Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co k tomu dodat ak k v tom nebude nejaky hardcore mod tak to obidem velkym oblukom.Tento druh rychlej akcie moze bavit ludi ktory nestravili hodiny hranim multaku dooma quake ci Unrealu.Proste tuppa skokobehackosrielacka ktora nedava ziaden pristor na uplatnenie rozumu strategie ci taktiky.niet sa comu divit ked si mozte bezstarostne vybehnut na otvoreny priestor zniest 2-3 rany s rokovnice a nasledne preskocit 2m. mur a behom 0,5s. pockat na regeneraciu zivota:-(.To je vazne desna nuda vhodna tak pre kozy.
    • No uplne s tebou souhlasim taky mi to prijde takovy prapodivny mozna kdyby tam byl mod kde by bylo par tech vojaku v tom obleku proti normalim lidem ale takle kde maj vsichni hraci ten oblek se ta vyhoda tak nejak vyrusi a je z toho zas jen tuctova strilecka. Myslim ze dneska ty hry mají už mnohem vetčí prostor na experimentovani v MP ale nejak ho nevyužívají a tohle sřílení dokola je už pekná nuda *5*
    • s tím rambo stylem v jiných hrách souhlasím, počkat chvíli za rohem a jít dal a pořád dokola... ale v Crysis jde o to, že má člověk ten nanosuit, který umí regenerovat bílé krvinky/buňky nebo jak to tam je :) takže se to dá ještě pochopit, Crysis na nejtěžší obtížnost byl tak či tak celkem o hubu, pokud si člověk nedával pozor, tam vážně nešlo jen běžet dávat maxima a zabíjet.. tábory se vždycky dali tiše likvidovat, což mě strašně bavilo než nějáký rambo, který stejně moc dlouho nevydržel ve větším náporu nepřátel
    • je to hra nemá to byť simulátor.
  • Tuta zpráva mě moc potěšila :-)
  • No nevím jak vám, ale mě to přijde na stejný jak CoD MW .. jen jsou přidané prvky z obleku ... zastřelíš tři máš radar, zastřelíš pět máš další vychytávku atd. Perky na zbraně jsou také stejné takže pro mne nuda, nuda, nuda .. bavilo mě to jen první dvě hodiny než jsem poznal mapu. Hold půjde tento podělanej MP mimo mě .. škoda
  • Jak na kterou obtížnost. Na nejvyšší to byl pěknej záhul, nanosuit nenanosuit, byli jste pěkně zranitelní. Třetí kulka a finiš, což v dávce je hned a nepřátel se po mapě potloukalo víc než na easy. O to víc mě mrzelo, že korejci jich občas vydrželi nechutně klidně deset (podle zásobníku). Na lehčí obtížnost to byla doslova procházka růžovým sadem. Člověk musel bejt fakt vemeno, aby ho dostali :)
    • Do prčic, to mělo bejt jinam *7*
  • No a kdy vyjde to demo ?:D
  • smejki
    ad DX11. Ta hra NENÍ postavená na DX11, ale na DX9. těmito prohlášeními akorát celé DX10/11 shazují, protože jde vždy jen o implementaci několika málo technologií (a to navíc neefektivním způsobem). DX11 antivní engine by měl především zcela odlišnou práci se zdroji, čímž by se znemožnilo spuštění na DX9 hardwaru (co jsou asi tak konzole, že?).
  • Nevíte někdo jestli demo výjde i na ps3,rozhoduju se jestli si to mám koupit.
  • No vida, ještě demo k Bulletstromu a jsem spokojen.
  • Jak asi pojede Crysis 2 na X1650, potazmo GF7800, coz jsou plus-minus ekvivalenty gfx cipu v konzolich? Samotna hra mne az tak nezajima, ale na optimalizaci a uzpusobeni enginu pro zastarale "konzole pristi generace" se vazne rad podivam. :)
  • je krasne videt, ze nakonec si jde vsechno vybrecet :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit