Přejít na výpis diskuzí
PC a PS4 verze Rise of the Tomb Raider vyjdou rok po Xbox One verzi
24.7.2015 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Že jo? Možná to někomu nevadí, ale když se vyvíjela grafika, tak pochopím, že se jí měnily vnady i vzhled. Nicméně teď mám problém se s tím sžít. Jako bych hrál zase za nějakou jinou ženu co si říká Lara. Tak opravdu nechápu jejich záměr ...
-
Tak asi na PS3 to nevyde škoda.... Ako viem že PS3 nieje najnovšie, že zachvilu tu bude PS5 ale TR 2013 na PS3 bola super
-
Celkom s tebou suhlasim lebo aj v 2013 vyzarala inak v traileri, v hre a aj tu v 2015 ju v kuse menia ako sa im pači
-
Proč pořád mění vzhled Lary? Ta minulá byla krásná, ale tahle se mi už tolik nelíbí teda *13*
-
Covece, precetl jsem si cele tohle forum, a zadneho breciciho PSkare jsem nezaregistroval. Ale preji ti, ze se umis radovat i z neceho co neexistuje. :)
-
Já ano. !
-
Still better waiting than pc GTA V master race
-
A ani to nebolelo, zvláštne, že CD si nenechali toto oznámenie až po tom ako hru vydajú na xbone...asi sa zľakli toho, že im to na PC a ps4 nikto nekúpi...aj tak budú predaje na týchto dvoch platformách v porovnaní s TR 2013 podstatne menšie...Som len zvedavý, či to bude prvá AAA DX12 hra na PC...
-
Tak tebe veľa ku šťastiu netreba...stačí krátkodobý intenzívny nával škodoradosti, tomu pocitu sa nič nevyrovná...no nie? ;)
-
Je super tu číst jak Pskaři brečí že budou muset čekat :D
-
a pročpak by to na PS4 nemělo vyjít kktku?
-
Já tu holku prostě žeru, ať vypadá jak chce.
Teda ale že bych kvůli tomu přešel na win 10... -
Vidííš a to je přesně ten jejich tah.. přecejenom to asi koupíš na pc si říkal ne ? *3*
-
Noo nevím jestli to chceš opravdu vidět *1*
-
Nekde jsem cetl, ze to na PS4 planuji dat za cca. polovicni cenu.
-
Fair enough... *3*
-
U GTA V to Rockstaru prošlo i s dvouletým zpožděním. A lidé jim zobali z ruky jako by byli bohové.
Je Rockstar tedy stejná banda...? -
Fungující MP, nové CG scénky a obstojné textury. Co víc si můžeš přát u Horde módu?
-
GoW1 mám na PC x let dohrané takže nechápu ty oslavné fanfáry. *6*
-
Pardon to mi uniklo. Zapomněl jsem. Za to se omlouvám, ale i tak se mi to nejlépe hrálo na PSX *3* .