Přejít na výpis diskuzí
Patche, datadisky, singleplayer a vůbec růžová budoucnost Hearthstone
9.11.2013 | Adam Homola
64 příspěvků
-
kdybys premyslel predtim nez neco napises nemusis mit tolik minusek
-
To já se nějak k "hardware" v podobě skutečných kartiček nikdy nepřichomítl. Ale děkuju klukům z komunity, za udržovaní Shandalaru od Microprose i v dnešní době. Karty pro "nerdy" a jak to člověka chytne. *14*
-
Magic bol super, stale sa mi vala v sufliku par pekne drahych kariet uz dnes Library of Alexandria ci Mox Sapphire a 4xMana Drain :)
-
Prva cast draftu by bola class related a druha by bola len neutralne karty takto sa ti moze stat ze si vyberes class a nedostanes takmer ziadne vylozene class typy kariet. Napriklad Wizard bez jedineho spellu v arene nieje nic neobvykle pri tomto drafte :/
-
V prosinci je open beta, tak už to vydrž. :)
-
Je to taky o lucku jak ti padaj karty. Tak se tu moc nevytahuj :)
-
Já dnes porazil hráče s levelem aspoň 25 dle jeho karet a to jen se základním balíčkem Warlocka
-
Já se přiznám, že třeba Magic jsem hrál jenom proto, protože mě bavilo si kupovat ty balíčky a otvírat je, co je tam za kartu. V té době 30 Kč/balíček, což bylo skoro měsíční kapesné v té době. *1*
-
Jediná "kartová" hra, kterou jsem kdy hrál byl Legends of Norrath, co implementovali do Everquestu. A jak tyhle hry nemusím, nebylo to úplně špatné.
-
proč však si zaplatíš za reálné prachy lepší ne *1*
-
Je to nesmysl. Pak by ztrácely karty za osobnost naprosto smysl.....A raději to rozepiš, protože je to stále nesmysl.
-
No praveze by sa nemuselo o to ide, alebo rozlozit draft na dve casti.
-
tak to je pak sakra nevyhoda pro ty co do bety nemaj pristup!!!
-
Tak uvidime, uz jsem se signupnul ... *4*
-
Co to je za blbost? :D dyt tretina tech karet se odviji podle toho jakyho hrdinu si vyberes.
-
V arene by stacilo keby si si mohol vybrat hrdinu az po drafte kariet.
-
To ta je super správa. Človek si môže dať jednu či viac podľa toho koľko má času a ako sa mu chce *5* Ale vyzerá to zaujímavo, nie príliš zložito - taká oddychovka.
-
pokud jsi to nezkusil, tak to zkus a pak něco plkej :D
-
Jelikož se klíče prodávají od 700-1200 Kč/kus, tak nejspíš bude lepší počkat na open betu.