě to zajímalo..
-
-
Navíc upravenou hudsonovku můžeš ve hře i najít.
-
-
-
-
-
myslim ze po par letech je na case hodit na disk avp2 pokud se jeste pod win7 rozhejbou
-
-
Proč by se to nemělo hejbat, ještě jsem nehrál hru která by mi pod sedmičkama nejala.
-
-
AoE II nejede:-P
-
-
rada: vytvoř si v texťáku (ideálně word pad) textový soubor který bude obsahovato toto:
taskkill /F /IM Explorer.exe
age2_x1.exe
Start explorer.exe
ten potom ulož do adresáře hry, do složky age2_x1 pod následujícím názvem: age2_x1.bat
Potom ti to bude běhat jak za starejch časů na win 98.. Takže asi tak..Mě to díky tomu šlape na win7 prof. 64bit. -
Tak sem asi kouzelník, páč mě jo.
-
-
-
za 3 éčka je na steamu verze co ti bude v pohodě běhat pod W7...
-
-
Dvojka je na steamu?odkdy?
-
-
Není, kecají.
-
-
Zrovna jsem to chtěl napsat:)
-
-
Co to kecáte? Na Steamu AVP2 není, kdyby byla, tak už jí mám koupenou ;). Je tam jednička v Classic 2000 edici a trojka z roku 2010.
-
-
pravda, pouze AVP classic
-
-
-
-
-
když se do toho zaiteresuje 100 lidí, tak to vždycky stojí za h*vno
-
Ten obrázek je opravdu vtipný :-) Už jen tohle ilustruje že skoro vše na té hře je špatně.
-
-
To jo...Alienovy by stačilo záhahnout mariňáka jen lehce za to předloktí jak ho drží a vyrval by mu ruku i s ramenem *1*
-
-
staré AvP mě poutalo do židle x hodin, nezapomenu na ten šílený radar ^^ ale tohle je opět vytvořeno pro co nejširší publikum, tudíž i (jestli to tak mohu napsat) pro děti a tak je to rychlokvaška jako nové MoH či CoD, prostě bezhlavá střílečka :(
-
Myslím že tolik pásky nemajů xD