Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danny28
    Tak nevím co chtějí s tou PC verzí zrovna v Ubisoftu řešit tak dlouho...Stejně jí po*erou jako teď všechno *6*
    • Stormangels
      Tak docela mě štve jaké problemy jsou s PC verzí Ghost Recona FS a četl jsem že už maj i DLC skoro hotové.....Hra má bugy není v pořádku a oni chtěj vydat DLC?
    • No co přeci, všichni kdo mají konzole, zakoupí konzolovou verzi a tvůrci pak budou nadávat, že na PC se hra neprodala, jak čekali. Prodávat hru, až když odpadne hlavní vlna prodeje je přece dobrý nápad.
    • Po komunikaci s UBI PC podporou nelze nesouhlasit... Neporadi vic nez google, coz nabizi otazku, k cemu tedy jsou? Mozna by to chtelo nalit vic penez prave do podpory misto do zcela zbytecnych DRM... Ktera, jak vsichni vime, tropi vic skody nez uzitku.
  • Na Amnesii se vyplati pockat. Asi nejlepsi horrorova hra co jsem kdy hral. Uz se zase tesim na ten strach! *14*
  • N7N7
    No tak se opozdí a co jako? Snad se z toho nezblázním, vždyť mezitím můžu hrát něco jiného. Assassins Creed je dobrá hra a klidně si na něj počkám, pokud nechcípnu tak mi nikam neuteče.
  • Cosi
    To je mi ale překvapení...
  • Whoossain
    Poté, co jim víc, jak 3 (slovy tři) týdny trvalo, než přišli na to, jak to zaonačit, aby u jejich konverze GR:FS na PC fungovala myš a člověk zároveň nemusel odinstalovat všechny ovladače ke klávesnicím, myším, key padům a ostatním vstupním zařízením, bych si od Ubisoftu nepořídíl už ani rohlík. *12*
  • Jinak já se těším snad jen na Doom 4, všechno ostatní mi je nějak ukradené.
    • (Assassin's Creed 3 vypadá opravdu zajímavě. No, pro mě osobně hlavně kvůli námořním bitvám.)
      • walltar
        Myslíš kvůli F1 námořním bitvám s motorovými čluny které vypadají jako plachetnice? *1*
        • Ano, teším. Celé je to jedna velká iluze, která ale funguje dobře.

Dynamický svět/questy v GW2 je taky jen iluze, ale funguje velmi dobře a dělá zážitek lepší.

A pokud si uvědomuješ, že něco je iluze, tak není problém se jí poddat.
          • Každá hra je iluze, ale o to tady vůbec nejde. Nešťastné myšlení tohle to.
            • walltar
              Ono asi je pravda že pro člověka co se o lodě moc nezajímá je to celkem jedno, ale já se prostě přes tohle nepřenesu o plachetnice a taky o ty starší se zajímám nějakou dobu a vím jak fungují a jak se chovají na vodě takže pro mě je nemožné se přes to přenést.
            • Naopak si myslím, že to je velmi šťastné myšlení.
              Snažím se osobně vidět i "za oponu" her.

Mě je jasné, že lodě v AC3 budou 100% nereálné. Ale to mě neodradí od toho, abych si je užil.
        • n1 :) To je beztak kvůli tomu, aby dnešní borečci měli dojem, že jim to běží aspoň 60fps, kdyby ta loď byla pomalá tak jak normálěn v reálu je, tak by to mohlo evokovat dojem, že je to "jen" 30 fps a to by byl fail pro dnešní hráče :D
      • Projedeš se na předskriptované lodi, mrkneš na pár filmečků, párkrát klikneš nebo ťukneš do gamepadu ... na to se těšíš ? ... nuda.

Já se těším na Doom nový, protože chci pořádnou hororovou doomovku jako za starých časů, ne ty dnešní shity typu CoD ...
        • LOL, doom 3 je nudna linearni predskriptovana koridorova akce. Na to se tesis a jeste hanis otevrenou akci jako je assassins creed?
        • DangerousDave
          sú nejaké nové info ? D4 som vôbec nesledoval...želal by som si väčšie množstvo nepriatelov v rozsiahlejších lokáciách, jednoducho aby sa konečne peklo vrátilo na Zem :)

inak Assassin je mi u zadku... ale Amnesia už docela zamrzí *9*
          • Neví se asi nic, jako vždy vše v tajnosti až do posleních chvil... letos Vánoce datum vydání zatím pořád asi platí .. snad ..
          • Jo, je toho dost o Doomu 4.

Bude to hodně zaměřený na cover systém jako v Deus Ex Human Revolution. Hraješ sice z první osoby, ale většinu času budeš skrčenej ve třetí osobě.

Osobně mi to nevadí, krytí do střelby přidává dynamiku.
  • ..no ked to ludom vlastniacim pc nevadi, a po odklade si to kupia(AC), nieje co riesit
    • Myslim ze PC hraci to zpozdeni uz tak nejak cekali jako u kazdeho AC co zatim vyslo pokud se nepletu
    • Nevadí? Blázníš?
      To je facka pro PC hráče!
      --------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tweet with #burnleconsoles hash to support out cause! Pcgames.cz will rise!
      • Jaka facka? Nedramatizuj. Jen hlupak ocekava ze se komerce bude prednostne venovat ekonomicky nejslabsi platforme, kdyz umi uspet na tech nejsilnejsich.
      • nech nic nekupuju, vratia facku ubisoftu :)
        • ti akorat prohlasi, ze to je vina piratu
  • Osviceny
    A co ako? Jakého normálně myslícího hráče, který nemá IQ bublajícího bahna může v dnešní době ještě bavit AC? Jak by taky mohla někoho bavit hra, kde dělíte neustále (už od prvního dílu) jen to samé dokola dokola dokola a dokola... hra tak směšně jednoduchá, že doslova na 3 kliknutí zabijete 5 vojáků, hra kde by nebyl problém zabít celou armádu s prstem v nose... obtížnost možná tak pro středně cvičenou opici... vychytávky, které ve hře můžete dělat možná působí zajímavě, ale ve výsledku jsou k Ho... protože stačí 3 kliknout a všichni pronásledovatelé jsou mrtví...proč bych tedy měl vychytávky používat? A příběh? něco tak klišojdního a předvídatelnýho jsem dlouho neviděl... hra možná tak dobrá na konzole.. tam pochopím úspěch, ale na PC to vůbec nemusí vydávat... ještě se diví, že na PC to má malé prodeje a proč? PC hráči nejsou cvičené opice!!!! (tedy většina). Nerdi si ale stejně budou hru užívat, protože nejsou v reálném životě nic a toto jim dodá aspoň trohu sebedůvěry.... Té amnesie mi je ale líto
    • Naprosto souhlasím ... jednoduše herní průmysl už není to co bývalo (až na pár vyjímek). Hráčí jsou nenároční a firmy, ktré hry dělají na to serou. Mezi další takové hry jako AC můžeme přidat COD kde vychází každým rokem jeden díl a nemá žádne inovace a lide to kupují pořád dokola.
      • Chlape, když si vývojář čte zahraniční diskuze, docela ho potěší, může z nich získat nějaký prostor k představivosti a tomu, kam příští dílo směřovat, co vlastně hráči chtějí.
        Když si pak přečte české diskuze, uvažuje, jestli nevydá hru, která se v ČR raději ani prodávat nebude, protože se zbytečně naštve.
        • Beru. Taky beru v potaz to, že právě ten Wolfenstein, o kterém mluvím, byl tím, co je ispirovalo :)

A k vývoji dnešní scény... Je vám málo Angry Birds, Left for Dead, Mirrors Edge, AC, vývoj Guitar Hero, Kinect a Move specifických her, epizodický systém hraní, scriptované střílečky, Heavy Rain a cinematické hry, Alan Wake, free-to-play model her a s ním třeba WoT, MMO a WoW, facebook a sociální hry... Jj, herní svět se nikam nehnul... Lidi, no tak :) Tvrzení "ale mě se nic takového nelíbí"... To je ale subjektivní problém, a rozhodně ne problém "ošklivých amerických hráčů".
        • Tak když blbému američanovi stačí hra na 20h, kde dělá furt to samé do kola, tak se nediv že vývojáři rádi čtou zahraniční fóra kde jsou takový to hráči.
          • A jen tak mimochodem, ta anti-amerikanizovanost lidí tady na foru mě fakt štve. Nerozumím jí...
            • Zapomněl jsem, řešíme tu problémy americké zahraniční diplomacie. Takže co říkáš na ekonomické dopady špatného výnosu kukuřice za loňský Q3? Možná bychom ještě mohli podiskutovat a problematice vnitropolitických tlaků v Číně a o řešení hospodářské krize v jižní americe a jejich případných aplikacíchb na hospodářskou krizi evropské unie.

Jé, sakra, tady se vlastně řeší hry... Blik :)
            • Vyhrávaš zájazd do Gazy, je to dvojtýždňové pálenie olivovníkov.
          • Víš, ono ten váš opěvovaný DOOM bylo střílení tupých ovcí ve špatné grafice v náhodně vygenerovaných chodbách bez ladu a skladu hotových za pár hodin :) Když bych to teď udělal do hry, tak mě vypískáte všichni. On to tak trochu udělal nový Duke...
            • DangerousDave
              *7* uvedomuješ si že hovoríš o 20 rokov starej hre ? chlapče zlatý ak chceš niečo porovnávať musíš vziat do úvahy dobu v ktorej daná hra vznikla, grafika bola na svoju dobu výborná a na hráča pôsobila lepšie ako mnohé dnešne hry na súčasných hráčov. A to je to podstatné, nie súčasná technologia ktoré sa menia z roka na rok ale to ako hra v čase keď ju človek hrá na neho pôsobí.
            • A proč vlastně, když máte tak výborný přehled, víte, co je špatně, víte, jak na to všichni pečou, proč nevezmete klávesnici do ruky, toolů dneska, zdarma s assetama, AI, GUI a vším co k tomu potřebujete, máte kvanta, a neukážete nám, hloupým vývojářům, jak to udělat pořádně a líp? Pusť se do toho, udělej design, pitch na hru, jakýkoli návrh, dám ti adresu a můžeme podiskutovat...
            • Ta revoluce, o které mluvíš, byl Wolfenstein 3D, když už :) V něm byl ten systém použit poprvé o nějaký jeden rok dřív. Doom byla vylepšená verze s vylepšenou grafikou.
            • Uvedomujš si dúfam, že DOOM vyšiel pred viac ako 15 rokmi? DOOM bol herná revolúcia. Smutné je, že sa od DOOMu herný priemysel veľmi nepohol.
  • Mně je celkem jedno co se o pár dní kde opozdí. Spíš mě štve, že nemám co hrát... absolutně... žádná nová dobrá hra, samé chujoviny... a nejbližší kvalitní pařba v nedohlednu ..
    • Jakto ze neni co hrat. Nedavno vysel treba vyjimecny pocin dragon's dogma a to jsem jeste nedohral ani dark souls.
    • Je Steam Sale, ne? Tak si pořiď něco staršího tam.
    • Musíme zničit servery na všech světových burzách! Vystoupit z EU, pozavírat všechny Židy a další investory vydělávající na nesmyslné lichvě - úroku a ještě větším zvěrstvu - derivátech!
      • Shaker
        jeste par postu a budes muj nejoblibenejsi revolucionar :D
  • Hra se opozdí, protože se Investoří snaží lépe načasovat termín jejího vydání a zvýšit tím tak případné zisky, jde ovšem o hnusný recyklát již použitého herního enginu, který bude opět mohutně ořezán tak, aby jel dobře všem pitomým konzolistům na jejich konzolích s deset let starým HW, port na PC dopadne špatně jako vždy a desktopovému hráči nenabídne hra krom zjednodušení, bugů a "filmového zážitku" s pandulákem narvaným v rohu obrazovky a kompresovanými texturami pro 720p, vůbec ale vůbec nic!

• SMRT KONZOLÁŘŮM! ZACHRAŇTE SPOLEČNOST! -To myslíš opravdu vážně?Přeješ vážně smrt lidem jen proto že si zakoupili Konzolu?Nerad bych tě nějak urazil,ty ale asi opravdu nebudeš mentálně v pořádku.Fakt myslíš že pokud poumírají všichni majitelé (ženy,děti.......) herních konzol,tak tím zachráníš (pravděpodobně herní) společnost?Buďto jsi fakt magor který sem píše z vypolstrované cely na kterou se mu podařilo propašovat internet v mobilu a nebo je ti 12 a cloumá s tebou puberta...
      • Lidí je moc a tempo růstu příliš vysoké, na Mars je to daleko a technologicky v daném objemu neproveditelné. Myslím, že daný návrh podmínek eliminace je velmi dobrý. Navrhňete lepší a dám vám bůra.
      • Konzolista je sice člověk, ale lidé si nejsou rovni! Konzolisté i všichni další konzumenti komerčního recyklovaného simplifikovaného popcornového obsahu prokazatelně svými rozhodnutími tento obsah přijmout zpomalují technologický vývoj ve společnosti a navíc díky takové činnosti začínají ztrácet schopnost individuálně myslet a tím dávají všem vládám, uniím, korporacím a dalším majitelům výrobních prostředků právo vytvořit ještě více restrikcí!
        • Ty už to nehul *8*
        • Vyvoj spolecnosti zpomaluji vsichni lide kteri si hraji na misto toho aby pracovali a vytvareli hodnoty. Schopnost myslet postradam u tebe, kterou platformu ze to pouzivas?
          • Práce se nerovná vytváření nových hodnot prospěšných pro společnost, kreativity lze dosáhnout jedině tak, že se člověk oddělí při své činnosti od zavedených konvencí a sám vytvoří něco nového. Největší brzdou je čas a motivace člověka namísto tvorby vzácného statku statky s co největší frekvencí konzumovat.
            • Nic o rovnosti nepisu, ale nove hodnoty bez prace nevytvoris. Takze jestli to co povidas myslis vazne, pak jdi prikladem, a prestan hrat hry. V opacnem pripade jsi pokrytec.
    • N7N7
      Ty jsi nějaký věštěc, že to všechno víš tak dopředu? Nedělej unáhlené hysterické závěry, všechno může být úplně jinak. A smrt konzolistům? Tak to už je vážně přehnané přát někomu smrt, za to že ho baví hraní na konzoli. Já žádnou konzoli nemám ani nechci, ale že bych kvůli tomu takto vyváděl... I konzolista je jen člověk.
      • Ne! Konzolista je sice člověk, ale lidé si nejsou rovni! Konzolisté i všichni další konzumenti komerčního recyklovaného simplifikovaného popcornového obsahu prokazatelně svými rozhodnutími tento obsah přijmout zpomalují technologický vývoj ve společnosti a navíc díky takové činnosti začínají ztrácet schopnost individuálně myslet a tím dávají všem vládám, uniím, korporacím a dalším majitelům výrobních prostředků právo vytvořit ještě více restrikcí!
          • To není troll.

To je Lord.Blackadder.
        • N7N7
          Lidi si prostě jen kupují to o co mají zájem, s tím nic nenaděláme. Nejvíce na vině jsou ale samotní vývojáři, že vydávají špatné konverze, šetří peníze na úkor kvality a chtějí se zavděčit mainstreamu. Komerční sračinky už vznikají i na PC bez přičinění konzolí, stačí se podívat co udělali s novým Diablem. A pokud kdekomu přeješ smrt, tak na to bacha, ať se ti to nevymstí. Takoví bývají první na raně.
          • Vývojář? Vývojář nemá při konečném rozhodování téměř žádnou pravomoc! Jsou tlačení investory, kteří vlastní majoritní podíl v dané producentské společnosti, investoři tlačí vyvojářů na krk, vyvojáří musejí stihnout dokončit dané hry za nesmyslně krátké časové období s nesmyslně vysokými nároky a při tom zachovat ziskovost celého "investičního projektu ~ hry". Vývojář dnes nemá práva, pokud nechce přijít o práci a být vyhozen z týmu, musí poslouchat to, co po něm chce investor a tomu je úplně ukradené, co to vlastně dělá, zajímá ho jen návrostnost jeho investice, co nejkratší časový horizont a co nejvyšší suma!
            • Ty si myslíš, že Diablo 3 vyvjíeli 11 let? H()VNO! Projekt byl mnohokrát zastaven a úplně zrušen, to co vytvořili je maximálěn šestiměsíční práce tolika členného týmu. Dokonce i engine je nepovedeně převeden z Diabla 2! Vývojem strávili 11 let, ale do té, hry co nakonec vydali (a rozhodně bych ji nenazýval Diablem) neinvestoval více než 6 měsíců!

Na Diablo 3 měli vývojáři času 3 p**dele a podívej se, co z toho udělali, nutnost hrát všechny hráče dětinskou obtížnost v dětinské grafice a ještě čachry s předmětama za peníze, zkrátka aby to každý dohrál a každý co nejvíc utratil, co může být ještě komerčnějšího a nikdo na ně těch 11 let netlačil, tlačíš akorát ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit