Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele Vesko, ty už ty mínusy sbíráš za jméno, co? :)) Sem ti za ten příspěvěk normálně dal +, to si zasloužíš;)
  • Jack1947
    V tom pripade, asi az pockat na finalni verzi no... *7*
  • restore
    Tak napriklad nechcu poslat key :D
  • MTG je nejůepší karetní hra když mám kamoše a karty a čas------na PC je ale MTG imo nehratelné, protože je tam tolik fází a tolik možností že je to neskutečně nadlouho s někým hrát.......zato HearthStone je rychlovka kde stačí na tah pár sekund---Hearth je nejlepší karetní PC hra...a MTG je nejlepší karetní hra...
  • nekromant33
    http://systemrequirementslab.com/cyri
  • Jack1947
    https://us.battle.net/support/en/article/hearthstone-system-requirements Nizke , ostatne i doporucene jsou celkem stravitelne... sak karetni hra no. *3*
  • Zdravím,jen takový dotaz,hw požadavky u Hearthstone jsou jaké?Protože bych si to rád zahrál i na mém starším noťasu - 1,5 Ghz , 1,5 Ghz - 1 GB ram , chipset - Děkuju. *4*
  • vypada to dobre
  • Mám podobný názor. Možno by sa možnosti rozšírili novými kartami ale mne sa ich tak nejak ani nechce odomykať - je to zdĺhavé.
  • Pravdou je, že je to dost zjednodušené, ale zas to odsýpá. Základní mechanismus šlape dobře (s lítostí musím říct, že lépe než v Coraabii). Prima je, že pokud plním daily, tak si můžu dovolit za týden koupit 3-5 balíčků za vyhrané mince a to není špatné. Stále je to o štěstí a náhodě, nicméně dost záleží na zvolených kartách v balíčků a rozhodně jdou skládat docela fikaná komba. Je to prostě Blizzardí casual odpočinkovka :)
  • Jack1947
    Kdyz ti nekdo "naklika" plusy... uz budes spokojeny a brecet nebudes ? *7*
  • ne, stačí aby si naklikal vic plusu než ma minusu a je to
  • Jack1947
    Jo, naklikava si minusy aby "nezapadl", Joe alias trefena houska se ozvala. *5*
  • vzdyt si naklikavac *7*
  • nekromant33
    Je pravda, že jsem to už nějakou chvíli nezapl, takže to možná změnili, ale přísahal bych, že když jsem někdy začínal a karty nevyměnil, tak jsem Coin dostal já.
    Tak se mi to asi jen zdálo :D
  • Neni, ten kdo zacina jako druhy dostava The Coin (+1 mana na 1 tah) a kartu navic. Mulligan a jine veci na to nemaji zadny vliv.
  • poradim ti zatim kazdemu koho znam a kdo si nainstaloval ten novy battl.net launcher klic prisel *3*
  • presne tak podruhe by si ani neskrtnul
  • nekromant33
    Nevím jestli to už někdo nezmínil, ale není ta karta +1 mana udělena podle toho, pokud ten první hráč využije výměny karet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit