Přejít na výpis diskuzí
PC verze Alan Wake vyjde v únoru. Na čem poběží?
22.1.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Slovo "stačit" nesnáším, a už jsem si podobného sockování s notebooky užil až až, takže ti přeji, ať se z toho dostaneš co možná nejdříve.
-
So true too
-
So true
-
Měli udělat raději port na PS3, na PC si to koupí příliš málo hráčů.
-
Když se řekne, že je to port z konzole, na čem by to tak mohlo běžet? Že by na stejném HW jako všechny ostatní porty? Sice jsou rozdíly v optimalizaci (schopnosti nebo zájmu autorů hru vypilovat ... špatně to umí třeba série GTA), ale jinak je to (logicky) jedno jako druhé. Neboli když je to port z konzole, přijde mi, že psát hw nároky je vcelku zbytečné.
Také pro majitele PC, kteří chtějí hrát obecně tyhle porty je výhodné vždy koupit PC po příchodu nových konzolí (třeba rok, kvůli ceně a titulům) a to na úrovni přesahující hw konzolí (není problém). Pak mají stejně tak (a jako já) na léta vystaráno. -
Tak se bav dál.
-
OOOO JÉÉ..další průjmová konzoloidní předělávka..ale stádo ovcí se opět nechá strhnout a nachytat na nabušenej "kůůl" trailer a podplacené recenzenty,kteří bez myšlení tomu fláknou božských 100 ze 100 nebo 10 z 10..já se bavím :-))
-
Hmm, moje notebooková GF 555M má 1410 bodů.
Ale stačit to bude. -
moc se tesim ze si to znovu zahraju :) netusi nekdo jak moc ty dlc posouvaji pribeh? a btw nejlepsi cast hry [spoiler] http://www.youtube.com/watch?v=Ubc0L9iNuJ4 [spoiler]
-
No sem na to zvědavej ,ale asi bych na to potřeboval češtinu