Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn jen se nevalej v krabickach okolo pocitace...
  • že se někomu chce vyhazovat tolik peněz z okna... STEAM je sice pohodlný, ale krom akcí drahý jako prase... Těch peněz v tom musíte mít desetitisíce:-/ *13*
  • Vaše příjmy bych chtěl mít soudě tvýho seznamu *4* nebo tak bohatý rodiče?? *1*
  • Nevím, co zrovna v Arkham Asylum na tom bylo hříšného, když comba se skládala sama od sebe a člověk akorát furt mačkal jedno tlačítko. Srovnávat něco tak pohodlného s hraním fpsek s ovladaček mi příjde hodně nemístné. ^_^
  • 15.10. *3*
  • No to vim, ale jak to podporuji PC hry?
  • vibrace u xbox controlleru sou, u logitechu ti ted z hlavy nepovim, delsi dobu sem ho v rukach nemel, ale zalezi od modelu... mel sem rumblepad II a ten vibrace mel, ale zas nemel trigery.
  • Hra mlaticky na klavesnici je hrich. To je jako hrat fps na gamepadu. A nechci slyset, ze fps se da na gamepadu hrat pohodlne. :-)
  • A jak je to s temi vybracemi?

Ja hraju na PS3 a asymetricky gamepad xboxu mi nesedi.
  • What? Vždyť na klávesnici+myš se to hrálo naprosto pohodlně.
  • Steam? Fuj ty prase *1*
  • bobsh
    hezká sbírka *14*
  • Však je taky potřeba implementovat ochranu pomocí CD klíče, Steamu, GfW-Live a SecuRom (včetně verzí koupených přímo na Steamu). Hmmm, docela pěkná armáda protekcí.
  • gamepad od xboxu si muzes koupit bezdrat (akorat potrebujes prijimac), logitech dela taky wireless. ja jinak hral batman: aa na klavesnici a uplne v pohode.
  • 15.11. je pro USA *4*
  • U PC sedet s gamepadem mi je proti srsti, na PS si zahraju shoguna nebo max payna, na konzoli konzolovku. Je ten gamepad pro pc vubec bezdratovy, zvlada vibrace a podporuji to hry?
  • H4wk
    Preorder uz mam :)

http://bit.ly/qSQxmO
  • Steam ma(alespon v dobe psani prispevku) vydani 15. listopadu
  • vzdycky je moznost si koupit gamepad :)
  • husty trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=0sL-gj1zZWM&feature=feedu_more

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit