Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    Jestli je začátkem roku 2016 míněn leden až max únor, tak je to mnohem lepší než jsem čekal, tak je fakt, že MS by tím naštval i svoje fanoušky co mají jejich operační systém, to by nebyl chytrý tah, rok odklad jsem fakt nečekal, tenhle dlouhý nos na sony musel stát balík *15*
  • Toto len ukazuje, ze uz nevedia co v microsofte maju vymysliet aby podporili predaje Xbox ONE.
  • oktavius66
    Já vám nevím, ale dle mého je to od MS sviňárna zaplatit tučný balík za časovou exkluzivitu multiplatformního titulu. Neřekl bych ani slovo, kdyby to byly dejme tomu 3 měsíce. Ale celý rok, tak to potěš koště. Tomb Rider byl přece odjakživa na PS. Tam byl taky samozřejmě nejlepší. Xboxu sice teče do bot, takže to svým způsobem chápu, ale nehodí se to. Stejně, co to je za exkluzivní tituly, když vyjdou i na PC. Ke konci roku 2016 si toho Tomb Ridera na PS4 koupí lidi se slevou a všemi DLC (GOTY). Ale samozřejmě se mi čekat nechce než to vyjde na PS4, tak asi šáhnu po PC verzi.
  • Mart9
    Taky to na PS4 třeba nemuseli dát vůbec. Podle mě je to v pohodě, na PC to vyjde jen o pár týdnů později, to je pohodička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit