Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KlaunCZ
    Češtinu tuším už někdo dodělával na xbox verzi, tudíž si myslím, že by neměl být takový problém ji převést i do PC verze *3*
  • Pan_Klobouk
    A to je prave ono, podobne jsem se ptal o par postu niz. Puvodni info snad u OS hovorilo jen o Win 7 a Vistach. Dodatecne ale Remedy potvrdili, ze AW pojede i na XP-ckach, takovym ledabylym "zkouseli jsme to a bezi to v pohode, takze neni duvod XP nepodporovat".

OK, jenze minimalni HW naroky si pro zmenu dal trvaji na DX10 karte. Coz je taky vtipne, jelikoz pred casem se zase Remedy nechali slyset, ze i PC verze AW pojede pod DX9, tentokrat s povzbudivym dovetkem "ale mame svoje vlastni udelatka, tak se nebojte, hra vypada skvele".

Ne ze by to nakonec nebylo jedno ;) spousta lidi Visty a Win 7 ma, stejne tak si dnesni pocitace a jejich grafiky asi daji Alana jako malinu, gfx cip Xboxu360 je cosi na urovni X1700, i kdyz se to takhle samozrejme neda porovnavat. To jen ze takovy oficialni zverejnovani HW pozadavku tak trochu ztraci smysl. Kdo vi, jak k nim vubec v Remedy dosli - treba to naklofal nejaky marketak za par vterin od boku. ;D
  • nerozumiem tomu píše sa tu, že to bude aj na xp, ale pokial viem xp direct 10 nepodporuje či sa mýlim? zas ďalšia hra, čo si nezahrám kôli windowsu?? *6*
  • naco je potrebna Grafická karta: DirectX 10 kompatibilní s 512MB RAM, ked to ma ist aj na W XP?
  • Preco by zachovanie systemu checkpointov z Xboxu malo byt nieco negativne? Podla mna to pridava na atmosfere.
  • No poběží asi na PC, ne? To je zas otázka toto *7*
  • To neznamená že to někdo testoval *1*
  • Priste mi nekrad nick lamo
  • Generalmagor
    Dík.
  • Co to sakra meleš vořechu?! Co jsem slyšel, ta Alan Wake je celkem dobrá hra, a že ji vydají i na PC? Já jsem rád, alespoň si taky něco dobrého po dlouhé době zahraji... Nevím proč by to měla být "průjmová konzoloidní předělávka"? Jen proto že je to port? Divil by ses, ale to jsou skoro všechny dnešní hry *15*.
  • super :-)
  • Zadny extra velky zazrak necekej. Jde o akcni hru s primesi tajemna,ktera ale neni az tak extra. Myslim ze jako film nebo kniha by to melo vetsi uspech.
    Daleko radeji bych na PC videl RD:Redemption nez tohleto.
  • Ha, nedávno jsem na to reagoval u požadavků na Mass Effect 3, a tohle je přesná odpověď. Vidíte ty požadavky? Tak to má přesně vypadat. Žádné "AMD eqiuvalent", jako by vývojáři tu hru ani netestovali. Prostě to otestuju a zveřejním, jak jednoduché. Tohle alespoň vypadá, že cílem není sr*t hráčům na hlavu.
  • Paul_cz
    Krabice určitě nebude, protože si to vydává Remedy na vlastní triko, a Remedy nemá zdroje na distribuci v krabici...to je výhoda steamu a digi distribuce, stačí předělat hru a studio si to může rovnou vydat.Plus mnohem vyšší profit margin než u krabic.
  • Ptal jsem se na to ve foru k Mrazikovi, rikal, ze pokud to nebude technicky problem tak urcite pry nebude proti.
  • vtip dne asi. Směju se, až se za břicho popadám :)
  • Vím že tady jsou děti kterým to moc nezapaluje, ale myslel jem to tak že to na tom co tu uváděj pojede pomalu, když to bude zase nějaká konverze z konzole...
  • Už se těším, jedna z mála her (kromě prvního Mass Effectu), kvůli které jsem uvažoval o X360. Uvidíme, jak moc mě zklame.
  • pobezi v lese ;)
  • ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit