Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    ze ti zadne asi nemas.
  • Tak DSFix 2.3. pomohl.Díky za rady a hezké herní vánoce fšem:-)
  • Draken69CZ
    Aha o tom updatu jsem nevěděl, neměl jsem potřebu to vypínat, ale pokud si to nemůžeš nastavit podle sebe asi to nemusí vyhovovat každému. Povinný :( njn to je i Windows ;)
  • Asi to bude znít divně ale já si GFWL oblíbila. Měla jsem tam přátele...

No co na tohle dodat. *1*
  • Tak Dark souls není hra pro slabší povahy :)
  • Pethulla
    Hele Draku, právě že aktualizace už si nastavit nemůžeš, teda pokud za nastavaní nebereš to že se hra updatne hned nebo až když ji chceš spustit, tudiž z bláta do louže. Ona ta možnost neupdatovat tak nějak záhadně zmizela..
  • ocividne bol nejaky novy update..vcera slo v poho, dnes ultra fps 700 a podobne..bez AA, intro neskipuje atd.
    najskor treba pockat na novy dsfix update, vela ludi ma podobne problemy
  • MrSanta
    Nastavení aktualizací nefungovalo vždy (měl jsem je vypnuté a Steam zvesela aktualizoval) a co jsem se díval naposledy tak už tam ani nebylo.
    Steam má podle mě jednu zásadní chybu - je povinnej.
  • Asi to bude znít divně ale já si GFWL oblíbila. Měla jsem tam přátele a Dark Souls mě stejně nebavilo (moc těžké a taky jsem se trochu bála).
  • Draken69CZ
    V podstatě si vyjmenoval univerzální vady všech podobnejch služeb, o tom že tu bylo něco podobného i dřív, ale mohl sis vybrat teda nic nevím. Aktualizace si můžeš nastavit, offline mode, nevim podle mě tam vidíš moc bubáků který tam ani nejsou, ale tvůj názor ti neberu zas na druhou stranu proč řešit něco co zatím nenastalo. Jako záchranu tady máme pořád warez.
  • Je to prostě neoptimalizovaný, pokud nemáš nadupadný PC moc s tím neuděláš.
  • Steam je omezujici a zbytecny..vse co popisuješ tu uz davno bylo, jen s tim rozdílem ze clovek si mohl vybrat a bylo ciste na nem co a jak bude. Koupi na steamu hru znehodnotis na nulu ( spousta krabicovek ma docela velkou hodnotu ) nutnost internetu kvůli každému prdu (hru z krabice ani nenaistalujes i když uz ji mas davno aktivovanou), kolikrat hry nefunguji do te doby dokud jim nepovolis nejaky patch který třeba ani nechces (dost patchu věci rozesere ještě vic nez byly). A nedej boze aby doslo k nejakymu utoku hackeru, umrel gabe :), valve krachlo nebo něco podobnyho, jo klidne se to muze stat, je naivni si ymslet ze steam je vecnej. ještě by se dalo pokracovat..ale uz me nedonutíš:)
  • Hra jede v pohodě až na framerate.Nevíte někdo,co s tím?DSFix nepomohl,propady až na 15 fps a to nejsem v Blightownu!!!Díky za rady:-)
  • Draken69CZ
    Ne vůbec, jen jsem chtěl znát tvůj názor, ale evidentně se jen oháníš ovečkama a že už to znova nebudeš opakovat. Což je tu klasický, nadávat na všechno, ale konkrétní nedostatky to už nikdo neví. Popravdě já tam vidí spíš pozitiva, že je "vše" na jednom místě, stará se to o updaty, slevy, komunita a přátelé. Mínus že tu hru nemohu prodat? Ok někomu to vadí já bych stejně žádnou svou hru neprodal. Jestli mě to sleduje? Co v dnešní době ne. Nic jiného mě nenapadá, ale rád se něco nového dozvím.
  • Takze patris mezi oslavujici, fajn,,stacilo napsat..OSLAVUJI..ja bych hned vedel..nebylo třeba psat tu dlouhou vetu:)

Ale jinak konkretniho by bylo dost, jen jaksi uz nemam asi po 150te silu to zase vypisovat, stejne to je jedno..ovecky uz jsou na steamu v rade drahno let, tak skoda práce:)

PS: jinak na steamu mam samozrejme taky plno her, pac jaksi není moc na vyber, i když ho nesnasim tak tam jsme taky, pekny dukaz monopolu co steam ma, ale když to lidem nevadi..ze..
  • Draken69CZ
    Něco konkrétního nebo jen výkřik, že steam je sračkoidní?
  • dobra hra presla z jedne srackoidni služby na druhou srackoidni službu, nekteri oslavuji, nekteri si klepou na hlavu protože se vlastne nic nezmenilo.
  • tomocz
    Aha! Zkusím díky... (mě to nenapadlo, páč kámoš to používá a problém mu to nedělalo)
  • Draken69CZ
    Nepoužívat DSfix ani mouse fix

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit