Přejít na výpis diskuzí
PC a PS4 hráči se v betě Hitmana podívají do minulosti Agenta 47 v únoru
6.12.2015 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
To musí být hrozné žít s takovou diagnózou, co?
-
Naprosto souhlasím. *14*
-
Kingu ty ses spíše socka - sorry :) Me spíše iritují lidé, kterým neustále něco vadí! Když máš PC tak drž hubu a nezávid lidem, kteří mají prostředky pořídit si PC+PS4+XOne! takovým lidem nic nevadí a když už jóóó tak používají kritiku oprávněně zatím co ty jen brečíš a snažís se vylít srdíčko. Josu hráči a hráči. Pro mě je v pravém smyslu "hráčem" člověk který hraje vše a nehraje si na velkýho borce a kritika :D Kdy už s tím přestanete. Ale já se tomu již dnes nedivím, normální lidé (dospělý si hrají na svém písečku a jsou spokojení) - děti jako ty nemaj nic na práci tak žvaněj a žvaněj. Me Gusta *12*
PS: tohle je mířeno na tebe ale i další povedené lidi jako ty! -
Ja myslim, ze to detem nevadi.
-
Prosim vas nedavajte do jednej vety pc a ps 4 a este v nadpise ako odporcu konzole ma to strasne irituje a rozculuje je to rasisticke a nemiestne. Dakujem
-
trend je jasný, za chvíli už nebudeme vlastnit ani ty plné verze a budeme si snad hraní předplácet. *1* *1*
oh, wait..... -
z*
ušetřete mne, nacisti! -
„Každý ví časy se mění.“
herní prehistorie: automaty na mince.
90.léta až 0. léta 21. st.: na plné verze nemá nikdo peníz, každý se zmůže akorát tak na časopis s médiem plným demoverzí. Anebo na pálenky.
současnost: každý má peníze na plné hry, logicky tak má i peníze na demoverze. Hráč ale není debilní, aby za ně platil. Raději si koupí dopředu neznámý produkt a demoverzi si udělá s bety „zdarma“. -
Som teda náramne zvedavý čo sa z toho nakoniec vykluje, a či sa vôbec oplatí hru kupovať keď výjde...
-
zmen si ikonku, chodi sem i deti
-
trochu of topic, ale slovensko má vlastniho hitmana (zabijaka podsveti) ktery se tomu hernimu dost podoba. mezi podsvetim "legenda", specializuje se na vybušniny
http://www.pluska.sk/thumb/images/gallery/slovensko/regiony/2011/04/o_rohac.jpg?w=670&h=376&ip=5
http://hirportal.sikerado.hu/images/kep/201102/rohac.jpg -
Na PS4 se mi líbí, že to člověk koupí za plnou pálku první den, jede to, týden si to tak dohráváte, pak to prodáte o stovku mín. nebo vyměníte za druhej titul co vyšel, kterej pak vyměnite za další 3. True story. Strategie tam neužijete, pokud jste třeba na totalwary, nebo anno, ale investice v pohodě. :))) *1*
-
:-D :-D :-D :-D No konečně něco co mě taky rozesmálo....furt jen že neumím psát nebo že sem brách Jacka.....konečně něco origoš.....neboj sem po obídku a pudu stočit hrozný.....kdyby si chtěl tak má doma tolik trávy že mi můžeš kouřit p*ro
-
ty už to nehul, pane tečko
-
A ona má být?! *8*
-
Jako PS4 hráč bych si přál, aby nebyla exkluzivita žádná. Co bych z toho měl, kdybych si tu hru syslil pro sebe?
-
Nevím , jestli zrovna taková exkluzivita pro PS4 je tím co by si její majitelé a hráči přáli *7*
-
Já si prostě počkám, až ta hra vyjde krabicově celá, tohle jejich tříštění, ze kterýho nejsem moudrej, co si to vlastně zahraju, jestli to vůbec bude mít příběh, mě fakt nebaví. Vůbec. A to je Hitman jednou z mých nejoblíbenějších sérií.
Smutný... -
ooo,,,ta SU 24 je překrásná,,,,,,,,,,, *14* *14* *14*uz aby byla v DCS *5*
-
Aha to se omlouvám....nevím já to zkusím stáhnout....stahování Beta verzi je primitivní....aj ten:
Kingdom Come: Deliverance
Vím.....jen přes jejich ofiko stránky se to dá pořídít......:-D