Přejít na výpis diskuzí
Path of Exile bere akční RPG drsně a krvavě
8.9.2011 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
talent tree u 6:50 http://www.youtube.com/watch?v=kucFP3wN3Eo důvod proč dát ruce od toho pryč *1*
-
-
aspoň nenajdeš dvě stejný postavy co se týče talentů,skillů a všeho možného....
-
-
pokud beres jako odlisnot to, ze jedna bude mit +1% staff dmg a druha +1% dagger dmg, tak budou odlisny. Bohuzel dopad tohoto rozdilu nulovy. Vidim to spis na to, ze po kratkem case bude nalezen "nejsilnejsi build", ktery bude pote mohutne kopirovan, ale uvidime.
-
-
no je to +1 sem tam to ano... ale take to zaroven zveda primarni staty.. a nasledne odemyka dalsi pasiva.. takze ono to postupne naskace ;) resetovani skillu nebude takze hledani optimalnich buildu bude chvilku trvat, ale pak to samozrejme prijde.. nastesti je pak jeste hodne skill gemu, ktere to dost zamichaji takze se nebojim...
-
-
-
To mi skoro připomíná systém z ff x a ff XIII a já to určitě vítám :-)
-
Tak to je ranec:-D Si snad dělaj srandu:-D Takových skillů a pasivů jsem snad ještě neviděl. Mno, to je prostě nářez *1*
-
paráda už aby to vyšlo
-
-
Diky za presnu odpoved, to som chcel vediet. Tesim sa.
-
Pořád se odpočitava čas a stále tam není muj nick kdy zjistím že jsem to dostal??Dik za odpoved
-
-
přijde ti e-mail na adresu, kterou jsi zadal při vytváření účtu...
-
-
Diablo 2 nebylo moc temné. Spíše barevné ladění nebylo tak saturované. D3 je více saturované, aby bylo prostředí živější. Jako omalovánky rozhodně nevypadá. A radši budu mít barevnější a více detailní D3, než tuto nemastnou neslanou stylizaci. Viděli jste video? Mám pocit, že ne. Žádné detaily, jen placatá země s opakující se texturou. Teď mě umínuskujte za to, že jsem řekl pravdu.
-
-
A hrál si to? Viděl si to na vlastní oči v dobré kvalitě a vysokém rozlišení a nějakou aktuální verzi?
Na D3 nejsou kritizovány jen ty barvičky, ale celá stylizace a design. Ten řekněme nerealistický pohádkový design a tvarování jaké má třeba warcraft.
-
-
veru dobre ze sa v blizarde rozhodli vypustit realisticky styl a zvolili radsej stylizovanu grafiku. vyzera to dost slabo, sterilne.
-
-
blizzard sa nerozhodol vypusiť realistický štýl grafiky, oni ho v Blizze totiž ani nikdy nerobili a ani ho robiť nevedia :) Na druhej strane podľa niektorých ankiet ktoré som videl to fanúšikom vyhovuje takže nezostáva nič iné ako sa s tým zmieriť alebo D3 nekupovať (ja zvolím druhú možnosť).
-
-
tak to potom nemas jednoznacne prehlad, lebo verzia diabla 3 z roku 2005 mala dost realisticky styl, ktory napokon zavrhli:
http://www.google.sk/search?client=opera&rls=en&q=diablo+3+2005&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1646&bih=966 -
-
práve Diablo 3 2005 je ukážkou toho, že im jednoducho realistický štýl nesadol, to čo vyprodukovali v roku 2005 je jednoducho iba menej štylizované Diablo 3 2011. O nejakej realistickej grafike tam nemôže byť ani reč... je to vidieť hlavne na postavách ale i mnohých prvkoch prostredia.
-
-
nemas pravdu, a nechces vidiet veci tak ako su, 2005 je realisticky styl, ak nie tak potom ani tento path of exile nie je, navyse si myslim ze aj ten z 2005 bol dobry ked vezmes do uvahy ze to bol len uplny prototyp, bez nasvietenia a vsetkoho ostatneho
-
-
je to nemasný-neslaný klon starého diabla so snahou o realistické poňatie grafiky - a zlyhalo to na plnej čiare. Jednoducho s níčím podobným nemali v minulosti skúsenosť a tak to aj dopadlo.
-
-
-
proste si zadaj do guglu: diablo 3 2005, v obrazkoch, a potom tu mudruj daco
-
-
a dalsia blbost na ktorej sa musim smiat je to ze tam nevedia robit realisticku grafiku, si zisti aky grafici tam robia a pozri si ich osobne prace, ide o to ze ju nechcu robit, co je logicke dlhy zivotny spam ich hier, take diablo 1 sa hrava este dnes ale ta grafika je uz zastarala. oproti tomu diablo 3 sa bude hravat tiez urcite viac ako 10 - 15 rokov ale ani vtedy ti ta grafika nepride zastarala, stale to budu tie atmosfericke farbicky na ktore sa velmi dobre pozera...
-
-
2D jim šlo, tedy BN, zvolili si kreslenou stylizaci, protože je rychlejší, lehčí, a v jistém smyslu i déle vydrží, nestárne tak rychle a můžou se ksýrt nedostatky, protože se nemusí držet reality, kde jsou chyby hned poznat, kdyby měli používat realistickou grafiku, tak s jejich tempem vývoje budou vydávat jednu hru za 20 let, jejich volba je tak jasná.
To co si ukázal neni Blizzard, ale Blizzard North, takže jiní lidé, kteří už v Blizzu dávno nejsou a dělali první dvě Diabla, pak to zrušili. Tvůj pohled respektuji, ale mě se například D1 grafika líbí více než D3, stojím si za tím, že kvalitní 2D grafika strčí do kapsy kterékoliv 3D a ještě dlouho bude. Myslím to samozřejmě na RPGčka nebo strategie. -
nevedia a nikdy hru s realistickov grafikou nerobili ... jednotlivci sú samozrejme výborný a talentovaní grafici ale to ešte neznamená realistickú grafiku.
-
-
-
-
-
-
Vypadá to jako nablýskaný Titan Quest, takže nic proti. Až na ten skill tree, to je totální úlet *15*
-
-
jj je hustej, vsechny class maji nastesti stejnej.. takze se v tom clovek neztraci ;)
-
-
Jak se da sehnat ten aktivační klíč do bety?
-
-
Na hlavní straně je timer (takové odpočítávání) kde je zobrazeno, kdo dostal právě klíč, a kdo další ten klíč dostane. Dříve ty časové rozestupy pozvánek byli minimální a sršelo to rychle, teď už to je pomalejší a tuším, že jeden klíč co půl hodiny. Ale na fóru je spousta akcí, kde se dá klíč získat. Hodně současných beta-testerů dostává klíče, které mohou na foru či známým předat, takže se to dá. Určitě se vyplatí být trpělivý a zkusit si tu hru.
-
-
pripada mi to ako Divine Divinity
-
Hrozná sra*ka... Diablo 3 bude nejlepší hra všech dob a toto rozdupe. Blizzard jsou svatí PC bozi, kteří nikdy neudělali špatnou hru!
(aneb další předváděčka trochu zaujatého fanouška...) -
-
Tady by si někdo měl dojít na vyšetření :-D
-
Spíš další předváděčka trochu přitroublého trolla. *1*
-
-
Path of Exile bude cca o 1000 Kč levnější než Diablo 3