Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se řekne, že je to port z konzole, na čem by to tak mohlo běžet? Že by na stejném HW jako všechny ostatní porty? Sice jsou rozdíly v optimalizaci (schopnosti nebo zájmu autorů hru vypilovat ... špatně to umí třeba série GTA), ale jinak je to (logicky) jedno jako druhé. Neboli když je to port z konzole, přijde mi, že psát hw nároky je vcelku zbytečné.

Také pro majitele PC, kteří chtějí hrát obecně tyhle porty je výhodné vždy koupit PC po příchodu nových konzolí (třeba rok, kvůli ceně a titulům) a to na úrovni přesahující hw konzolí (není problém). Pak mají stejně tak (a jako já) na léta vystaráno.
    • So true
  • Bude krabičková verze? *9* Snad to nebude jen Steam release. I německý adventury s mnohem nižším prodejním potenciálem přece vycházejí na placce...
    • Paul_cz
      Krabice určitě nebude, protože si to vydává Remedy na vlastní triko, a Remedy nemá zdroje na distribuci v krabici...to je výhoda steamu a digi distribuce, stačí předělat hru a studio si to může rovnou vydat.Plus mnohem vyšší profit margin než u krabic.
    • Neměla by být jenom obyč. retail verze, měla by být i tak CE ve tvaru knížky, co měli Xboti!
    • Jazz
      Snad ne.
  • Doufam ze tam nebude jebla "konzole kamera" ktera dokaze totalne zkait zazitek z hrani...
  • Prej poběží... Spíš bych řekl že se bude plazit....
    • Vím že tady jsou děti kterým to moc nezapaluje, ale myslel jem to tak že to na tom co tu uváděj pojede pomalu, když to bude zase nějaká konverze z konzole...
      • vtip dne asi. Směju se, až se za břicho popadám :)
    • pobezi v lese ;)
    • ?
      • ??
        • ???
  • No poběží asi na PC, ne? To je zas otázka toto *7*
  • No sem na to zvědavej ,ale asi bych na to potřeboval češtinu
    • KlaunCZ
      Češtinu tuším už někdo dodělával na xbox verzi, tudíž si myslím, že by neměl být takový problém ji převést i do PC verze *3*
    • Ptal jsem se na to ve foru k Mrazikovi, rikal, ze pokud to nebude technicky problem tak urcite pry nebude proti.
      • super :-)
  • moc se tesim ze si to znovu zahraju :) netusi nekdo jak moc ty dlc posouvaji pribeh? a btw nejlepsi cast hry [spoiler] http://www.youtube.com/watch?v=Ubc0L9iNuJ4 [spoiler]
  • Ringwraith
    Hmm, moje notebooková GF 555M má 1410 bodů.

Ale stačit to bude.
    • Slovo "stačit" nesnáším, a už jsem si podobného sockování s notebooky užil až až, takže ti přeji, ať se z toho dostaneš co možná nejdříve.
      • herní ntb je mýtus :)
        • Tak, tak chce to pořádnou, výkonnou, ale dobře chlazenou věž, kterou můžeš zabít, jak je těžká!
        • Ringwraith
          Jo, to já vím, ale situace si tehdy bohužel žádala, ať si koupím ntb.

Jinak bych si určitě koupil herní PC.
  • OOOO JÉÉ..další průjmová konzoloidní předělávka..ale stádo ovcí se opět nechá strhnout a nachytat na nabušenej "kůůl" trailer a podplacené recenzenty,kteří bez myšlení tomu fláknou božských 100 ze 100 nebo 10 z 10..já se bavím :-))
    • Co to sakra meleš vořechu?! Co jsem slyšel, ta Alan Wake je celkem dobrá hra, a že ji vydají i na PC? Já jsem rád, alespoň si taky něco dobrého po dlouhé době zahraji... Nevím proč by to měla být "průjmová konzoloidní předělávka"? Jen proto že je to port? Divil by ses, ale to jsou skoro všechny dnešní hry *15*.
    • Ringwraith
      Tak se bav dál.
  • Preco by zachovanie systemu checkpointov z Xboxu malo byt nieco negativne? Podla mna to pridava na atmosfere.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit