Přejít na výpis diskuzí
PC verze Assassin's Creed III a Amnesia se opozdí
13.7.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Lidi si prostě jen kupují to o co mají zájem, s tím nic nenaděláme. Nejvíce na vině jsou ale samotní vývojáři, že vydávají špatné konverze, šetří peníze na úkor kvality a chtějí se zavděčit mainstreamu. Komerční sračinky už vznikají i na PC bez přičinění konzolí, stačí se podívat co udělali s novým Diablem. A pokud kdekomu přeješ smrt, tak na to bacha, ať se ti to nevymstí. Takoví bývají první na raně.
-
Je Steam Sale, ne? Tak si pořiď něco staršího tam.
-
Chlape, když si vývojář čte zahraniční diskuze, docela ho potěší, může z nich získat nějaký prostor k představivosti a tomu, kam příští dílo směřovat, co vlastně hráči chtějí.
Když si pak přečte české diskuze, uvažuje, jestli nevydá hru, která se v ČR raději ani prodávat nebude, protože se zbytečně naštve. -
Projedeš se na předskriptované lodi, mrkneš na pár filmečků, párkrát klikneš nebo ťukneš do gamepadu ... na to se těšíš ? ... nuda.
Já se těším na Doom nový, protože chci pořádnou hororovou doomovku jako za starých časů, ne ty dnešní shity typu CoD ... -
(Assassin's Creed 3 vypadá opravdu zajímavě. No, pro mě osobně hlavně kvůli námořním bitvám.)
-
Ne! Konzolista je sice člověk, ale lidé si nejsou rovni! Konzolisté i všichni další konzumenti komerčního recyklovaného simplifikovaného popcornového obsahu prokazatelně svými rozhodnutími tento obsah přijmout zpomalují technologický vývoj ve společnosti a navíc díky takové činnosti začínají ztrácet schopnost individuálně myslet a tím dávají všem vládám, uniím, korporacím a dalším majitelům výrobních prostředků právo vytvořit ještě více restrikcí!
Naprosto souhlasím ... jednoduše herní průmysl už není to co bývalo (až na pár vyjímek). Hráčí jsou nenároční a firmy, ktré hry dělají na to serou. Mezi další takové hry jako AC můžeme přidat COD kde vychází každým rokem jeden díl a nemá žádne inovace a lide to kupují pořád dokola.
-
Ty jsi nějaký věštěc, že to všechno víš tak dopředu? Nedělej unáhlené hysterické závěry, všechno může být úplně jinak. A smrt konzolistům? Tak to už je vážně přehnané přát někomu smrt, za to že ho baví hraní na konzoli. Já žádnou konzoli nemám ani nechci, ale že bych kvůli tomu takto vyváděl... I konzolista je jen člověk.
-
No tak se opozdí a co jako? Snad se z toho nezblázním, vždyť mezitím můžu hrát něco jiného. Assassins Creed je dobrá hra a klidně si na něj počkám, pokud nechcípnu tak mi nikam neuteče.
-
Musíme zničit servery na všech světových burzách! Vystoupit z EU, pozavírat všechny Židy a další investory vydělávající na nesmyslné lichvě - úroku a ještě větším zvěrstvu - derivátech!
-
Hra se opozdí, protože se Investoří snaží lépe načasovat termín jejího vydání a zvýšit tím tak případné zisky, jde ovšem o hnusný recyklát již použitého herního enginu, který bude opět mohutně ořezán tak, aby jel dobře všem pitomým konzolistům na jejich konzolích s deset let starým HW, port na PC dopadne špatně jako vždy a desktopovému hráči nenabídne hra krom zjednodušení, bugů a "filmového zážitku" s pandulákem narvaným v rohu obrazovky a kompresovanými texturami pro 720p, vůbec ale vůbec nic!
A co ako? Jakého normálně myslícího hráče, který nemá IQ bublajícího bahna může v dnešní době ještě bavit AC? Jak by taky mohla někoho bavit hra, kde dělíte neustále (už od prvního dílu) jen to samé dokola dokola dokola a dokola... hra tak směšně jednoduchá, že doslova na 3 kliknutí zabijete 5 vojáků, hra kde by nebyl problém zabít celou armádu s prstem v nose... obtížnost možná tak pro středně cvičenou opici... vychytávky, které ve hře můžete dělat možná působí zajímavě, ale ve výsledku jsou k Ho... protože stačí 3 kliknout a všichni pronásledovatelé jsou mrtví...proč bych tedy měl vychytávky používat? A příběh? něco tak klišojdního a předvídatelnýho jsem dlouho neviděl... hra možná tak dobrá na konzole.. tam pochopím úspěch, ale na PC to vůbec nemusí vydávat... ještě se diví, že na PC to má malé prodeje a proč? PC hráči nejsou cvičené opice!!!! (tedy většina). Nerdi si ale stejně budou hru užívat, protože nejsou v reálném životě nic a toto jim dodá aspoň trohu sebedůvěry.... Té amnesie mi je ale líto
-
Tak nevím co chtějí s tou PC verzí zrovna v Ubisoftu řešit tak dlouho...Stejně jí po*erou jako teď všechno *6*
-
To je mi ale překvapení...
-
ti akorat prohlasi, ze to je vina piratu
-
Myslim ze PC hraci to zpozdeni uz tak nejak cekali jako u kazdeho AC co zatim vyslo pokud se nepletu
-
Na Amnesii se vyplati pockat. Asi nejlepsi horrorova hra co jsem kdy hral. Uz se zase tesim na ten strach! *14*
-
nech nic nekupuju, vratia facku ubisoftu :)