Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Jsem si vůbec nevšiml, musím na to kouknout znova *1*
  • Už jsem to našel, netřeba reagovat.
  • Bude to podporovat ovladač z xboxu?, neví někdo? *3*
  • PC ti dokáže vyždímat i minecraft, to ovšem neznamená, že ti zobrazuje bůh ví co. Ostatně, když si do Minecraftu přidáš nějaké moderní efekty, třeba jako odrazy z vodní hladiny, tak ti to pomalu roztaví počítač, přičemž výsledný efekt stěží bude dech beroucí. Stejně je to u Alana Waka, je od první do poslední scény tvořen na hardware a ovládání konzole (to se s časem vyvinulo v malé, kompaktní scény), na PC tam pak do toho přidají nějaký ten efekt a tím to hasne. Nízký počet polygonů a hrubé textury u některých objektů pak působí nevyrovnaně s těmy efekty. Konzolové porty v sobě mají takový otisk, že to v té grafice/designu poznáš během pár vteřin. Je to ale samozřejmě pochopitelné.
  • AW ma co nabidnout, bohuzel u me buguje - jakmile ma byt predel, videosekvence a pribeh se ma posunout, hra prestane reagovat proste script se nespusti a ani restart kapitoly nepomaha *13* ma nekdo podobnou zkusenost ?
  • Funguje, ale podle me me je lepsi pockat si na ofigo verzi. Za prvy nejsou prelozeny ta 2 dlc, za druhy je to cista kopie z xbox verze tj. nejsou prelozeny nektery polozky v menu hry a i samotne poznamky se ve hre nezobrazuji pri snaze o precteni (f5) korektne.
  • uz ji mam, myslel sem ze to bude vsude kyz je to oblibena hra, ale musel sem hledat docela dlouho
  • Anal.S
    A btw.: co je špatnýho na tom těžit z minima maximum?
    Dokud to na max nerozjedeš jen na top high-end sestavě, není to dobrá grafika?
    Tohle je možná taková specifická úchylka všech PCčkařů, ale nikdy jsem to nechápal.
  • Anal.S
    Bylo to myšleno oproti angličtině používané v AAA hrách, která má k tomu co člověk přečtě/slyší v anglických mediích hodně daleko :)
  • kde je ?
  • http://console-forum.net/tema/119894-preklad-alan-wake-need-help-alan-wake-cz-x360-lfp2p-preklad-hotovo/page12 udelali cestinz na x360 ale ten link co tam dali nefunguje
  • God-of-War
    Alan Wake docela překvapil *5* ... A hlavně tim, že mi jede na max.
  • Malleth
    Já tu nehodlám nikoho poučovat, jen sem napsal svůj názor na tuhle hru. Navíc nemám nic proti lineárním hrám.

Každopádně pokud chceš hráče vystrašit a udržet v napětí, tak jedna z posledních věcí, kterou bys měl udělat je vzít na chvíli hráči ovládání a najet kamerou na nepřítele.

To se tam stávalo hodně často.

Úplně dobrý není ani když se nepřátele objevujou až po protnutí triggeru.
  • Malleth
    Dead Space není špatný jako akční hra ve vesmíru, ale jako horor podle mě nefunguje ani trochu
  • Nemel a nabijej...
  • No, je to béčko plné klišé (to jsou ale hry obecně). Vzhled/grafika/desing je takový, že se snaží z minima vytěžit maximum, což vyplývá z faktu, že je to konzolovka. Ta kamera je trochu nepohodlná. Samotná angličtina je běžná, pokud člověk nemá problém s jinými médii v angličtině, tak zde tomu nebude jinak, pokud má problém obecně, tak bude mít problém i zde.
    Hra je jinak OK.
  • No to je super delat cestinu na hru ktera vyjde az za tyden, cestina vyjde az za mesic a pritom na steamu s neoficialni cestinou je to uz ted. Plytvani penez, pak se v hypermaxu divi ze prodelavaji ....
  • Anal.S
    Jo Alan Wake mě dost překvapil.
    Fakt pohlcující příběh. Málokdy mě příběh vážně zaujme a nutí mě hrát dál.
    Atmosféra taky perfektní. Grafika hodně nadprůměrná. Navíc i v nižších rozlišeních a menších FPS vypadá hladce.
    Souboje jsou velice dobré, na to co by člověk od takové hry očekával.
    A příjemně se to ovládá, jen mě příjde na Alan možná běhá trochu jinam, než kam míří kamera, ale to klasický neduh third person :).

Btw.: Hra je asi tak 100x lepší, když si člověk opravdu pořádně nastaví světlost, vypne HUD a nejlépe i titulky,. I když ve hře se občas objeví celkem těžká angličtina, je lepší se titulky snažit vnímat co nejmíň, protože tady je hlavní ponoření se do scény :)
  • trolo
    funguje na steam verziu?
  • ano ,ale už vyšla neoffiko čeština ,takže pohoda ;) díky autorům

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit