Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Já mám pro Crytek připravený zdvižený prostředník.
    • JSOU TO zrádci PC!
      • LOL, zradci? :-)
      • zrádci? F2P dělají aby mohli dělat hry pro PC aniž by se báli pirátství, mohli se na nás v pohodě vykakat a rozetřít
        • jsi tak blbej, nebo to jen hraješ?
        • proc by se bali piractvi? to jim dela stejnou reklamu jako F2P hraci co hrajou zdarma a nabali na sebe hrace co si neco koupi. Prakticky v tom neni rozdil jen ten ze u F2P vydavatel hrani "zdarma" primo otevrene podporuje
        • Podle mě bude nejlepší si počkat na to jak to F2P bude v jejich hrách fungovat a až pak soudit.
      • Nejsou, Timesplitters 4 bude první splitteří hra na PC. Jinak musejí poslouchat korporáty z EA a EA exkluzivity na cokoliv nevydává. I původní Crysis měl být už od začátku i na konzole.
        • Tak to vysel jenom s drobnym zpozdenim nekolika let...
        • Lžeš.
  • EA, Ubi, Blizz, Crytek. Koho asi poslu priste do prdele?
    • Ubisoft je fajn a crytek taky.
  • remm
    prosim, len nepiste, ze za vsetko moze Blizzard :)
    • LordBlackadder
      Za vše můžou peníze a touha po moci.
  • No ze zrovna neco jako Crysis by melo byt free-to-play? Si nedovedu moc predstavit. Pro me ma model free-to-play jediny vyznam v tom, kdyby pro normalni hrace byla hra fakt komplet zadarmo, bez omezeni, a hru sponzorovali jen ti blazni, co nevedi co s prachama a zplati za nejaky blbosti, co stejne pro hru nepotrebuju. Coz ale takhle urcite nebude a free-to-play uz vylozene smrdi tim principem, ukazme hru radoby zadara, ale nakonec to bude jakesi demo a pro celou hru pak hraci zaplat v souctu mnohem vic, nez by sis ji koupil klasicky v obchode. Zname to...
    • Pokud budou hry financovany blazny, budou designovany pro blazny. Komercni vysoce nakladne hry nikdy nebudou a z principu ani nemohou byt dobre zadarmo. Takhle herni prumysl nefunguje. Chtelo by to trochu racionalniho uvazovani.
      • Chtělo by to trochu inovativního uvažování.
    • lang="cs"vsak Crysis 1 a 2 presne tak fungovala pro drtivou vetsinu to bylo free z warezu a par blaznu co nevedi co s prachama a pro dobry pocit mit v ruce originalni omezujici placku si to koupilo *1*
      • Pár bláznů co nevědí s prachama?? Díky nám sis to vůbec mohl stáhnout, jelikož mi zaplatili tvůrcům k výrobě. Jej si jen další warezák jak zminuješ ...
        • My*
    • Black_Hand
      tak hraj planetside 2 az vyjde. ja o tom taky uvazuju.
      • Jo, to by se mohlo vyzkouset :)
  • Nedej příroda aby se někdo spletl a pochopil nextgen jako novou úroveň herní náplně, ovládání, AI či vyprávění dospělého příběhu. To by byl teda šok.
    Jestliže bude nextgen stále jen v nových obchodních modelech, online "službách," a počtu polygonů pak bude vše v pořádku a není se čeho bát.
    • Já stále naivně doufám, že další next-gen přinese vetší herní prostředí, větší interaktivitu, propracovanější AI, že se do hry budou komplexnější, ale to jsem asi opravdu jenom naivní. *13*
  • to je zas bulvární napdis článku co má akorát vyvolat flame proc by se báli pc hráci next genu? next gen = topinkovace budou na urovni dnesniho prumernyho pc. Jediny ceho se teda pc hrac musi bat je ze za dalsi dva roky se zas grafiky bude osekavat protoze ten "next gen" zase nebude stacit pc hardwareu.. . Dlsi veci ktery se MUSI PC hrac bat je jeste vetsi zjednodusovani, ktery uz ted je tak ohromny ze je to smutny . to je ten uzasnej herni next gen.
  • trolo
    Crytek
    Vysoka kvalita
    zadarmo

b1tch please :-D
  • F2P, P2W? di do p**e.
    • Lepší je EA zkratka P4F:
      Play for Free
      Pay for Fun
      *1*
  • fuck off, free to play *5*
  • Ja pevne doufam ze bude na PC pro normalni hry jeste misto pekne dlouho. Tenhle F2P model se mi po zkusenostech s par takovyma hrama vubec nelibi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit