Přejít na výpis diskuzí
PC a PS4 verze Rise of the Tomb Raider vyjdou rok po Xbox One verzi
24.7.2015 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Toto len ukazuje, ze uz nevedia co v microsofte maju vymysliet aby podporili predaje Xbox ONE.
-
-
tak ona každá exlusivita podoří prodej dané konzole...i PS4 ma sve exluzivity
-
-
No, takže poďme si nalít čistého vína:
In September 1997, Sony Computer Entertainment America signed a deal with Eidos to make console releases for the Tomb Raider franchise exclusive to the PlayStation, preventing the Sega Saturn or the Nintendo 64 from having any Tomb Raider game released for it until 2000, a deal that would prove very beneficial to Sony both in terms of revenue dollars and also in further cementing the PlayStation's growing reputation as the go-to system for must-have exclusive titles. -
Chápu platformovou exkluzivitu, ale časová multiplatformní exkluzivita, navíc rok dlouhá je hovadismus. Doufám, že na tom XONE prodělá, křáp jeden!
-
Taky to na PS4 třeba nemuseli dát vůbec. Podle mě je to v pohodě, na PC to vyjde jen o pár týdnů později, to je pohodička.
-
-
a pročpak by to na PS4 nemělo vyjít kktku?
-
-
Animace jsou fakt super! Snih je fakt super! Prijde mi ale ze udelat neco co pusobi tak realisticky a pak tam dat ty kyselinovy sipy je takovy divny :D
Jinak koukam ze Tomb Ridera zase dela tym sadisticky hebefilu :D -
Jestli je začátkem roku 2016 míněn leden až max únor, tak je to mnohem lepší než jsem čekal, tak je fakt, že MS by tím naštval i svoje fanoušky co mají jejich operační systém, to by nebyl chytrý tah, rok odklad jsem fakt nečekal, tenhle dlouhý nos na sony musel stát balík *15*
-
A to se vyplatí ! :D
-
Jsem zvědav jak bude vypadat ta X360 verze, ještě zní nic neukázali.
-
-
Noo nevím jestli to chceš opravdu vidět *1*
-
-
Já ano. !
-
-
-
A ani to nebolelo, zvláštne, že CD si nenechali toto oznámenie až po tom ako hru vydajú na xbone...asi sa zľakli toho, že im to na PC a ps4 nikto nekúpi...aj tak budú predaje na týchto dvoch platformách v porovnaní s TR 2013 podstatne menšie...Som len zvedavý, či to bude prvá AAA DX12 hra na PC...
-
Proč pořád mění vzhled Lary? Ta minulá byla krásná, ale tahle se mi už tolik nelíbí teda *13*
-
-
Celkom s tebou suhlasim lebo aj v 2013 vyzarala inak v traileri, v hre a aj tu v 2015 ju v kuse menia ako sa im pači
-
-
Že jo? Možná to někomu nevadí, ale když se vyvíjela grafika, tak pochopím, že se jí měnily vnady i vzhled. Nicméně teď mám problém se s tím sžít. Jako bych hrál zase za nějakou jinou ženu co si říká Lara. Tak opravdu nechápu jejich záměr ...
-
-