Přejít na výpis diskuzí
Path of Exile bere akční RPG drsně a krvavě
8.9.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Nechápu proč tu někdo pořád naříká nad vizuální stránkou D3 ... ano možná to překýpalo barvami, ale stačí se teďkom mrknout na online streamy z bety(do které byli zatím pozvání rodinní příslušníci a přátelé lidí z blizzardu) a jde vidět, že se toho opravdu dost co se stylizace týče změnilo. Mě osobně hra nyní připadá temnější, než tomu bylo předtím.
-
áno takto by malo vyzerať Diablo 3, kvalitný engine, výborné tieňovanie, postavy narozdiel od D3 zapadajú do prostredia, vyzerá to skutočne prepracovane a návykovo.
-
-
je to šíleně nudny
-
-
Bude to bomba sleduju to uz nejakou dobu.Diablo 3 mě zkalmalo už jen tou grafickou stylizací já si nedokážu užít hru v který je nestvůra jak nějaká omalovánka ještě když jsem hrál první dva díly.Blizard už podle mě zajímaj jen prachy chtěj aby to zaujalo i japončíky kterejm se tyhle omalovánky líbej.Doufám,že příjde doba kdy budou mít zase vývojaři volný ruce a nebudou tolik závislí na vydavatelých poslední dobou stojej všechny hry až na pár vyjímek za prd.
-
-
http://www.facebook.com/pathofexile
-
-
talent tree u 6:50 http://www.youtube.com/watch?v=kucFP3wN3Eo důvod proč dát ruce od toho pryč *1*
-
-
aspoň nenajdeš dvě stejný postavy co se týče talentů,skillů a všeho možného....
-
-
pokud beres jako odlisnot to, ze jedna bude mit +1% staff dmg a druha +1% dagger dmg, tak budou odlisny. Bohuzel dopad tohoto rozdilu nulovy. Vidim to spis na to, ze po kratkem case bude nalezen "nejsilnejsi build", ktery bude pote mohutne kopirovan, ale uvidime.
-
-
no je to +1 sem tam to ano... ale take to zaroven zveda primarni staty.. a nasledne odemyka dalsi pasiva.. takze ono to postupne naskace ;) resetovani skillu nebude takze hledani optimalnich buildu bude chvilku trvat, ale pak to samozrejme prijde.. nastesti je pak jeste hodne skill gemu, ktere to dost zamichaji takze se nebojim...
-
-
-
To mi skoro připomíná systém z ff x a ff XIII a já to určitě vítám :-)
-
Tak to je ranec:-D Si snad dělaj srandu:-D Takových skillů a pasivů jsem snad ještě neviděl. Mno, to je prostě nářez *1*
-
paráda už aby to vyšlo
-
-
Tak vypadá to úžasně. Jako veliký fanda Blizzardů musím uznat, že jsem si takhle nějak představoval Diablo 3. Situace je bohužel jiná. No každopádně zkusím a nejlépe když se ještě dostanu do bety. Diablo 3 si koupím tak jako tak, stejně jako každý fanda této série.
-
Tak tohle vypadá hodně dobře, Diablo 3 je proti tomu vyblitej hnus.
-
-
stop fet
-
-
Hrozná sra*ka... Diablo 3 bude nejlepší hra všech dob a toto rozdupe. Blizzard jsou svatí PC bozi, kteří nikdy neudělali špatnou hru!
(aneb další předváděčka trochu zaujatého fanouška...) -
-
Tady by si někdo měl dojít na vyšetření :-D
-
Spíš další předváděčka trochu přitroublého trolla. *1*
-
-
Všem jen doporučuji! Už tuto hru sleduji nějaký ten pátek a naštěstí pár týdnů i hraji, jelikož jsem měl štěstí a dostal jsem se do Bety. Kdo měl rád Diablo 1 a 2, či Titan Quest atd bude nadšen. Tohle je skutečně neuvěřitelně zábavné hack'n'slash RPG a dlooouho jsem na něco podobného čekal. Ačkoliv jsem od této hry očekával hodně, nakonec ještě všechny mé očekávání předčila.
Jistě je to beta a tak člověk občas narazí na nějaký problémek, questů ještě není mnoho, trochu balancování určitě přijde vhod, ale vývojářský tým je skvělý, perfektně spolupracují s komunitou, komunikují, snaží se opravdu vše zdokonalovat a neustále vylepšovat.
Opravdu si to nenechejte ujít :) -
-
A pro lidi, kteří mají rádi singleplayer - nezoufejte, opravdu si na své příjde každý. Hra se dá v podstatě celá hrát tak jakoby člověk hrál singl, pokud chce.
Skvělý grafický styl, design a barvy. I graficky velmi povedené, dobré stíny, světelné efekty. Perfektní hratelnost, spousta spousta náhodně generovaných předmětů, originální systém skillů, obrovský (a to je ještě slabé slovo) strom pasivních schopností, rozmanitost prostředí i typů oblastí. Od lineárnějších užších, až po obrovské nelineární oblasti. Neskutečně návykové.
Vím, že to působí asi malinko trapně jak tuto hru vychvaluji, ale ona si to zaslouží a budu rád, když co nejvíce lidí, kteří mají rádi RPG potažmo hackn's'slash RPG a přečtou si tenhle článek nebo mé komentáře, se rozhodnou tu hru zkusit :) -
-
no jo, ale hra vyžaduje neustálé připojení k internetu. jak si to mám zahrát na chatě nebo na dovolené? *5*
-
-
Navíc bych byl rád, kdyby se tady opět nerozjížděla nějaká "Diablo 3 fans VS. zbytek světa" slovní válka. Já si D3 zahraju, předpokládám, že se budu bavit. Ale už to pro mě není ono a nelíbí se mi X věcí, které Blizzard s D3 provedl. Více mi sedí v mnoha ohledech právě třeba Path of Exile. Každý má své, myslím, že není nutné neustále útočit jedna skupina na druhou. :)
-
-
Nazdar, tiez som sa tam zaregistroval, ale do bety sa mi dostat nepodarilo...ako je to s coop hranim? Da sa hrat coop ako single payer?
-
-
Ano, pokud chceš celým příběhem a všemi akty projít ve dvou, nebo ve třech, či více lidech, není problém. Vytvoříte si skupinu a všemi lokacemi budete procházet společně. A nikdo další vás nebude rušit. Pokud chceš sám, můžeš klidně sám.
-
"Da sa hrat coop ako single payer?" coop ako single player?
co-op tam bude tak ako v diable, a bude aj pvp...
mne sa táto hra páči možno ešte lepšie ako diablo nevadí zahrám si aj toto aj diablo :D
-
-
-
No nevím jak ostatní, já sice hraji již spoustu let a dalo by se říci že často, ale na chatě nebo na dovolené se bez hraní obejdu. A jestli tím narážíš na tu kritiku D3 ohledně nutnosti online, tak je rozdíl, když je je hra od začátku koncipovaná jako online hra, a když je běžná retail hra, která vždy byla jako singleplayer s možností multiplayeru a je z ní najednou "online only" hra.
-
-
no u me jakozto SP hráče s NTB kterej často cestuje nemá diablo 3 absoluně žádnej smysl a předraženej mobilní internet si kvůli jedný vyhypovaný hře kupovat nebudu. Spíš mě u Diabla štve že tam ten Offline mód byl uváděn dost dlouho a najednou ho zničehonic zrušili
-
-
ale bohužel dnes je to spíš Activision než blizzard :-( u mě skončil s WoLK
-
Ale je to Blizzard!
I kdyby chtěli měsíční poplatky, tak to lidi budou kupovat!
-
-
I když tedy Diablo 3 nemám rád(už jen z toho důvodu vidím jen další Diablovku a všichni z toho šílí jen kvůli značce, čehož taky Blizzard naležitě využije, ale teď už zpátky do hlavního textu*4*) , tak Ucho má pravdu. Jaktože tu nikdo nebrečí kůli online připojení, když to tak u D3 vadí? Zatím jsem nečetl rozumný argument.
-
Ano, byla to ironie :)
Diablo 3 byla od začátku koncipovaná tak jak je, coop multiplayer...
Nic nebrání tomu, aby Path of Exile byla "běžná retail hra" bez nutnosti být připojen na internetu.
Paradoxem je, že u této hry to nevadí naprosto nikomu, u Diabla 3 zde prskalo mnoho lidí... a proč? protože Blizzard vs nikdo známý? bohatý vs chudý? V čem je ten rozdíl? -
-
A právě proto si to spousta lidí nekoupí a spousta lidí na D3 prská. Z Diabla udělali něco, co ve své podstatě Diablo nikdy nebylo. D1 i 2 se sice hodně hrálo online, ale spousta lidí hrála i singleplayer a spousta lidí si to i proto kupovala. Nikdo nikoho nenutil k něčemu. Ovšem z trojky udělali online only hru, ačkoliv je to retail hra. Kdežto PoE je od prvopočátku online hra, je tak vyrobená, je i bude tak distribuovaná. Kdo tohle nemá rád, tak se ji třeba jednoduše vyhne. Ale spousta lidí mělo rádo Diablo 1 a 2 a třeba se na D3 těšili a tou změnou na online only třetí díl je to vyloženě naštvalo.
-
Tentononc: takže rozdíl jsou jen peníze? tedy když je něco zadarmo, toleruje se vše? hlavním argumentem u Diabla 3 byla chata, ne že se za hru musí něco platit... proč tedy teď vytahovat peníze...
-
Molda: děláš si srandu, že nevíš, co si kupuješ? že si koupíš něco, o čem nevíš, že bez internetu hrát nepůjde? kdo si kupuje hru, o které nic neví?
a nevidím v tom rozdíl. i Path of Exile nabízí single player... -
Pleteš si pojmy z dojmy. PoE je čistě online hra (navíc zdarma), kdežto D3 je retail hra, která bude ve velké míře distribuovaná i v retail hmotné podobě na DVD v obchodech. Nebude distribuována jen digitálně.
Čili když jde někdo hrát PoE, jde do toho s tím, že je to online hra. Ale Diablo 3 si lidi koupí, odnesou domů a jsou bu*erování tím, že i singleplayer hru (ačkoliv online třeba hrát nechtějí) musí hrát online atd. Pokud v tom ten rozdíl nevidíš, tak bohužel a nemá smysl se dále na tohle téma bavit. -
tady je jeden hlavní rozdíl že PoE je narozdíl od Diabla zadarmo :-) Já třeba na diablo zanevřel hned jak vymazali offline mod z FAQ (asi měsíc předtím než to oznámili oficiálně)
a s ou chatou si jděte trollit jinam
-
-
-
-
-
-
Jasná volba, pokud Diablo 3 zklame.
-
Vypadá líp než Diablo III... Já doopravdy křiklavé barvičky nemám rád :-)