Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale bohužel dnes je to spíš Activision než blizzard :-( u mě skončil s WoLK
  • Nazdar, tiez som sa tam zaregistroval, ale do bety sa mi dostat nepodarilo...ako je to s coop hranim? Da sa hrat coop ako single payer?
  • Mechwarrior_bw
    áno takto by malo vyzerať Diablo 3, kvalitný engine, výborné tieňovanie, postavy narozdiel od D3 zapadajú do prostredia, vyzerá to skutočne prepracovane a návykovo.
  • Tak to je ranec:-D Si snad dělaj srandu:-D Takových skillů a pasivů jsem snad ještě neviděl. Mno, to je prostě nářez *1*
  • paráda už aby to vyšlo
  • Bude to bomba sleduju to uz nejakou dobu.Diablo 3 mě zkalmalo už jen tou grafickou stylizací já si nedokážu užít hru v který je nestvůra jak nějaká omalovánka ještě když jsem hrál první dva díly.Blizard už podle mě zajímaj jen prachy chtěj aby to zaujalo i japončíky kterejm se tyhle omalovánky líbej.Doufám,že příjde doba kdy budou mít zase vývojaři volný ruce a nebudou tolik závislí na vydavatelých poslední dobou stojej všechny hry až na pár vyjímek za prd.
  • stop fet
  • Tady by si někdo měl dojít na vyšetření :-D
  • talent tree u 6:50 http://www.youtube.com/watch?v=kucFP3wN3Eo důvod proč dát ruce od toho pryč *1*
  • Tak vypadá to úžasně. Jako veliký fanda Blizzardů musím uznat, že jsem si takhle nějak představoval Diablo 3. Situace je bohužel jiná. No každopádně zkusím a nejlépe když se ještě dostanu do bety. Diablo 3 si koupím tak jako tak, stejně jako každý fanda této série.
  • SA-reg
    Ale je to Blizzard!
    I kdyby chtěli měsíční poplatky, tak to lidi budou kupovat!
  • no u me jakozto SP hráče s NTB kterej často cestuje nemá diablo 3 absoluně žádnej smysl a předraženej mobilní internet si kvůli jedný vyhypovaný hře kupovat nebudu. Spíš mě u Diabla štve že tam ten Offline mód byl uváděn dost dlouho a najednou ho zničehonic zrušili
  • I když tedy Diablo 3 nemám rád(už jen z toho důvodu vidím jen další Diablovku a všichni z toho šílí jen kvůli značce, čehož taky Blizzard naležitě využije, ale teď už zpátky do hlavního textu*4*) , tak Ucho má pravdu. Jaktože tu nikdo nebrečí kůli online připojení, když to tak u D3 vadí? Zatím jsem nečetl rozumný argument.
  • A právě proto si to spousta lidí nekoupí a spousta lidí na D3 prská. Z Diabla udělali něco, co ve své podstatě Diablo nikdy nebylo. D1 i 2 se sice hodně hrálo online, ale spousta lidí hrála i singleplayer a spousta lidí si to i proto kupovala. Nikdo nikoho nenutil k něčemu. Ovšem z trojky udělali online only hru, ačkoliv je to retail hra. Kdežto PoE je od prvopočátku online hra, je tak vyrobená, je i bude tak distribuovaná. Kdo tohle nemá rád, tak se ji třeba jednoduše vyhne. Ale spousta lidí mělo rádo Diablo 1 a 2 a třeba se na D3 těšili a tou změnou na online only třetí díl je to vyloženě naštvalo.
  • ucho
    Tentononc: takže rozdíl jsou jen peníze? tedy když je něco zadarmo, toleruje se vše? hlavním argumentem u Diabla 3 byla chata, ne že se za hru musí něco platit... proč tedy teď vytahovat peníze...
  • ucho
    Molda: děláš si srandu, že nevíš, co si kupuješ? že si koupíš něco, o čem nevíš, že bez internetu hrát nepůjde? kdo si kupuje hru, o které nic neví?
    a nevidím v tom rozdíl. i Path of Exile nabízí single player...
  • Pleteš si pojmy z dojmy. PoE je čistě online hra (navíc zdarma), kdežto D3 je retail hra, která bude ve velké míře distribuovaná i v retail hmotné podobě na DVD v obchodech. Nebude distribuována jen digitálně.
    Čili když jde někdo hrát PoE, jde do toho s tím, že je to online hra. Ale Diablo 3 si lidi koupí, odnesou domů a jsou bu*erování tím, že i singleplayer hru (ačkoliv online třeba hrát nechtějí) musí hrát online atd. Pokud v tom ten rozdíl nevidíš, tak bohužel a nemá smysl se dále na tohle téma bavit.
  • tady je jeden hlavní rozdíl že PoE je narozdíl od Diabla zadarmo :-) Já třeba na diablo zanevřel hned jak vymazali offline mod z FAQ (asi měsíc předtím než to oznámili oficiálně)
    a s ou chatou si jděte trollit jinam
  • Tak tohle vypadá hodně dobře, Diablo 3 je proti tomu vyblitej hnus.
  • Hairy_Ass
    Spíš další předváděčka trochu přitroublého trolla. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit