-
Jak na kterou obtížnost. Na nejvyšší to byl pěknej záhul, nanosuit nenanosuit, byli jste pěkně zranitelní. Třetí kulka a finiš, což v dávce je hned a nepřátel se po mapě potloukalo víc než na easy. O to víc mě mrzelo, že korejci jich občas vydrželi nechutně klidně deset (podle zásobníku). Na lehčí obtížnost to byla doslova procházka růžovým sadem. Člověk musel bejt fakt vemeno, aby ho dostali :)
-
-
Do prčic, to mělo bejt jinam *7*
-
-
Tak pánové z Cryteku se moc nepředvedli, demo žádný zázrak(animace, grafika). Plnou hubu keců jak to bude neklépe vypadající multipl. na konzolích a skutek utek, ale není to ještě finální verze hry.... Na našlapaný počítač holt umí udělat hru "každej"(tak aby vypadala dobře), ale je určitě dobře, že udělaj demíčko i na PC!
-
-
ja bych rekl ze to nejlepe vypadajici MP je nicmene pouze technicky, ta grafika tam je videt ale uz tam neni nejak videt atmosfera nebo neco takovyho, nevim prijde me to docela suchy a ne moc zabavny
-
-
No nevím jak vám, ale mě to přijde na stejný jak CoD MW .. jen jsou přidané prvky z obleku ... zastřelíš tři máš radar, zastřelíš pět máš další vychytávku atd. Perky na zbraně jsou také stejné takže pro mne nuda, nuda, nuda .. bavilo mě to jen první dvě hodiny než jsem poznal mapu. Hold půjde tento podělanej MP mimo mě .. škoda
-
Tuta zpráva mě moc potěšila :-)
-
Hlavně že tu byla hádka a pořád někdo na něco plival a přitom stačilo si jen počkat. Nikdo neřekl že demo nebude ale všichni už to brali jako hotovou věc.
-
To zneviditelnění se mi nezdá zrovna jako moc dobrej herní prvek.
-
-
V halu to fungovalo dobre. Stejnak te to zneviditelni jen na chvilku.
Spis co me zarazi je fakt, ze vsechny zabijes na par ran... To se musi od singleplayerove kampane az tak moc lišit ? Vzdyt tam si skakal jak kamzik mezi korejcema a strilel sis je hlava nehlava... a to si mel stejnou zbran jak oni... -
Nějak se to musí lišit od ostatních her.
-
-
A je to dobry prvek, se mi zda, podle hrani dema.
-
-
Jde jen o to, aby se nějak vybalancovala taková výhoda. A předpokládám, že to dost žere energie / elektřiny / many. Což de.
-
-
-
-
som zvedavy na porovnanie konzolacinovej verzie a maxed out PC verzie.
-
-
Nechápu, proč včichni pcčkáři nadavaj na konzolovou grafiku v crysis 2, kdyz polovina z nich to bude hrat v daleko horší kvalitě a daleko nižším fps, než je konzolová verze :P
-
-
AAA uz prestan brat tie prasky..... a vyhod ten X360 von oknom mozno aspon raz bude v optimalnych podmienkach a nebude sa prehrievat :D
-
-
Mam PC na kterám si Crysis v zahraju ale stejnak to nema na to, kdyz si lehnout do obyvaku a hraju na telce co ma 80 centaku. A na ty 3 metry mi sou detaily u prdele...uzijte si bolavý záda a špatný oči PC gameri :-D.
-
-
Nic ve zlém ale tyhle argumenty ti rozcupují během chvilky.
-
-
To sou právě ty nejlepší. Protože každýmu deb*lovi jde jen o parametry a detaily. Ale nejdůležitější je zábava. A to sem teda já nezažil třeba ani u jednoho dílu crysis. A nehodlám se tu hádat s nějakejma naštvanejma PC-čkařema. Kteří si to pustěj na max detaili (určitě je to díky tomu bude OHROMNĚ bavit *3* ).
-
-
-
-
No dost jsi to přehnal ale taky nechápu ty řeči někteří se chovaji jako kdyby je zajímala jen ta grafika.
-
-
pri takejto hre ta zaujima len grafika
-
-
To je ale hodně omezený.
-
-
vrbex: kašli na to vždyť je to jedno.
-
Chci videt, kolik lidi to rozjede full s dx 11 kdys porat rikaj, jaka to bude bomba a jaky tam bude extra rozdil.
-
-
-
-
-
To bude vypadat jako jina hra *3* z toho xboxoveho dema je mi na bliti *11*
-
-
aj mne, ale to bude skor tym, ze som vcera chlastal *11*
-
Na bliti ? a z ceho proboha? Vzdyt si stejne tech malych detailu pri takove akci nevsimnes...
U SP ano, kdyz bude mit kazda hrana kostickovane hrany, tak to chapu, ale takhle kdyz sprintujes, vsude samej blur - to si toho ani nevsimnes.
Max jestli budou na PC lepsi modely a textury - napriklad dobre vymodelovane dvere, a ne zas deska s texturou :D -
Nepřeháněj.
-
Gregu ty si pako.
-
-
Narážka na Dr. House nebo nekonstruktivní kritika?
-
-
-
-
Taky vám to příjde jak MW 2 v bledě modrém UAV -radar- při vystřelu se zobrazí tečka na minimapě a jako když vidím že do něj kosí LMG a on si vklidu jde dal a nezbyvá než použít bash což bylo v mw 2 knife to je jen pro lidi co neumí střílet. Podle mě už FPS nejsou to co bývali nějaký skill prostě stačí si vystřilet UAV a pak jen vesele se divat na mapu s mlatit co uvidíte když už tak v cod je asi nejlepší mod HC prostě bez mapy a stupidní učiností arkády. no řekně te nemám snad pravdu?
-
-
No bude to urcite realnejsi jak cod
V CoD mas normalni vojaky, predvadejici heroicke vykony
Tady mas supervojaky, kteri oproti SP kampani umi velke hovno... Mohli jim dat vice HP a bash dat jen s maximum strenght, protoze takhle jit proti nanoobleku mi pripada divne.
Ohledne behani a strileni z kulometu, to je praveze normalni u vetsiny FPS... Jen CoD jakozto radoby realna hra to nema, a potom simulace. Toto praveze k pravym FPS patri. (UT, Quake, CS) -
-
Rainbow Six není pravé FPS? Netvrdím, že je to špatně, to chraň bůh, realistické hry nejsou zrovna zábava pro masy.
-
-
Tak si porid Red Orchestru a nebrec... jestli jsi cekal od Crysis nejake simulatoroidni orgie tak jsi fakt vedle jak ta jedle...
-
-
red orchestra ani americas army jsme od toho necekaly ale dejmetomu ze uroven crysis wars si to podrzet mohlo to by ale asi na konzolich nikdo hrat nechtel, a dalsi COD nepotrebujeme, uz jich mame preci dost navic hraci kteri ten styl maji radi si stejne radeji zahraji uz to COD nebo BFBC2 mimochodem ta docasna "nesmrtelnost" pri uvedeni utoku nozem me docela sere v nynejsich hrach (cod nevim, nehraju ale v BC2 me to dost sere, nehlede na skakajici snipkare)
-
-
Jistě že. Ale lidi mají rádi nenáročné hry, kde se za běhu dá střílet z kulometu.
-
-
Boli by proti sebe, keby by nespravili DEMO aj na PC.
-
Teda zatím na té grafice nevidím nic úžasného. A na hře samotné už vůbec ne.
-
-
Oni to jsou totiž záběry z x-boxu...
-
-
kombinacia nicku a tvojej proflovky = win ^^
OP: Inak neviem co tu vsetci stale riesite... Xbox sem, Xbox tam, PC, sem, PC tam... Nemozem pochopit ako tieto "flame wars" pokracuju a trvaju od zvniku PS3 (3-4 roky?) Pozrite sa... zoberte si 3 rocny pocitac a 3 rocne PS3... Hry pojdu samozrejme lepsie na PS3 ako na PC (plati to aj pre Xbox, fanboys!)
Co mne na konzolach velmi prekaza je prave ovladanie FPS... nikdy nedokazem byt taky presny na konzole ako na PC.
A porovnavat Crysis 2 konzolovu grafiku s PC... aj tak vacsina ludi co sa tu o tom hada su rozmaznane deti s desat+ tisicovym pocitacom alebo konzolou, ktore dostali na Vianoce... a vacsina ludi si aj tak nezahra Crysis 2 na plnych detailoch v PC (mna by tiez zaujimali poziadavky). U Crysis mi ale absentuje zabava... ale dvojka na tom vyzera ovela lepsie.
Ja osobne pouzivam PC aj PS3. Zatial co na PS3 si kupujem vyhradne exkluzivky (GT5, Uncharted, atd.) na PC si mozem zahrat cokolvek. Samozrejme da sa vytknut neschopnost niektorych vyvojarov vyladit enginy z niektorych konzolovych portov ale tam to hasne.
Long live Blizzard & Valve. -
Vážně? A já myslel že ten X-Box live pop-up je tam jen omylem. Proto jsem psal "zatím". Thank you Captain Obvious.
-
-
Tak kdyz ses retard a nevis, ze PC ma tak milionkrat lepsi grafiku u vsech her, tak kdo ti za to muze ?
-
-
Retard jseš tak maximálně ty!
Mám stejně starý počítač jako Xbox(obojí kupováno s rozestupem pár měsícu v roce 2005) Box stál 11 000,- a PC okolo 15 000,- a hry vypadají rozhodně lépe na Xboxu!(na PC některé ani nerozeběhnu)
Je asi zřejmé(tedy pokud nejsi retard), že když se někdo rozhodne koupit PC nové(nebo tak učinil i pár let dozadu), pak na něm vypadají hry v celku logicky lépe.
Na HW(PC) z roku 2005 a za cenu 11 000,- Kč by si rozjel tak 3D Tetris....(nadsázka) -
Oh, retard? Ty rozdíly člověk, který je vyloženě nehledá, často přehlédne. Takže s dovolením budu dál pochybovat o tom, že by Crysis 2 mělo být nějak graficky revoluční.
A mimochodem, moje věty alespoň dávají smysl.
-
-
-
-