Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Ano, byla to ironie :)
    Diablo 3 byla od začátku koncipovaná tak jak je, coop multiplayer...
    Nic nebrání tomu, aby Path of Exile byla "běžná retail hra" bez nutnosti být připojen na internetu.
    Paradoxem je, že u této hry to nevadí naprosto nikomu, u Diabla 3 zde prskalo mnoho lidí... a proč? protože Blizzard vs nikdo známý? bohatý vs chudý? V čem je ten rozdíl?
  • Navíc bych byl rád, kdyby se tady opět nerozjížděla nějaká "Diablo 3 fans VS. zbytek světa" slovní válka. Já si D3 zahraju, předpokládám, že se budu bavit. Ale už to pro mě není ono a nelíbí se mi X věcí, které Blizzard s D3 provedl. Více mi sedí v mnoha ohledech právě třeba Path of Exile. Každý má své, myslím, že není nutné neustále útočit jedna skupina na druhou. :)
  • No nevím jak ostatní, já sice hraji již spoustu let a dalo by se říci že často, ale na chatě nebo na dovolené se bez hraní obejdu. A jestli tím narážíš na tu kritiku D3 ohledně nutnosti online, tak je rozdíl, když je je hra od začátku koncipovaná jako online hra, a když je běžná retail hra, která vždy byla jako singleplayer s možností multiplayeru a je z ní najednou "online only" hra.
  • ucho
    no jo, ale hra vyžaduje neustálé připojení k internetu. jak si to mám zahrát na chatě nebo na dovolené? *5*
  • A pro lidi, kteří mají rádi singleplayer - nezoufejte, opravdu si na své příjde každý. Hra se dá v podstatě celá hrát tak jakoby člověk hrál singl, pokud chce.
    Skvělý grafický styl, design a barvy. I graficky velmi povedené, dobré stíny, světelné efekty. Perfektní hratelnost, spousta spousta náhodně generovaných předmětů, originální systém skillů, obrovský (a to je ještě slabé slovo) strom pasivních schopností, rozmanitost prostředí i typů oblastí. Od lineárnějších užších, až po obrovské nelineární oblasti. Neskutečně návykové.
    Vím, že to působí asi malinko trapně jak tuto hru vychvaluji, ale ona si to zaslouží a budu rád, když co nejvíce lidí, kteří mají rádi RPG potažmo hackn's'slash RPG a přečtou si tenhle článek nebo mé komentáře, se rozhodnou tu hru zkusit :)
  • SA-reg
    Hrozná sra*ka... Diablo 3 bude nejlepší hra všech dob a toto rozdupe. Blizzard jsou svatí PC bozi, kteří nikdy neudělali špatnou hru!

(aneb další předváděčka trochu zaujatého fanouška...)
  • Všem jen doporučuji! Už tuto hru sleduji nějaký ten pátek a naštěstí pár týdnů i hraji, jelikož jsem měl štěstí a dostal jsem se do Bety. Kdo měl rád Diablo 1 a 2, či Titan Quest atd bude nadšen. Tohle je skutečně neuvěřitelně zábavné hack'n'slash RPG a dlooouho jsem na něco podobného čekal. Ačkoliv jsem od této hry očekával hodně, nakonec ještě všechny mé očekávání předčila.
    Jistě je to beta a tak člověk občas narazí na nějaký problémek, questů ještě není mnoho, trochu balancování určitě přijde vhod, ale vývojářský tým je skvělý, perfektně spolupracují s komunitou, komunikují, snaží se opravdu vše zdokonalovat a neustále vylepšovat.
    Opravdu si to nenechejte ujít :)
  • Jasná volba, pokud Diablo 3 zklame.
  • Vypadá líp než Diablo III... Já doopravdy křiklavé barvičky nemám rád :-)
  • pripada mi to ako Divine Divinity

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit