Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    PRávě že ani podle toho návodu to nemůžu udělat, protože to zdechne dřív, než hra vůbec naskočí, čili nemůžu to pustit a odhlásit ze GFWL o.O
  • Draken69CZ
    Jo tohle, jasně že jsem používal i DSMfix, fix na myš pak se to netrhá.
  • Draken69CZ
    Návod!
  • Draken69CZ
    Hmm, tak to asi bude ono protože to nemá odkud stáhnout ten profil, zkusit někde nahodit dotaz nebo pořádně projet fóra která to řeší. Já bych řekl že to ale pak zlobit nebude.
  • Fajn, takže když si v betatestu překliknu zpátky na tu původní verzi tak mi to při spuštění řeklo, že byly savy poškozeny. Ale když se přepnu zpátky na tu betu steamu, tak mi savy jedou vpoho. Takže mi to asi fachá.
  • problem je ovsem mezi zidli a klavesnici,nikoliv ve steamu...
  • tomocz
    Nefakčí, od tý doby, co to "přesunuli", hru pustím a vyskočí že přestala pracovat, grrr.
  • Problém je, že jelikož GFWL bytostně nesnáším, tak sem se přihlašoval na offline profil, nemože to byt problem?
  • Já sem to měl taky s DSfixem, ale po chvíle mě z tý debilní kamery bolely oči. Vydržel sem to do Anor Londa, pak sem si musel koupit gamepad, pak už to bylo v pohodě (ty oči).
  • Draken69CZ
    já to nejdřív spustil, přihlásil se do GFW, proběhl update, reset znova přihlásil do GFW stáhl se profil, vypnul nastavil betu a pak znova spustil a bylo vše ok.
  • Draken69CZ
    Ne proč by měli? FHD pomocí DSfixu a pohoda.
  • štúdia ukázala, že máš psychické problémy, troll http://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists
  • Zajímavé, koupil sem si kdysi dávno hru na steamu, tak sem postupoval podle návodu (nastavil jsem betatest na dsptde-2.0-) a hru spustil, hra preskocila prihlaseni k tomu GFWL zmetku a skočila rovnou do menu, savy mam, hra jede, dokonce dsfix jede bez problemu ale nejak se mi neprevedly ty achievementy. Ty sou mi u zádě, ale bojím se aby to nebyl indikátor nějákého problému a já se v únoru nepotázal se zlou.
  • Jedničku s m+k? A co oči? Nebolely?
  • Draken69CZ
    A jel si podle návodu? Pokud se ti přenesly achievmenty tak se musel přenést i save. Jinak mít problém se steamem to se musíš hodně snažit.
  • Me to prevedlo snad jenom achievmenty, coz me vubec nezajima. Naopak uz Dark Souls nejsem za boha schopnej spustit spolecne se Steamem. Bez nej a s GfWL hra porad funguje normalne...

Reinstalace to mozna vyresi, ale zrovna Dark Souls jsem na muj vkus preinstalovaval uz vickrat nez je zdravo.

A vubec—Steam mi v PC hrani tropi snad vic neplechy nez uzitku. Neustale musim resit z jakyho duvodu neco nebezi, byt to treba jesne nedavno fungovalo. Ze vsech tech softwarovejch konfliktu jsem uz natolik unavenej, ze paklize muzu za hru zaplatit a nemuset ji hrat pres Steam, tak mam vylozene radost!
  • GFML bolo zlo (GTAIV som si vtedy musel cracknúť, aby mi vôbec išiel spustiť), ale nechápem, ako taká obrovská a bohatá firma ako Microsoft, môže nanútiť službu, ktorú aj tak väčšina hier nepotrebovala, spraviť tú službu zle a nakoniec ju po pár rokoch ešte aj zrušiť a narobiť tak problémy vývojárom, ktorí tento problém musia riešiť. A to nehovorím o rôznych hrách, ktoré po zrušní GFWL asi nepôjdu ani spustiť, lebo vývojári pre ne nový patch už robiť nebudú. Microsoft je super firma.
  • Jo, F3 u nás v čechách bohužel vycházelo bez cd-klíče, pamatuju si že sem to nějak podělal a nakonec mi to šlo a dělal sem i achievementy v GfWL ale už nevim jak. Ve slevě sem nakonec koupil F3 na Steamu a tam taky nebyl cd-klíč k Live tak sem se na to vykašlal a stáhnul ten mod, že tam Live vůbec neni. Přesto doufám, že jednou z toho udělají Steamworks hru. Bohužel s těma krabicovkama to asi nebude tak snadný je přenést do Steamu. u Batmana sem musel psát na support až mi nakonec dali klíč na Steam *1* .
  • Lynch
    Konečně jsem se dočkal, chtěl jsem zkusit nějaký duel ale nezdařilo se. Tak snad za čas. Jinak doufám, že se budou přesouvat i ostatní hry z GFWL na Steam. Pár jich doma mám. Ale zrovna u Fallout 3 mám problém, že jsem v balení neměl ani ten klíč.
  • Draken69CZ
    Nesouhlasím, s M+K stovky hodin zábavy v obou dílech, zbytečné plakání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit