Přejít na výpis diskuzí
Path of Exile bere akční RPG drsně a krvavě
8.9.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
PoE uz hraji tak mesic a mam tam 14. witchku, 30. a 10. Shadowa. Dobre se hraje a komunuta neni spatna a poradi (nemusite psat cesky).
Kameny kouzel padaji i ve hre a v questech. -
hra bude free-to-play
-
Otevřená beta bude dostupná od Června 2012, takže si to budete moct zkusit. Pokud se o hře chcete dozvědět něco víc, tak jsme začali dělat na CZ/SK fanstránce, je na adrese: http://pathofexile.4fan.cz/
-
přijde ti e-mail na adresu, kterou jsi zadal při vytváření účtu...
-
Pořád se odpočitava čas a stále tam není muj nick kdy zjistím že jsem to dostal??Dik za odpoved
-
Path of Exile bude cca o 1000 Kč levnější než Diablo 3
-
vizuál je naprosta bomba, prostě takře reál, který opravsu neomrzí, jako disney...jen mě vadí ta příliš přilepená kamara k zemi
-
ne ja sa netesim na to preto ze to bude temne, ved to my ani tak nevadi ci nejak ani netrapi skratka hra ako taka ako som ju mohol vidiet na gameplay, tak vyzera celkom fajne a rad by som ju skusil, len ten timer ma sere :) nechce ma vybrat sakra :) ale dufam, ze si to budem moct vyskusat, a skratka nejak ma laka takato hra, grafika my pride ako z titan questu, len bez tych tunik a rob a vselijakych greckorimskych brneni ci sandal a podobnych nezmyslov, tym chcem povedat iba ze titan quest si myslim mal peknu grafiku, len bol zasadeny do prostredia, ktore ja velmi nemusim, a toto je zasadene presne tam kde treba, do takeho akehosi stredoveku :), aspon podla videii
-
Není to hnus, hodně věcí jsou tam dobrých (na Free to Play hru rozhodně). Já jen reaguju na to, že ten přístup ke zpracování "temného" světa se jim moc nepovedl (I to se ještě může změnit - oni říkají, že je to beta, ale hra je spíše ve stádiu nepadající alphy - vývojáři sami říkají, že hodně věcí bude kompletně předěláno.), takže těšit se na to jen proto, že to bude "temné", je blbost.
-
ked je to hnus tak my posli ucet :) ja by som si ten hnus rad zahral a nejak sa nedostavam k beta key, dik
-
Bohuřel se nemůžu zbavit dojmu, že udělali temný, nudný svět. Hraju Betu mimochodem.
-
http://www.herniweb.cz/readarticle.php?article_id=319
V akčních RPG milujeme temnou atmosféru a krvavý boj, ale od Diabla 1 a 2 jsme se jich nedočkali. V poslední době v tomto žánru převládá komiksový styl (Torchlight, Mythos nebo částečně i Diablo 3), bylo tedy vaším cílem ozvláštnit se a udělat temnou hru pro dospělé hráče?
Ano. Snažili jsme se udělat temný násilný svět. Myslíme si, že hrubá realita přináší hlubší hráčský zážitek.
presně tak to vidim i já -
přesně,jak psal MM..grafika je krásně surově reálná a zombie a mrtvoly tu působí hodně nepříjemně..podobně mělo vypadat D3..protože ten disney styl je skutečně strašný
-
A hrál si to? Viděl si to na vlastní oči v dobré kvalitě a vysokém rozlišení a nějakou aktuální verzi?
Na D3 nejsou kritizovány jen ty barvičky, ale celá stylizace a design. Ten řekněme nerealistický pohádkový design a tvarování jaké má třeba warcraft. -
Diablo 2 nebylo moc temné. Spíše barevné ladění nebylo tak saturované. D3 je více saturované, aby bylo prostředí živější. Jako omalovánky rozhodně nevypadá. A radši budu mít barevnější a více detailní D3, než tuto nemastnou neslanou stylizaci. Viděli jste video? Mám pocit, že ne. Žádné detaily, jen placatá země s opakující se texturou. Teď mě umínuskujte za to, že jsem řekl pravdu.
-
Hraju betu a teda musim rict, ze zatim nic moc. Na chvili urcite zabavi, spatny to neni, ale ma to opravdu hodne much (hlavne design), ktery uz asi neopravi, takze nektere urcite originalni napady prichazi vnivec.
Snazili se jit cestou "temneho RPG" - ve vysledku je vsechno sedo-hnedy nebo cerny. Kdyz se dostanete do lesa, i ta zelena je takova vyblite seda, vsechny potvory vypadaj podobne (zombie se lisi jen odstinem hnedo-sede atd. za chvili to docela omrzi).
BTW - hudba je tam hodne dobra.
Nicmene opravdu vyojari se snazi a diskutuji s fanousky, takze uvidime jak se to vyvine. Myslim vsak, ze dobre hratelna bezbugova hra uz z toho do vypusteni D3 nebude, takze to asi uplne zapadne. -
Souhlas, bohužel to hodně lidí nepochopí. Hlavně ti, kteří mimo grafiky a efektů už žádnou atmosféru nevnímají. A je smutné, pokud si někdo plete atmosféru prostředí a ponurost děje s množstvím barev na obrazovce. Obsahově temná hra nepotřebuje být nutně černá a tupě šedivá jako z paneláku - i když i s temnými odstíny se samozřejmě dá pracovat.
-
No v podstatě se od vydání Diabla dají za prachsprosté klony všechny Diablovky včetně Diabla 2 a 3. A i když nemůžu upírat Blizzardu to že tento žánr vymysleli, tak dneska už nevidím rozdíl mezi Diablem 3, Titan Questem, Torchlightem (2), či právě tímto.
-
absolutne nehorazna drza neoriginalna kopia diabla a prave preto sa mi to velmi lubi a tiez mi prde zaujimave ako dokozu tu pritomny jasny vzor tejto hry tak zatracovat pri tom jeho prachsprostu kopiu vynasat do nebies.Inak hre fandim a rozhodne byskusam.
-
D2 teda rozhodne ponuru grafiku nemalo.Ponuru grafiku malo len D1 dokonca uz aj to zatracovane D3 ma uz vsucastnosti ponurejsiu grafiku ako D2 len ludia neveida akosi oddelit atmosferu od grafiky a tak sa im zda ze d2 bolo graficky temne.Prosim vas zlte cervicky zelenkave pastviny zlatista pust ci tropicka dzungla-D2-NEMALO TEMNU GRAFIKU.